samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Crafta yönelmedim ya, demonsteel parçalara mı bastın sen? Bs var bakınayım o halde. İteme değil stata bis daha çok artık. Çok değişiyor ya olaylar heralde ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Random statlı itemlar olduğu için o bis muhabbeti. En iyi iki statını veriyorsa bis diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 S-H said: tunch said: prot pala baya bi gömlek üstünde diğerlerinin maalesef. Gearlar iyileştikçe diğerleri ile ara kapanıcaktır ama şu anda 8+ yapmak istiyorsan tankın birinin prot olması şart gibi bişey. raidlerden bahsediyorsan eğer world first alan guild 2 prot warrior ile bitirdi contenti. mythic+ bahsediyorsan dk ile 10+ yapanlar var, hem raiding için hem mythic+ için prot pala şart falan değil yani. prot warrior yazıcaktım ya prot pala yazmışım onun yerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 axedice said: Random statlı itemlar olduğu için o bis muhabbeti. En iyi iki statını veriyorsa bis diyor işte. random statlı değil ki abi statik droplar. hangi itemın üzerinde ne stat olduğu hardcoded, sadece rakamı değişiyor ilvl rng'e göre. çok saçma lan. ben dk olarak haste-crit her şeye bis diyorum o zaman. best in slot yerine best in stat yani. ENTERESANNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bombilo said: bide battletag yazsanız suraya ne guzel olacak. battletag topic'inde var diye yazmadim ya, zeawee#2466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 samaella said: sus pis horde git kıvançla yap sen :D geldinde yapmadık mı senle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Beni boostlayın 850ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 10 tane falan + yaptım, 3 den başlayıp 6 a kadar. sıfır i tem düştü ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Yapilan her + icin mi hafta basinda item alicaz. Kendi keyimle mesela once +2 sonra +4 sonra +5 yaptim. Bide guildden baskasinin keyleriyle +6 ve +7 yaptim. Totalde 5 itemmi gelicek mesela. Nasi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 en yüksek ne yaptıysan ona uygun bi drop geliyo. daha düşüklerinin bi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 837 oldu uh dk, yok mu yahu beni de gruba alacak :( gerçi mythic neyse de mythic plus için min bi 850 gerek herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 835 ilevel ile +3 myhtic dungeon heallanıyor. Test edildi onaylandı. ama takımın mal olmaması önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 takım mal olunca olmuyor cidden ya. dün mesela girdik, demon hunter dpsimizin tek olayı yeri öpmek oldu. Tank desen boss'u çeker, sonra arkadan pat gelince "ay bu burda mı spawn oluyomuş" der 1 saatte mythic +4 court of stars bitirdik asd. mythicten soğudum şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 +3 hov girdik adam ilk bosstan sonra çıktı la şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ben daha 7 üzerine zamanlı olarak çıkamadım. baya kasıyor cc + stun + interrupt koordinasyonu. uğraşmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 PUG ile en fazla +3 yapabildim ben, onda da ilvl 860+ tank healer dps kombinini almıştım gruba. Baya rahat gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 6'a kadar kolay eğer iletişim kurabiliyorsan, 6 dan sonra tadı kaçıyor asdasd 2. affix baya yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Arcway veya Court of Stars takımı çıkar mı Horde da? Bu gece atalım mı? Yapmam gerek ikisini de hem daha görmedim hem de questler var. Pub'da takım bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ne kadar iyisin ona gore carryleyeiliriz :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 tanklarım isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ben de gelirim cok gec olmadan yaparsaniz maratti#2579 cos +4 yaptim biraz once. questler olmuyomus +larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 valla 844 oldum daha bunları yapamadım, biraz bir şeyler biliyorum işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ELAAYY YOK MU ELAAAYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Holy Paladin Hamanub #2725 847ilvl alliance Çok fazla girmiyorum bu aralar ama maksimum derecede yardımcı olurum veya guild runlarda eksik adam yerine çağırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 samaella said: ELAAYY YOK MU ELAAAYY Grim Batol'da tankım var da, pek giremiyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar