sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 senko said: bingildak said: 50 eur diyor lan antony morato tshirtlere. 200 liraya baskılı tshirt mü alınır. alınır mı demeyim de ben almam yani. networkten spor gömlek alırım o fiyata. ucuza da var. guzel gomleklerde buldum morato'dan. abi pantalon da bakın, gömlek de. gerçekten inanılmaz iyi bir marka. kalite de iyi o kuru kafalı tişört 3-4 yıllık falan. diğerleri de 1. yılın sonunda olsa gerek. PS: Kotlar da baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 tshirt %100 pamuklu duz baskisiz, en ucuzlardan aliyorum colins cotton gibi markalardan. 10 15 lira falan oluyo baskili da bazen guzel birseye rastlarsam aliyorum tyrion reisli bi tane rastladim aldim en son 30lira falandi sanirim ama oyle 50 60 lira tshirte mumkun degil vermem. sanat eseri mi basiyosun. hele o fotosunu koydugun duz siyah ustune 4 harf basmis, baskili diye satacak onu. yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bunlar 60 tl olamaz zaten. wtf :D komple baskılılara 60 tl alırım ama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 hipsterlık olsun bari, baskılı paçalı don-içlik yapsana çok satar,yeni bi akım başlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 kendin dikeceksen organik işine gir bari. organik tarak bulsa saçını taramaya para akıtıyor millet salak gibi. arkadaşım tonla para verip bebeğine mendil kadar tshirt alyordu organik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 feverfeverray said: basic de yapacağuk işte. renk renk ifil ifil tişörtler. sonra belki gömlek, iş yerinde giyin diye. basic tshirt diye bişey vardı zaten. Düz renk tişört basıyorlar sadece. Bizim kızlardan birinin eski sevgilisiydi bundan bile para kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 don alırım ben baskılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 tişörtü giyen adama dövme yaptırmış havası veren bir şeyler işi kotarabilirsen çok tutabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 dövme yaptırmış havası veren tişört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 şöylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bu bizim manyak noyan mı yoksa başka bir manyak noyan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 senko said: feverfeverray said: mesela çok düz, hipster işi ben giyiyorum mesela böyle şeyler 20li yaslarimda ben de giyiyordum. Evet suan 55 yasindasin cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 30a 2kaldi olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ah canım benim ya kıyamam 28 yaşındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ulan ben de 28 yasindayim. Senin icin gecmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 angara sokaklarında giymek için sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Göktürkçe yazılar var hoş duruyor tişörtte. Son çıkan filmleri bas. Ünlü futbolcuları bas çok tutar fakat telif vs ne olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 göktürkçe yazılar dediğin tek kelimeden oluşuyor "türk". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Gizli senin espri anlayışın çok kötü abi bil istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 espri değil gözlem abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Gizli gay gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Bu türkse Bundan bastırt tam dayak yemelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 konuyu baltalayayım, eşim de t-shirt yapıyor tekstil boyası ve fırça ile yapıyor. Hatta xunn-kun, mortis-chan'a falan da yaptı referanslarım onlar. Bu arada pek güncellemedi ama facebook sayfasını koyayım https://www.facebook.com/Handmade-t-shirts-404248226388409/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar