monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 merhaba, anksiyete ile uğraşmak çok yorucu olmaya başladı benim için savaşamıyorum artık tek başıma. 5-6 yıl falan oldu bitiremedim hala o yüzden profesyonel destek görmek konusunu değerlendirmek istiyorum. anksiyete tedavisi görmüş olanınız var mı ? nasıl bir yol izlediniz ilaç kullandınız mı ilaçların ne gibi yan etkileri oldu ? gerçekten varsa tavsiyeniz çok ihtiyacım var, birkaç yıl daha zaten bu tempoyla giderse kalbim falan dayanmayacak gibi. Kalbime etkisini hissedebiliyorum anlamsız zamanlarda anlamsız çarpıntılar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 masayla konus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 günde 3 kere cipraleks yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 cipraleks amatör eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 /summon masa said: reçel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 5-6 yıl az beklemişsin profesyonel destek almak için. 10 15 sene daha bekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Edit: psikiyatriye gittim, terapiyle beraber buspon diye bi ilaç kullandım bir ara, kökünü kazıdı.. Sonra azaltarak bıraktım vs. Ama tekrardan, ilaç kesin çözüm değil, yanında terapi görüyor olmak gerekiyor. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 hangimiz uğraşmıyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Benim de psikiyatr arkadaşım var Pendik marmara üni'de, yakınsan yönlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 pardon ya sihirli kelimeleri soylememisim.. kal xen recel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 dana22 said: masayla konus.. sandalye de olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ramses banlasin. bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 avrupa yakasındayım, anksiyete derecem nedir bilmiyorum ondan belki 5-6 sene dayanabilmişimdir. ilk başlarda acemilikten panik atak geçirirdim ama artık geçirmiyorum nefes kontrolü falan öğrendim. belirli şeyler geliyor başıma onların olasılıklarını falan kafamda senaryo olarak kuruyorum. sonra geçiyor bir başka şey gelene kadar başıma rahat takılıyorum sonra gene anks geliyor falan döngü içinde hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Doktor moktor uğraşmak istemiyorsan, seansına 200~ civarı verebilirsen cogzel bir kadın biliyorum şimdi herkes ezecek belki ama panik ataktir anksiyitedir güzelce değişik yöntemlerle çözebiliyor. Karşılıklı muhabbet ediyormuş gibi geliyor, sonra anlıyorsun ki ne biçim terapi yemişsin. İstiyorsan pm atarım bilgileri. Çok trollemeyin topağı, anksiyite ciddi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 spor yapiyor musun? bir nebze iyi geliyor kisa kisa yuruyusler. ilac kullanmadim, yasim cok kucuktu ilk tani konuldugunda, doktora bir kere gitmis oldum o yuzden. om mesaj aticam bu arada. onerebilecegim doktor var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 mümkünse zaten ilaç kullanmak istemiyorum, psikolojik konularda ilaçlara karşı tedirginliğim var. her öğlen gidiyorum spora iş arasında çok güzel geliyor spor çok rahatlatıyor. sigarayı falan bıraktım bu sebeple alkolü azalttım onu da bırakıcam. yavaş yavaş ot hayata doğru gidiyorum :) öm'leri alabilirim her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Valthon alternatif tıp yöntemi faydalı olabilir, bizim bir arkadaşta doktora gitmişti adam sağına solunda bakıp bu manada bir şeyler demiş tabi, Valthon çok farklı bir şeyde tavsiye etmiş olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ulan keşke bende de olsa şu anksiyete. biraz kendime çeki düzen verirdim. dünya yansa umrumda değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Feamer said: Valthon alternatif tıp yöntemi faydalı olabilir, bizim bir arkadaşta doktora gitmişti adam sağına solunda bakıp bu manada bir şeyler demiş tabi, Valthon çok farklı bir şeyde tavsiye etmiş olabilir... JBGDSKFDGHFSDFGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Niye keşke sende olsun abi iyi ki yok anksiyiten felan tahtaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Geçin dalganızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Valthon said: Doktor moktor uğraşmak istemiyorsan, seansına 200~ civarı verebilirsen cogzel bir kadın biliyorum şimdi herkes ezecek belki ama panik ataktir anksiyitedir güzelce değişik yöntemlerle çözebiliyor. . dus dahil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Koşuya başla Spor yap Sari kantaron cayi Bi de seks lazim Kullanmadigin esyalari da at, yasadigin yeri ayikla Bitki yetistirmek de iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Peki ya bi gün aksyietem olursa? ya bozulursa piskolojim? ufff anksiyetem olmaz inşallah. belki de vardır ne malum? var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar