bck Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 alah rahmet eylesin. forumda bir ara gerçekten populerdi.demek ki rahatsızlıgından oturu yazamamaya başlamış. allah yakınlarına sabır versin.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 uçmağa vardığını belirten bir "şey" nikinin altına falan konulabilir, böylece, "fikirlerimiz uyuşmuyordu" diyerek kimse adamın arkasında bilmeden küfür etmemiş olur...
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 dasaaa said: abi zaten bir sekilde cetin'e herhangi bir sey yapilmazsa ortalikta adamim diye gezmeyin.
bck Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 narsor a da yapılmalı bence.. gerçi kim girip bakacakki nike
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Abi :( Biri saka desin ya Off Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum Başımız saolsun
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Nicke title eklemek yerine aramızdan ayrılanlar için bir konu sabitlense.Kendileri hakkında birkaç mesajada link veririz, unutulmamış olurlar
Seru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 hic diyalogum olmadi ama adam gibi adamdi. ailesine sabir diliyorum.
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ultimatr zamanından beri bu foruma hergün girerim, hatta nickimi bile o zaman sallama birşey alıp sonradan değiştirememiştim. Genelde okuyucu olarak katıldığım bu forumda insanlarla pek muhabbetim olmadı. Ancak aklıma gelen bir kaç isimden biriydi KuddusiMavra. Üzülmemek elde değil. En azından kişisele attığı yazıyı okuyup inşallah ders alırız. (özel sigorta işini bu yazı yüzünden yapmıştım). Hayatı kafaya takmadan, sinir stres yapmadan yaşamaya bakalım. Allah ailesine sabır versin, yapabileceğimiz birşey varsa da elimizden ne gelirse yaparız.
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Benimde çok bi muhabbetim olmadı, ama uzaktan uzaktan takip ederdim hep. Kendimi iyileşeceğine o kadar inandırmışım ki şok oldum görünce. Bildiğin durdum kaldım. Ailesine sabırlar diliyorum.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 fbook said: Cetin Tas'i 5 Ekim Çarşamba günü öğle namazını müteakip Bahçelievler Hafız Ali Camii'nden uğurlayip cok sevdiği ve doğduğu yerde; Sarıyer/Garipçe'de ebedi istirahatgahina uğurlayacagiz. Tüm sevenlerine duyurmuş olayim, duyuramadiklarima da sizlerin duyurmanız dileğiyle...
totemic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 şimdi gördüm ya çok üzüldüm. hiç yüzyüze görüşmedik ama çok yakın bir arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum. allah rahmet eylesin. pati istanbul tayfası yanlız bırakmasın cenazede.. paticik.com adına çelenk falan işleri olursa katkıda bulunuruz cenaze için. ayrıca aile için yardım kampanyası falan olursa katılırım.
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 vay anasını ya. en son açtığı konuda gayet iyi olduğunu vs anlatıyordu. ailesine sabır dilerim. küçük çocukları vardı yanılmıyorsam. üzüldüm.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Benim aklım almıyor 6ay önce bacak ağrısı ile doktora giden adam nasıl çat diye toprağa veriliyor dana ağa bir açıklık getir şu konuya (yada bilen biri)
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Lancelion said: fbook said: Cetin Tas'i 5 Ekim Çarşamba günü öğle namazını müteakip Bahçelievler Hafız Ali Camii'nden uğurlayip cok sevdiği ve doğduğu yerde; Sarıyer/Garipçe'de ebedi istirahatgahina uğurlayacagiz. Tüm sevenlerine duyurmuş olayim, duyuramadiklarima da sizlerin duyurmanız dileğiyle... arkada kalmasin beyler
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 sabah okudum ilk ve soguk dus etkisi yapti bende, hepimizin basi sagolsun oncelikle siyaset konusunda cok farkli yerlerden baktigimiz halde dunyaya ve surekli bazen dozu kacan didismelerimiz olsada insan olarak cok duzgun biri oldugunu hep soylerdim zaten, gecen sene hatta kizmisti bana "bosver siyaseti filan bi kere geliyoruz dunyaya keyfine bak" dedigim icin, o kadar davasina inanmis boyle kaptan amerika gibi dogru gordugu seylerin yanina bir agac gibi kok salip dikilir herkese kafa tutardi allah rahmet eylesin, sevdiklerine ozelliklede ailesine bol sabirlar versin. bende kucuk yasta babami kaybettim, cok iyi bilirim o eksikligi. gercekten buyuk kayip komunitemiz icin cunki hep dedigim gibi zaten bir avuc kaldik surada :( kurudugnuz baglarin kiymetini ve su ortamin turkiyedeki comar surusune kiyasla kurtarilmsi bolge oldugunu bilin yani :( eften puften konular icin kirmayin birbirinizi, salak salak oyun argumanlari veya siyaset gibi tamamen cahillerin eline kalmis bir sey yuzunden incitmeyin karsinizdakini en azindan saglik sigortasi vs derken bir bilinc yaratti ki bugun yasadigim soguk dus etkisi ve bu saate kadar dugumlenmeminde nedeni odur. bendede ihmal ettigim bir kitle vardi ve kuddusinin yazisindan sonra uyanip tahlil vs ugrasiyordum, bugun son film icin gitmeye kalktigimda gordum topigi neyseki temiz cikti, o topictede yazdiydim ki bu bilinci buraya kendi mahremini aciklama pahasina aktarmaya calisti, bilinclendirmeye calisti o topicte cenazeye gidicek arkadaslar gercekten bir bagista bulunurlarsa burdan iban vs aktarin, artik kalmadi oyle celenk filan. cicekleri katletmektense orada bagis yapsak veya en azindan yetisemessek aramzida toplayip turk kanser dernegine bir bagis hani yapilabilicek en mantikli ve anlamli sey olabilir tekrar basimiz sagolsun :(
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 miyaw33 said: Nicke title eklemek yerine aramızdan ayrılanlar için bir konu sabitlense.Kendileri hakkında birkaç mesajada link veririz, unutulmamış olurlar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Abi :(( hayat dolu bir adamdı be. Paticik'in neşesiydi. Üstüne o kadar gelinmesine rağmen çoğu zaman olgunca eğlenmesini bilen adamdı. Cok cok cok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Sanki sürekli tanıdığım hep ayni cevrede gördüğüm arada selamlastigim birini kaybetmiş gibi hissediyorum. :(
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abinin fotosu falan varmı birde başsağlığı mesajlarını bir yerde toplasak yakınları falan görürse en azından ne kadar sevilen bir adam olduğunu tekrardan kendileride görür. maalesef ben buldum yenge duvarında yazmış cenaze bilgilerini bende altına kendi çapımda bir başsağlığı mesajı bıraktım. Daha çok gençmiş be..
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Toprağı bol olsun. Yakınlarına sabır diliyorum.
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Vay be ulan hayata bak hic de bahsetmedi olaydan Basimiz saolsun
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Şurada mesaj atan onlarca insan var, kendisiyle en çok tartışanı didişeni de, hayat görüşü en farklı olanı da, siyaseten en zıt kutuplusu da hakkında "ama çok iyi insandı" diyor. Herkesçe böyle anılmak hele hele bu kadar sivri yazılar yazıp bunu yapmak hiç kolay iş değil. Umarım bu kadar sevildiğini sayıldığını hissettirebilmişizdir. İyi niyetinin, yardımseverliğinin ve dürüstlüğünün yanı sıra hayat ve enerji dolu yazılarını da özleyeceğiz hep.
Öne çıkan mesajlar