senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Content bos, fiyat fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 5yuro verilirdi de 15 nedir yav ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 "normal" expansion denilebilecek bir sey varsa class'siz degil iki class'li olmasi lazim. class'siz telaffuz ediliyorsa hepimizin ayibi. reaper of souls adeta vanilla icin ozurdu. tazeyken "sadece crusader ile gelmistik ama telafi ediyoruz, herkese necro" denilseydi forum kirilirdi. bir de su an yaptiklari gibi oyun maintenance mode'dayken uzerine para istemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 adamlar en hype potansiyelli karakterini contente bi bok getirmeden sunduklarına göre iyice kestiler abi diablo'dan umudu demek ki. peh diablo 2 nere bu bok nere ya. yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Teknik ekibi Chris toplasın bu çile bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 content ve altındaki yorumlar asdasd https://www.youtube.com/watch?v=b6lZl9t_I-g&feature=push-u&attr_tag=y0vCuYV_NSM6AUKD-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Aynı gün çıksaydı ya şunlar şenlik görseydik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 orjinal diablo 2 alın POD yapın cidden çok eğlenceli yani şu class için 15 € verip ne yapacağım? Oyun aynı oyun aynı tatminsizlik aynı saçmalık. Yıllar sonra açtım druidimi ayıyla dolaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Acaba bizim forumdan buna para veren çıkar mı? Stalklayıp suratlarına suratlarına vurabilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 arada açacan işte arkadaşlarla hardcore oynayacan sezonluk sonra kapatacan. Yeni class falan çekici değil zeten. Paketle birlikte çıkartmaları lazım böyle şeyleri ya keko mu bunlar aq. Çıkart druid/amazon/necro lu paket yardır gitsin. Oyunun kendi içinde zaten bir değişiklik yapmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 blizzard için 3 class demek 5 expension demek kankalar tanıyamamışsınız sen istiyor 3 class verecek 180 avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 meanwhile poe'de derinliğin artmasından dolayı oyuncular kafayı yemeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 kıskanma blizzardı yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 yaz biz poe ye başladık 4 kişi co-op, çok kolay geldi bıraktılar, neyi yanlış yaptık acaba, standart seçimini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 ikisi de başlarda kolay abi. poede mekanikler ileri seviyelerde oyuna girmeye başlıyor. bir de 4 kişi olması nedeniyle de daha da kolay gelmiş olabilir. maplere 50 gibi falan başlıyorsun, ondan sonra sivri sinek gibi ölmeye başlardınız (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 İlk 50 lvl kolay evet. Hatta ilk 70 lvl da kolay olabilir, şöyle reflectli meflectli mapler bi gelsin öyle daha eğlenirsiniz. 4 kişi Standardın normalden zorluk olarak bi farkı yok da trade daha zor falan kimse dönüp standart karakterine bakmıyor. Hep liglerde açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 lvl 50-70 e kadar dayanın dersem sağlam küfür yerim, ben yine solo takılayım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 normalde ilk 50 level zaten neyin ne olduğunu anlamaya çalışırken geçiyor ama ilgili olmak gerek. poe'nin en büyük sıkıntılarından biri o. çok ıvır zıvır var ilgili olan için cennet, ilgisini çekmeyen için cehennem kıvamında. gameplay falan çok hantal kalıyor d3'e göre oyun başında. abilityler falan skill gem ve geara bağlı olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Şimdi es nerfle birlikte zerker kasmak gerekiyor dimi? Ascendancylere daha dokunmayacaklar gibi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Haha online arpg oynayıp ilk zorlukta oyuna çok kolaymış deyip bırakmak harikaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Hey gidi, forumda blizze tek bir ağızdan sövüldüğü günleri de gördüm. Necro yerine bana daha çekici bir sınıf olsa belki düşünürdüm de şu haliyle anlamlı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 simdi asil korkulmasi gereken olay, olurda bu iyi satarsa, ilerde druid vs gibi classlarida 15 euro aynen bu tarz iteleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 yine bir blizzard rezilliği. şaşırdım mı hayır. göm gitsin ya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 POE'ye başladım huzuru buldum. 15 EUR Necro he mi ? Parasını geçiyorum, şu oyunu oynadığım saatler haram zıkkım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar