Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 geçmiş olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Annemi alıp zorla doktora götüresim geldi lan, geçmiş olsun. Gerçi çayı mayı azalttı allahtan. tiLi said: 15 tane 40 cc bardak 0.6 litre ediyo CC burda santimetre küp değil ya içeceklerde falan böyle 10mlye denk gelen bi hacim. Görüyorum ben de 500lük şişeye 50cc yazıyorlar falan. Hatalı yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 cl dir o, litrenin 100de biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 dün özel mesaj kutusunu bi temizliyim dedim tee 2012 lerden çetin abimin zergling nedemek ya nedemek istemişler bana diye mesajını gördüm.kıyamadım silmeye :( abim benim mekanın cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 @KUDDUSİKARDEŞ, sabır, güç diliyorum. çok güzel bir insanın çok zamansız ölümü gerçekten içimizi acıttı. sizin de konuda gördüğünüz üzere, neredeyse ölüm anına değin, bizleri hastalığı konusunda, alınması gereken önlemler konusunda, sigorta konusunda aydınlatmak, bilgilendirmek için çaba sarfetti. zaten sanırım bilgi paylaşımı ona hayatta en çok mutluluk veren şeylerden biriydi. gördüğü, öğrendiği her şeyi paylaşırdı bizlerle. başka bir başlık daha var taziyelerin yazıldığı; "Çetin abiyi kaybettik..." diye başlayan bir konu başlığı altında. okumadıysanız oraya da bir göz atın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Önceki sayfalarda söylenmiş, bir mail atılsa kuddusikardeş'e "ban"in açıldığına dair, iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 geçmiş olsun Khiran, ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Bugün paticikte gezinirken şu dilanın tipi nasıldı diye bakıyım diye googleda paticik dilan diye arattığımda şu resim çıkmıştı.. Çeto'nun küstürdünüz kısmını görünce "kanser ettiniz" yazsa daha uygun olur diye bi tebessüm etmiştim. Şimdi geldim durumları ile ilgili topiğine bakayım biraz alternatif iyi gelebilecek tedavi yöntemleri yazayım diye bir kaç sayfa linkini sekmeye attıktan sonra önceki sayfalara bakarken kardeşinin mesajını gördüm.. Şuan üzülüyorum küs ayrıldık diye.. En son bir gün trafikte giderken telefonla beni aramıştı. Yaş farkı gözetmeksizin denklikten Çetin çetin diye diye konuşuyordum. Epey gıcık olmuş sonradan farketsem de "asker arkadaşım gibi adımla hitab etmen saygısızlık" diyince baya sert patlamıştım. Kitap falan yazıcaktık da sarmamıştı düetler beni iplememiştim. Çoğu kişi gibi bende kötü davranmıştım.. Şimdi üzüntülerinin vucuduna vurmasından ötürü genç yaşta ayrılmasına bu dünyadan çok üzüldüm. Keşke azıcık daha insaniyetli olabilseydim de küstürmeseydim adama kendimi. Ah be.. Senin de istediğin gibi iyi bir arkadaşın olabilmeyi isterdim çok saçmaladım.. Fikir farklılıkları üzerine bu kadar sert olmam ve kırıcı cümleler ile ağır laflar ettiğim için pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ne pis bi hastalıkmış lan bu 6ay önce en yakın arkadaşıma beyin kanseri teşhisi kondu- grade4 4 ay önce opresyaon geçirdi - %95 ini aldık dediler şu an epilepsi krizinden acilden yeni çıktı, ilk mr sonucu tümör çok büyük amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 :( allah şifa versin. Topic'i görünce aklıma geldi. Çetin Abi için orman projesi vardı ,yattı mı o proje ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Auril said: ne pis bi hastalıkmış lan bu 6ay önce en yakın arkadaşıma beyin kanseri teşhisi kondu- grade4 4 ay önce opresyaon geçirdi - %95 ini aldık dediler şu an epilepsi krizinden acilden yeni çıktı, ilk mr sonucu tümör çok büyük amk dün akşam kaybettik arkadaşımı 20 yıllık arkadaşımı kaybettim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 başın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 basin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 %5 mi öldürdü ya. abi çok kötü, başın sağolsun. çok üzücü şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 cok zor, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 basiniz sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 başın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar