Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 http://youtu.be/yIc0NqjOPgc Sadece 20 milyon dolara cekilen Rus yapimi. Konu malum; birseyleri kurtariyorlar ama trailer'a bakilirsa Ruslar iyi iş çikarmislar, efektler cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ruslar böyle işleri kotarıyor. Day-Night Watch da çok ucuza çekilmişti ama efektleri baya yeterliydi o bütçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 marvel filmleri yeterince kötü degilmiş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 tarkovsky görse utanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 izlenir bence kadın da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bear mode dedikleri bu olsa gerek kihkih izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bunu biliyorum ya izlemiştim biraz da saçma bişiye benziyordu, Bollywood kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 baya kötü ya, warz (oyun olan) the movie dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 adidas adam var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 avengers age of ultron dan daha iyi olur bu. (toplu super hero filmleri açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Bi müzikleri beğenmedim, gerisi iş yapar, evde izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 "youtube comment" said: I'll be PUTIN this on my watch list. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 baya sikko bişeye benziyo profesyonel yorumumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Hardcore henry vardi onun gibi hissettim. Buram buram rus action filmi kokuyor.bu filmler pek icine cekemiyor filmin, yapmacik geliyor hersey. http://m.imdb.com/title/tt3072482/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ahaha wolfteam in kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Masticore said: Hardcore henry vardi onun gibi hissettim. orda en azından district9'daki adam vardı burda sokaktan eli yüzü düzgün kim varsa toplamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ayi adam niye mitralyoz kullaniyo abi? Mitralyoz kullanacaksa ayiya donusmenin ne manasi var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 çünkü halay başı mitralyöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 avengers in russia yerine natalya poklonskaya'lı anime çekselerdi japonlarla ortak keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Delikanlı gibi 6+ demişler. İzleme yaşı olduğunu umuyorum tabi, yapımcı şirketin adı falansa bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Bence havaya atıp taramak çok rererö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 beni endiselendiren efektler degil, filmin ta kendisi. ruslar bayadir efektli, hollywooda meydan okuyan aksiyon filmleri cekiyolar fakat senaryo, kurgu bes para etmiyor, bu da farkli degildir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 hollywood'un da cizgi roman filmlerinde konu islenisi yok ki dogru duzgun pata kute aksiyon ikisi de. bunda mitralyoz kullanan ayi var, kalkanli amerikaliya tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 amerikan politikalarına eleştirel yaklaşımlar oldu son marvel filmlerinde, burada putin'i devirmeye çalışanları dövüyor rus ayısı görünüşe göre. bayağı ayrı meyillerdeler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Marvel 50 senedir ilk kez amerikayı mı eleştirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar