Lectre Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Flassh said: 8mbit alan da aynı parayı ödüyo 24 mbit alan da. ama benim hızım 3mbit e düşerken onun ki 8mbit devam. çünkü oturduğum bölgeye yatırım yapılmamasının suçu bendeymiş gibi lel üstüne adam 8mbit ile dünyaları indirebilicek iken ben 2. yutub videosunu acamıyorum falan fişman. mükemmel düzenleme Evini değiştiremeyecek kadar fakirsen, devlete foşik demenin anlamı yok kardiş sigh -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Flassh said: üst seviye fiber bilmiyorm ama alt seviye fakir paketleri arasında pek fark yok. 5 10 lira ya oynuyo ya oynamıyo. kime ne kitlerse taahhut ile. önemli olan bölgen max ne veriyo işte 8mbit hiz alabiliyosan evinde, 5-10 lira fark verip 24mbit'lik pakede gec. literally kotayi kaldirmis olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 büyük ihtimal adslden başka bir şey kullanamıyordur, en iyi 16mbite geçer 5 devam eder. o da iyi 3'e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 toggie said: 8mbit hiz alabiliyosan evinde, 5-10 lira fark verip 24mbit'lik pakede gec. literally kotayi kaldirmis olursun :) onu da vermiyor ki..sizin hat en fazla su kadar alir ustune islem yapamayiz diyorlar.. cakalligina deneyeyim dedim..hat adsl vdsl i bile kaldirirmi kaldirmaz mi belli degil. dedim o zaman fiber abonesi yapin nasilsa ayni parayi odeyip ayni hizmeti alacagim..o zaman dava acarsiniz tazminat hakkiniz olur demislerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 superonline kullananlar modeme reset atsın. 5mbite çıkmış benim hız (onu bile düzgün verememişler. 4.8mbit.. Bunlar 100kb/sn yi 1mbitden hesaplıyor herhalde.. ne kurtarsak kardır kafası) Gece 2:30 da hız 16mbite çıkınca, kota sıfırlandı sanmıştım (superonline da böyle. Kafaya göre 1-2 gün önceden sıfırlıyorlar. Gelecek ayın kotasından yiyorsun). Şimdi baktığımda 5mbit olduğunu gördüm. kullanan varsa modeme reseti denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 abi çok goygoy yapmışsınız geriyi okuyamacağım o kadar kısa bir cevap lütfen. 32mbit vodafone supernet kullanıyorum 1,5 senedir. adil kullanım hızı kaç olmalı şimdi? ya da hangi tarihte kaç olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 eyvallah. bir deneyim dedim sanırım kullandığımdan beri ilk defa kotamı aşmamışım deneyemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Downloadları 2-8 arası indirmeye ayarlarsanız kota dolmaz bence artık. Torrent programları var bu özellikte, steam,uplay yerlerde yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 2-8 de kotadan sayılır. Sadece o arada serbest olur. Bu arada 3 kağıtlar başlamış. Tarife değişikleri vs.. Birisi uploadı bile kısıyor, diğeri AKN paketlerini kaldırıp, kotalı paket koyuyor (1gb = 2tl LUL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 2-8 akn'e dahil edilmiyor. ve akn aşılsın/aşılmasın o saatler arasında en yüksek hızı alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 @Densiz: sayılmayacak abi işte niye uyduruyorsun ki? -Crawler- said: Downloadları 2-8 arası indirmeye ayarlarsanız kota dolmaz bence artık. Torrent programları var bu özellikte, steam,uplay yerlerde yok galiba. steam'de var, uplay'de yok. diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 herif usenip okumuyor, anlamak icin caba sarfetmiyor. sonra gelip burada atip tutuyo. birakin dogru bildigini zannettikleriyle hayatina devam etsin, yardimci olmayin soyle tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Şimdi steam'e baktım Galiba kurulu olan oyunların updateleri schedule ediyor. Sıfırdan oyunu indirmekle ilgili ayar yok. Şu saatte sıfırdan cs:go'u indir şeklinde değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 toggie said: herif usenip okumuyor, anlamak icin caba sarfetmiyor. sonra gelip burada atip tutuyo. birakin dogru bildigini zannettikleriyle hayatina devam etsin, yardimci olmayin soyle tiplere. abi bu konuda milletin aklı neden gitti böyle ya sfsdf lan 1 tane tablo var altı üstü, okuyan da yanlış anlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Kimse kullanıcı yararına birşeyler olabileceğine inanamıyor ondan. Ki eğer şu belgeler doğruysa haklılar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 toggie said: herif usenip okumuyor, anlamak icin caba sarfetmiyor. sonra gelip burada atip tutuyo. birakin dogru bildigini zannettikleriyle hayatina devam etsin, yardimci olmayin soyle tiplere. kardeşim her boku oturup okumalı mıyım? Her şeyi bilmeli miyim?(ilk iki cümleyi sildim. dipnotda açıklaması var) Varsa yanlışım hatamı düzeltirsin, düzeltmek istemiyorsan kapatırsın çeneni. Yardımcı olana, düzeltene niye doğrusunu söylüyorsunuz diyip, yardım etmeyin diyorsun. Herkes herşeyi bilmek zorunda mı. Senin mantıkla gidersek hiç bir şeyi yazmayıp, kimseyi düzeltmemeliyiz. Herkes oturup iyice araştırmalı. Kimse bir bok paylaşmamalı. kusura bakma ama mantığına sokayım. dipnot: elbet okumadığım birşey hakkında yorum yapmamalıyım (yukarıda atarlanıp yanlış yazmışım) Önceden okumuştum. Fakat o satır aklımdan çıkmış sadece. 1 satırı unuttum diye itin götüne sokmak, yanlışı düzeltenlere kızmak... bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 PrudenT said: @Densiz: sayılmayacak abi işte niye uyduruyorsun ki? aklımda niyeyse öyle kalmış (daha doğrusu sadece 2-8 arası kota dolu olsa bile, hız normale dönecek kısmı kalmış. Sayılmayacak kısmını unutmuşum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 bence sen haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ahaha kahraman superonline yine yapmış kahramanlığını sdfdsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Slint said: Kimse kullanıcı yararına birşeyler olabileceğine inanamıyor ondan. Ki eğer şu belgeler doğruysa haklılar da. Telefondan bakıom da, nedir sorun burada, anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Fistan said: bence sen haksızsın hm.. Yani Birisi yanlış olan birşeyi yazdığında düzeltmek yerine, düzeltenlere laf söyleyerek, yanlış bileni aşağılıyoruz "bırakın düzeltmeyin şunun yanlışını, uğraşmayın böyle tiplerle" Anlaşılmıştır o7 bi sn, bi sn.. ben ilk iki satırda saçmalamışım, ondan böyle diyormuşsun. Neyse düzelttim orada. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sabonis said: Slint said: Kimse kullanıcı yararına birşeyler olabileceğine inanamıyor ondan. Ki eğer şu belgeler doğruysa haklılar da. Telefondan bakıom da, nedir sorun burada, anlamadım akk'li tarifelerden akk'yi kaldırıp normal kota koyup para istiyolar GB başı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sabonis said: Slint said: Kimse kullanıcı yararına birşeyler olabileceğine inanamıyor ondan. Ki eğer şu belgeler doğruysa haklılar da. Telefondan bakıom da, nedir sorun burada, anlamadım adamlar çakallığın dibine vurmuş daha ne olacak. uydunet de yapıyomuş bunu. AKK'yı direk normal 'Kota'ya çeviriyorlar. AKK'yı aşınca hızın düşecekken şimdi aşarsan, aştığın için para veriyorsun. 1gb=1tl yapmışlar. uydunet'te 2tl looool. BTK yaktı milletin başını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Oha. Btk buna göre düzenlenmeli olayı. Neyse ki eski müşterilere sıkıntı yok. Saçmalık lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar