Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

8mbit alan da aynı parayı ödüyo 24 mbit alan da. ama benim hızım 3mbit e düşerken onun ki 8mbit devam. çünkü oturduğum bölgeye yatırım yapılmamasının suçu bendeymiş gibi lel

üstüne adam 8mbit ile dünyaları indirebilicek iken ben 2. yutub videosunu acamıyorum falan fişman. mükemmel düzenleme

Evini değiştiremeyecek kadar fakirsen, devlete foşik demenin anlamı yok kardiş sigh -.-"
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

üst seviye fiber bilmiyorm ama alt seviye fakir paketleri arasında pek fark yok. 5 10 lira ya oynuyo ya oynamıyo. kime ne kitlerse taahhut ile. önemli olan bölgen max ne veriyo işte

8mbit hiz alabiliyosan evinde, 5-10 lira fark verip 24mbit'lik pakede gec. literally kotayi kaldirmis olursun :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

8mbit hiz alabiliyosan evinde, 5-10 lira fark verip 24mbit'lik pakede gec. literally kotayi kaldirmis olursun :)

onu da vermiyor ki..sizin hat en fazla su kadar alir ustune islem yapamayiz diyorlar..

cakalligina deneyeyim dedim..hat adsl vdsl i bile kaldirirmi kaldirmaz mi belli degil. dedim o zaman fiber abonesi yapin nasilsa ayni parayi odeyip ayni hizmeti alacagim..o zaman dava acarsiniz tazminat hakkiniz olur demislerdi..
Sosyal ağlarda paylaş

superonline kullananlar modeme reset atsın.

5mbite çıkmış benim hız (onu bile düzgün verememişler. 4.8mbit.. Bunlar 100kb/sn yi 1mbitden hesaplıyor herhalde.. ne kurtarsak kardır kafası)

Gece 2:30 da hız 16mbite çıkınca, kota sıfırlandı sanmıştım (superonline da böyle. Kafaya göre 1-2 gün önceden sıfırlıyorlar. Gelecek ayın kotasından yiyorsun). Şimdi baktığımda 5mbit olduğunu gördüm.

kullanan varsa modeme reseti denesin.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

herif usenip okumuyor, anlamak icin caba sarfetmiyor. sonra gelip burada atip tutuyo. birakin dogru bildigini zannettikleriyle hayatina devam etsin, yardimci olmayin soyle tiplere.

abi bu konuda milletin aklı neden gitti böyle ya sfsdf

lan 1 tane tablo var altı üstü, okuyan da yanlış anlıyo
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

herif usenip okumuyor, anlamak icin caba sarfetmiyor. sonra gelip burada atip tutuyo. birakin dogru bildigini zannettikleriyle hayatina devam etsin, yardimci olmayin soyle tiplere.

kardeşim her boku oturup okumalı mıyım? Her şeyi bilmeli miyim?(ilk iki cümleyi sildim. dipnotda açıklaması var)

Varsa yanlışım hatamı düzeltirsin, düzeltmek istemiyorsan kapatırsın çeneni. Yardımcı olana, düzeltene niye doğrusunu söylüyorsunuz diyip, yardım etmeyin diyorsun. Herkes herşeyi bilmek zorunda mı.
Senin mantıkla gidersek hiç bir şeyi yazmayıp, kimseyi düzeltmemeliyiz. Herkes oturup iyice araştırmalı. Kimse bir bok paylaşmamalı.

kusura bakma ama mantığına sokayım.

dipnot: elbet okumadığım birşey hakkında yorum yapmamalıyım (yukarıda atarlanıp yanlış yazmışım) Önceden okumuştum. Fakat o satır aklımdan çıkmış sadece. 1 satırı unuttum diye itin götüne sokmak, yanlışı düzeltenlere kızmak... bilemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bence sen haksızsın

hm.. Yani Birisi yanlış olan birşeyi yazdığında düzeltmek yerine, düzeltenlere laf söyleyerek, yanlış bileni aşağılıyoruz "bırakın düzeltmeyin şunun yanlışını, uğraşmayın böyle tiplerle" Anlaşılmıştır o7

bi sn, bi sn..
ben ilk iki satırda saçmalamışım, ondan böyle diyormuşsun. Neyse düzelttim orada.

asdf
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Slint said:

Kimse kullanıcı yararına birşeyler olabileceğine inanamıyor ondan. Ki eğer şu belgeler doğruysa haklılar da.

Telefondan bakıom da, nedir sorun burada, anlamadım

adamlar çakallığın dibine vurmuş daha ne olacak.
uydunet de yapıyomuş bunu.

AKK'yı direk normal 'Kota'ya çeviriyorlar. AKK'yı aşınca hızın düşecekken şimdi aşarsan, aştığın için para veriyorsun. 1gb=1tl yapmışlar. uydunet'te 2tl looool.

BTK yaktı milletin başını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...