Vingthor Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bence gelmis gecmis en iyi villiana sahip watchmen. ayrica dr.manhattan monologlari yetebilir kult film olmasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 beğenmedim ya, çok büyük beklentim vardı bundan olabilir, senaryo ve sonu çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Watchmen'de rorşak yeter zaten, xunn'un forum rpsi vardı lol. I'M NOT LOCKED IN HERE WITH YOU, YOU'RE LOCKED IN HERE WITH ME! Ama logan da terminator2 tropelarıyla bayağı iyi yani tür içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Vingthor said: bence gelmis gecmis en iyi villiana sahip watchmen. ayrica dr.manhattan monologlari yetebilir kult film olmasina manhattan çok çok iyiydi filmde hakikaten ya lan gidince bi daha seyredeyim ben filmi güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Sparkcaster said: beğenmedim ya, çok büyük beklentim vardı bundan olabilir, senaryo ve sonu çok tırt hani yazmayacaktın foruma bir daha? hemen çark ediyorsunuz sosyal demokratlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ben hala legion alacak diye bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Çizgiromana sabit kalsalardı bari bu filmda, Logana güzel bir ölüm yazalım demişler ama beklentimin altında kaldı açıkcası kötüde değildi.Ana hikayesinden Hulkdan Americaya herkes var herhalde tuzlu olur cast diye girişmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 goldbären said: Sparkcaster said: beğenmedim ya, çok büyük beklentim vardı bundan olabilir, senaryo ve sonu çok tırt hani yazmayacaktın foruma bir daha? hemen çark ediyorsunuz sosyal demokratlar nerde dedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Nasıl beğendiniz bu filmi anlayamadım. 4/10 , 4 ü de cross'u X e çevirdiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=h8YJt6iQPNA edit: bide siyah beyaz versiyonunu yapmışlar http://www.youtube.com/watch?v=OZp5UpYIrbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Dün izledim, herkes delice övdüğü gibi bir film değil bence. Olağan bir aksiyon marvel filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Sinowhatrecup said: Dün izledim, herkes delice övdüğü gibi bir film değil bence. Olağan bir aksiyon marvel filmi olmuş. http://i.imgur.com/CnZQGBj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 vasat baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Su filme iyi kotu dersin anlarim da olagan marvel aksiyonu demek nasi bir gozlem / yorumlama yetenegidir ya Cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bu film güzeldi ama trailerı daha güzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ben de bir kaç gün önce izledim. Bitti mi şimdi logan serisi ? gg no rmk . Kaldık şimdi Jennifer Lawrence'lı teen filmlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 x-men evrenini iyice bok ettiler ya asghsajdg bir de şimdi dizileri kattılar olaya daha bi bok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 cok kocaman kahkahalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 nerde böyle hype yapmış bir film var boktan cıkıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 senko said: Su filme iyi kotu dersin anlarim da olagan marvel aksiyonu demek nasi bir gozlem / yorumlama yetenegidir ya Cok ilginc begendim begenmedim demek cok siradan abi. herkes cok biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 marvel filmleri genel olarak bir boka benzese neyse diyecem de guardians serisi ve kaptan amerika'nın 2 filmi dışında vasat zaman öldürmelik ergen filmleri. logan'ın marvel filmleriyle alakası yok zaten. filme aksiyonu da millet ağlamasın bari diye koymuşlar genel hattıyla dram filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Bu filme çok iyi diyen yalan söylüyor, kendi de biliyor iyi olmadığını, kendini tatmin ediyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 La yörü Siz zevksiz olabilirsiniz de milletin beğenisinin sahici olup olmadığını belirleme hakkını kim verdi size Çok çok iyiydi film, kötüydü yorumlarının çoğunluğunun yakın tarihli (film torrente düstükten sonra, aka snopy imax) olması da dikkat çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bence minimum sikik amerikan süperkahraman filmi bu çıtada olmalı abi. az daha karakter odaklı, az daha sakin, BİRAZCIK olsun her cümleyi cevap cevap vermeyen anlatım. plebliğin minimum çıtası bu olmalı yani. öbür türlü her filmde kaotik şehir yıkılması izleyip doyumsuzlaşıyor gençler. genel olarak süperiro filmleri, filmin yarısında sosyal medya gezip mısır yesen, aşırı düşük attention span ile izlesen bile anlayacağın yüzeysellikte filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 snopy imax rating gerçek bir olgu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar