Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Quo-Vadis said:

Yalnız kablonetin Taahüte başvururken dikkat edin, ana sayfada 0.50 kuruş yaziyor GB başına.
Ama Kampanya Taahütname sözleşmesinde 2.tl x GB (kullanılan) yaziyor hala, sonra madara olmayın.

50 kuruş iken de başvurmak aptallık. 10-20 kuruş falan olursa belki... ki yani öle bile gider başkasından internet alırım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bu arada bazı firmaların müşteri memnuniyetine önem vermesi şaşırtıcı gerçekten ya.
dün yarım saat 45 dk kadar 3g yoktu turkcell'de, şimdi mesaj geldi, özür dileriz, hattınıza 1 gb ek internet pakedi tanımladık diye.

aferin lan.

Onu vodafone da yapıyor. Mesela hat kesildi konuşurken, hatta bazen ben kapattığımda bile iade ediyorlar konuşma miktarını. Ha o dakikayı konuşacak mıyım? Hayır ama yine de helal olsun dedirtiyor.

Bir ara da biri adsl vardı koçların. Hattı iptal ettirmeden gitmişim sonradan iptal ettirdim. Başta normal borç çıktı. Sonra x aydır veri kullanımım yok kontrol edebilirsiniz dedim. Kontrol ettiler, interneti kullanmadığımı görünce o borcu iptal ettiler. Helal team demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Btk nın acıklaması palavra. kafa karısıklıgı yaratıp insanlar 1 mayıstan sonra akn yi geçince para ödeyecekleri sandırdılar. btk nin acıklaması buna yönelik. kotalı paket olmayacak diye nir şey demiyor, akn yerine akıllı hız diye bir şey koymuslar ona laf etmiyor. üstüne 90 liraya limitsiz paket satan ispleri limitsiz paket satıyorlar diye teşekkür ediyor.

Açık ne net bu ülkede bizim yararımıza bi gelişme olamıyor, olmayacakta. yine yanlıs yere umutlandık
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

TurkNet yetkilisi konuşmuş.

Özeti;

Kotalı tarife yasak değil, firmanın inisiyatifi diyor kısaca.

Hizmeti yerleşik operatörden(turk telekom) alan firmalar zaten mecburen kota aşımında ücret almak zorunda kalabilirlermiş. Çünkü operatörün kendisi de telekoma para ödüyor mb başına.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

TurkNet yetkilisi konuşmuş.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=mTwL50vfWoA?feature=oembed" width="459">

Şu geçmişte "ttnet olarak arama" mevzusundan sonra firmanın yönetimi yenilenmiş sanırım. Son zamanlarda baya aktifler ve müşterilerle saydam ilişki kurmaya çalışıyorlar. Diğer ISP'lerden daha bugüne kadar hiç böyle bir şey olmadı, ikinci röportaj bu. Güzel yoldalar.

edit: hala bitmedi video 2 saatmiş. 2 saat ne lan 1 saattir izliyorum gerçekten işsiz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Dün BTK açıklama yaptı akn bittiği zaman ücretlendirme yapılamayacak diye acaba kablo net ne yapacak bunun üzerine çok merak ediyorum.

AKN bitince ekstra ücretlendirme yapmayacak. Fakat sana sattığı pakette bir de "Kota" sınırı var (AKN ve Kota farklı şeyler). Kotan dolunca şenlik başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu steam'de 02-08 arası indirme olayının ayarını yaptım hatta cs:go güncellencek bekliyor ama yeni indirme başlatınca direk indirmeye başlıyor duraklatınca gece 2'de tekrar başlar mı? yoksa gece 2'de mi başlatmam gerekiyor indirmeyi. sene 2017 ya nelerle ugrasıyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...