Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser hakkında, benimle ilgili aslında


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

abi sadece ağrı kesici olarak değil. direk bağışıklık sistemine pozitig etkisi var kenevirin.

Chemical components of Cannabis, called cannabinoids, activate specific receptors throughout the body to produce pharmacologic effects, particularly in the central nervous system and the immune system.

inanılmaz fazla makale var bununla ilgili

http://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/hp/cannabis-pdq
http://www.aljazeera.com/news/2016/02/cannabis-combat-cancer-160204065001253.html
http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/physicalsideeffects/chemotherapyeffects/marijuana-and-cancer

tv de görmüştüm direk yağını şırıngayla alıyorlar vücuda, bi kadın yapıo dünyaya illegal olarak satılıyor. doğal cannabis ezmesi yani..

cancer.org'da vapour olarak çok az etkisi var diyor. muhtemelen medical ya da yağını ya da belki direk yaprağı kaynatıp içsen daha çok etkisi olabilir.
daha çok araştırmak gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cetin abicim gecmis olsun, gececek elbet. Sen guclu adamsin, atlatirsin bunu.

Sulalemde anne tarafimdaki herkes bu illetle bogustu; malesef yakindan tanik oluyorum, oldum.

Uzuldum, keske yakinlarinda olup sana destek olamadigim icin uzuldum. Bu bayram arasamadik, dedim beni unuttu herhalde bizimki :)

Saygilar, operim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar çok biliyorsunuz ya kemoterapi zararlıymış falan. Annemi geçen sene kaybetmiş biri olarak konuşuyorum, sağkalımı %30 olan, en tehlikeli kanser türlerinden ikisi olan meme ve yumurtalık kanseri geçirdi annem. Meme kanserini çok önceden geçirmişti ve kurtuldu. Yumurtalık kanseri teşhisi süresince de 6 sene yaşadı. Ailemizde kanser vakaları var malesef, özellikle kadın hastalıkları lanet olsun ki.

Kemoterapi uygulamasalar 1 ayda her tarafına sıçrayacak kanseri durdurup, üstüne yıllar katabiliyor insanın hayatına. Evet bok gibi bir şey, insanın bağışıklık sistemini de çökertiyor ama başka çözüm var mı? Yoksa eldeki en iyisini kullanacaksın. İmmunoterapi falan var da insanlar mı kullanmıyor?

Kuddusi, abi geçmiş olsun çok. Kanser, kişiden kişiye değişebilen bir hastalık bunu unutma. Kimisi en tehlikeli kanser türlerini atlatabiliyor, kimisi en zararsız olanlardan gidebiliyor.

Arasıra huzur geliyor diyorsun, o huzurunu kaybetme. Stres bağışıklık sistemini çökertir, huzur ise yükseltir. Bir doktorun dediğini başka bir doktora da onaylattır. Ortalıkta doktorum diye gezen çok mal, oros.. çocuğu var. Özele gitmişsin iyi yapmışsın, 3-4 hafta sonrasına film tarihi vermezler en azından.

Dediğim gibi kanser, genellenebilecek bir hastalık değil. Bir çok faktöre bağlı ve bunlar kişiden kişiye göre değişiyor. Postlarını hatırladığım kadarıyla siyasetle alakalıydın, siyasete kafa yoran adam mücadeleci olur. Bu mücadeleyi verecek gücün olduğuna eminim.

Geçmiş olsun çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...