Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromancer ?

Law

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"normal" expansion denilebilecek bir sey varsa class'siz degil iki class'li olmasi lazim. class'siz telaffuz ediliyorsa hepimizin ayibi. reaper of souls adeta vanilla icin ozurdu. tazeyken "sadece crusader ile gelmistik ama telafi ediyoruz, herkese necro" denilseydi forum kirilirdi.

bir de su an yaptiklari gibi oyun maintenance mode'dayken uzerine para istemek var.
Mesaj tarihi:
adamlar en hype potansiyelli karakterini contente bi bok getirmeden sunduklarına göre iyice kestiler abi diablo'dan umudu demek ki.

peh diablo 2 nere bu bok nere ya. yazık günah.
Mesaj tarihi:
orjinal diablo 2 alın POD yapın cidden çok eğlenceli yani şu class için 15 € verip ne yapacağım? Oyun aynı oyun aynı tatminsizlik aynı saçmalık.

Yıllar sonra açtım druidimi ayıyla dolaşıyorum.
Mesaj tarihi:
arada açacan işte arkadaşlarla hardcore oynayacan sezonluk sonra kapatacan. Yeni class falan çekici değil zeten. Paketle birlikte çıkartmaları lazım böyle şeyleri ya keko mu bunlar aq. Çıkart druid/amazon/necro lu paket yardır gitsin. Oyunun kendi içinde zaten bir değişiklik yapmıyorsun
Mesaj tarihi:
ikisi de başlarda kolay abi. poede mekanikler ileri seviyelerde oyuna girmeye başlıyor. bir de 4 kişi olması nedeniyle de daha da kolay gelmiş olabilir. maplere 50 gibi falan başlıyorsun, ondan sonra sivri sinek gibi ölmeye başlardınız (:D
Mesaj tarihi:
İlk 50 lvl kolay evet. Hatta ilk 70 lvl da kolay olabilir, şöyle reflectli meflectli mapler bi gelsin öyle daha eğlenirsiniz. 4 kişi

Standardın normalden zorluk olarak bi farkı yok da trade daha zor falan kimse dönüp standart karakterine bakmıyor. Hep liglerde açın.
Mesaj tarihi:
normalde ilk 50 level zaten neyin ne olduğunu anlamaya çalışırken geçiyor ama ilgili olmak gerek. poe'nin en büyük sıkıntılarından biri o. çok ıvır zıvır var ilgili olan için cennet, ilgisini çekmeyen için cehennem kıvamında. gameplay falan çok hantal kalıyor d3'e göre oyun başında. abilityler falan skill gem ve geara bağlı olduğu için.
Mesaj tarihi:
Hey gidi, forumda blizze tek bir ağızdan sövüldüğü günleri de gördüm.

Necro yerine bana daha çekici bir sınıf olsa belki düşünürdüm de şu haliyle anlamlı gelmedi.
  • Yeni Oluştur...