GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Ekip yetersiz sanki bunlar bu hızla 4-5 ayda ancak istenilen seviyeye getirebilirler oyunu. şimdilik refund ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 ben de refundladım. bu oyun kendine gelene kadar lost ark oynarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 dolar zamlanır da oyun fiyatı artar diye elleşmiyorum ben refunda. ama releaseden 3-4 ay sonra oynarım diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 21 saat önce, Dynun dedi ki: vasat kötü demek değil yahu ortalama demek Bende oyun bazı sorunları çözülürse vasatın üstünde gayet başarılı demeye çalışmıştım. Ama neyse. 21 saat önce, dreagloth dedi ki: Kimlerle forumluyoruz Senin gibilerin mod olduğu bir forumda forumlamaya çalışıyoruz. Denyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Tamam şimdi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 2 saat önce, Mina dedi ki: Denyo. Hahahahah yasık ya nasıl da içerlemiş. Kıyamams. Ama yani böylesi geleceğine hiç gelmesin butik bi forum olarak kalalım abi nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 mina haklı bence. patideki varsayılan laf atma ve küçümseme mesajlarına yabancı olduğu için nasıl tepki vereceğini şaşırmış. bu nedenle goldbaren banlanmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 bir oturuşta roman gibi eksiklerini yazıp sonradan vasat değil demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Herkesi memnun etmenin bir yolu yok zaten. aman anladığım kadarı ile dre , sama , gibi olumsuz fikirde olanlar oynamayacak oynunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Şimdi ben denyo desem beni banlarsınız , ama Mina deyince , Mina haklı diye yazıyorsunuz. Bu ayrımcılık değil de ne ? Nerde adalet, nerde eşitlik ? Gidiyom ben, Gılışdarın adalet yürüyüşüne katılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Mina sabahın ilk ışıklarında ban lendi, “forumlama” takılmasına denyo ile karşılık verecek kadar değişik bir karakter olduğu için. Çıkınca oynanır bu 100 tl olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 hala banlendi diyenlerle forumlamaya çalışıyoruz. Banyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 lan heyecanlandım topik hareketlenince bi şeyler var diye, meğer dramaymış. kimlerle forumluyoruz, bamya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Ben diye okuyorum ben onu tenya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 ben ne lan? ben hemır diye mi okuyorsunuz mesela, abaav kimlerle forumluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Bir drama ve bir ban çıktı, release olmamış, buglu oyun topiğinde, Derya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Merhaba, ben hemır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 mina feminen bir isim olduğu için bir ihtimal diyerek ona hak veriyorum. benlenmen dileğiyle minna, arigatou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Amazon elemanlarına neden cevap yazıyor suuu nuuuzzzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 vasat masat ben oynarım ya. bizim gözümüz de tüm oyunlar vasat zaten ama oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 9 saat önce, dreagloth dedi ki: Mina sabahın ilk ışıklarında ban lendi, “forumlama” takılmasına denyo ile karşılık verecek kadar değişik bir karakter olduğu için. Çıkınca oynanır bu 100 tl olduğu için. Nesi değişik? Ana bacı yapmadı diye herhalde çok değişik bir karakter gelmiştir sana eminim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Nesinin değişik olduğu aynı cümle içinde yazıyor, ana bacı yapmak ne demek? Tamam tamam sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 çok zorlama iş yapıyon reis sal kendini, kız da yok ortamda sakin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Ortamda heçıtçı varmış o yüzden böyle belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar