Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 benimki de 4mbit'e sınırlandırıldı. altyapı filan diyolar kablo değiştirin diyolar. öff. ha uğraşmıyorum pek çünkü zaten 9304 mbit olsa nolcak, 2 gün sonra AKK'den 3'e düşücek gene hueeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 16ysan 5mbit olacak gelecek aya, 1 mbit gitti :( asd istanbulda mısın bu arada max 4mbit alarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 hayır izmir izmir'in göbeği bi de ama eski bina vs olduğu için muhtemelen kablolar sıçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Benim 25mbit şuan, noluyor bi daha ki ay? edit: sanırım 16 oluyor. Bana uyar, 3 olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VipX2tLTYHs Konu ile alakalı. Bu arada video reklam amaçlı değil, baya baya akn neden var, nasıl kaldırılacak vs. konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 benim 35mbit'in akk dolmuş bugün ama halen full speed gidiyor, bu ay deneme yapcaklar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Fatura kesim tarihine göre akk sıfırlanıyor. Ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Superonline'da fatura kesim ile ilgisi yok, her ayin ilk gunu reset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 gelecek ay isterlerse ilk günden akk sonrası hıza soksunlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 bu ay superonline'da kota dolduran oldu mu? var mi deneme falan :) 10 gunde 50 yemisim ben. ay sonunu goremeyecek gibiyim. 3'e dusurmuyolarsa simdiden abanayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 5. günde düştü bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 tt düştü benim şimdi kotadan yaklaşık 50gb sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 2008 philadelphia'da şehirde wireless vardı.Sene 2017 Kullanım kotası kalksın diye bayram ediyoruz. Vay halimize yav, Fiber için kota kullanımı değişmiyor.7/24 download eden, kota doldurduktan sonra bile downloadı kesmeyen tipler adamların en büyük sıkıntısı. "Herkes kullansa 600-700 liradan satarız" diyor. Fena değil video, internetin genel işleyişi hakkında daha çok bilgi var Akn'den. Aahuea "bir bitin hikayesi". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 secimden sonra vazgectik biz devam diye donerlerse pek sasirmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Ademe oyle deme fatmagul uzulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Turk.Net'in AKN'yi kaldırdırıyoruz sözleri reklamdan ibaret gibi geliyor bana. Bugün ekstra AKN satmaya başlamışlar. Online işlem merkezine baktığımda +AKN diye bir uygulamanın geldiğini gördüm. Fiyatlar şu şekilde: 25 GB Artı Akn 10 TL 50 GB Artı Akn 15 TL 100 GB Artı Akn 20 TL İnsanlar AKN satın almaya başlarlarsa AKN'yi diğer bölgelerde kaldıracaklarını düşünmüyorum. Ayrıca istenildiği vakit satın alınabilen bir şeyin adında "adil" kelimsinin geçmesi de ironinin dibi olmuş yıllardır olduğu gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Neden adil dendigini dusundun mu acaba hic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Arondrin said: Turk.Net'in AKN'yi kaldırdırıyoruz sözleri reklamdan ibaret gibi geliyor bana. Bugün ekstra AKN satmaya başlamışlar. Online işlem merkezine baktığımda +AKN diye bir uygulamanın geldiğini gördüm. Fiyatlar şu şekilde: 25 GB Artı Akn 10 TL 50 GB Artı Akn 15 TL 100 GB Artı Akn 20 TL İnsanlar AKN satın almaya başlarlarsa AKN'yi diğer bölgelerde kaldıracaklarını düşünmüyorum. Ayrıca istenildiği vakit satın alınabilen bir şeyin adında "adil" kelimsinin geçmesi de ironinin dibi olmuş yıllardır olduğu gibi :) Baya kaldırılan var yalnız AKN'si. Bu AKN alma muhabbeti de Tekno Seyir'de geçti, çok talep var fakat yoktu bunlarda hiç ondan koymuşlar. Benim uydunet taahhüt bitsin geçmeyi planlıyorum ben valla. 20 Nisan'dan sonra bölgenizde AKN'siz hizmet verebiliyor mu check'i gelecekmiş ona göre geçebilecek insanlar bakalım ümitliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 benim 100mbit'ten 3mbit'e düştü şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 şu 5-10 gb kotalı paketleri ne zaman satmayı bırakacaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 insanlar satin almayi biraktigi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 paradoksalkedi said: Baya kaldırılan var yalnız AKN'si. Bu AKN alma muhabbeti de Tekno Seyir'de geçti, çok talep var fakat yoktu bunlarda hiç ondan koymuşlar. Benim uydunet taahhüt bitsin geçmeyi planlıyorum ben valla. 20 Nisan'dan sonra bölgenizde AKN'siz hizmet verebiliyor mu check'i gelecekmiş ona göre geçebilecek insanlar bakalım ümitliyim ben. Eğer apartmanınızda bulunan kutuda, hangi daireye hangi kablo gidiyor belli değilse sorun çıkıyor. Turk.Net kutuya kadar hizmet verdiği için, gelen telekom yetkilisi evinize giden kabloyu bulmak için uğraşmıyor. Bu yüzden elektrikçi çağırıp yeniden kablo çektirmek zorunda kaldım. Yine evden kutuya kadar olan kabloda problem varsa, eletrikçi çağır diyorlar. Benim sıfır çektirdiğim kabloda kırık meydana gelmiş, telekom yetkilisi bizim görevimiz değil ama bakalım diye gelip tespit etti sonra ahizeyle dinleyerek. Elektrikçilerde bu ekipman yok mesela. Böyle durumlarda can sıkıcı olabiliyor söyleyeyim dedim. Ama kutudan eve kadar olan bağlantınızda sorun yoksa piyasdaki en avantajlı isp yine de. Taahütsüz olması ve görece yüksek kota sunması iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 toggie said: insanlar satin almayi biraktigi zaman. aslında "şükür" zihniyeti biterse biter bu da, islam ülkesinde yaşadığımız için zor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 http://www.doping.com.tr/Telefonsuz-Internet-Kampanyalari/Aile-Boyu-Hizli-Internet-Kampanyasi degisik bi tarz. aksam 7den oglen 1e kadar 1 mbit geri kalan surede 100 mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 prime time'da 1mbit lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar