Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logan (2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Watchmen'de rorşak yeter zaten, xunn'un forum rpsi vardı lol.

I'M NOT LOCKED IN HERE WITH YOU, YOU'RE LOCKED IN HERE WITH ME!

Ama logan da terminator2 tropelarıyla bayağı iyi yani tür içinde.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

bence gelmis gecmis en iyi villiana sahip watchmen. ayrica dr.manhattan monologlari yetebilir kult film olmasina

manhattan çok çok iyiydi filmde hakikaten ya

lan gidince bi daha seyredeyim ben filmi güzel güzel
Mesaj tarihi:
Çizgiromana sabit kalsalardı bari bu filmda, Logana güzel bir ölüm yazalım demişler ama beklentimin altında kaldı açıkcası kötüde değildi.Ana hikayesinden Hulkdan Americaya herkes var herhalde tuzlu olur cast diye girişmemişler.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Sparkcaster said:

beğenmedim ya, çok büyük beklentim vardı bundan olabilir, senaryo ve sonu çok tırt

hani yazmayacaktın foruma bir daha?
hemen çark ediyorsunuz sosyal demokratlar

nerde dedim lan
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
senko said:

Su filme iyi kotu dersin anlarim da olagan marvel aksiyonu demek nasi bir gozlem / yorumlama yetenegidir ya
Cok ilginc

begendim begenmedim demek cok siradan abi. herkes cok biliyor.
Mesaj tarihi:
marvel filmleri genel olarak bir boka benzese neyse diyecem de guardians serisi ve kaptan amerika'nın 2 filmi dışında vasat zaman öldürmelik ergen filmleri.

logan'ın marvel filmleriyle alakası yok zaten. filme aksiyonu da millet ağlamasın bari diye koymuşlar genel hattıyla dram filmi.
Mesaj tarihi:
La yörü

Siz zevksiz olabilirsiniz de milletin beğenisinin sahici olup olmadığını belirleme hakkını kim verdi size

Çok çok iyiydi film, kötüydü yorumlarının çoğunluğunun yakın tarihli (film torrente düstükten sonra, aka snopy imax) olması da dikkat çekici
Mesaj tarihi:
bence minimum sikik amerikan süperkahraman filmi bu çıtada olmalı abi. az daha karakter odaklı, az daha sakin, BİRAZCIK olsun her cümleyi cevap cevap vermeyen anlatım.

plebliğin minimum çıtası bu olmalı yani.

öbür türlü her filmde kaotik şehir yıkılması izleyip doyumsuzlaşıyor gençler. genel olarak süperiro filmleri, filmin yarısında sosyal medya gezip mısır yesen, aşırı düşük attention span ile izlesen bile anlayacağın yüzeysellikte filmler.
  • Yeni Oluştur...