Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 milano loop milano loop diye forumu sktin attin kac gun simdi de satiyo musun saati mk. olm sana takariz o kayisi, al git saatini burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Sdf sahiden loop'un askina az daha kullanaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Bunu al geç aylardır kullanıyorum bu kadar başarılı bir ürün daha görmedim. Aşağıda incelemesini de yaptım. MPOW D6 http://www.youtube.com/watch?v=VL4DP9-qpo0&t=4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 10 dolar 86 tl mi oldu ya (: devalüasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 saat kullanmayı sevmiyorum, kolumda ağırlık yapıyor gibi geliyor. 15 senedir de saat felan takmıyorum. Laurelin said: ben s6 yanina gear s2 aldim gayet memnunum fiyat performanstan tek sorunu tiezen oldugu icin app destegi kit su anda ama yapmasi gereken herseyi yapiyor yani, ne arama kaciriyorum ne klavye konusunda zorlaniyorum piyasada gorunumu duzgun olan tek akilli saat bunu bulabildim :P cok nerd isi duruyor digerleri diycemde fallout skini kullaniyorum -_- https://www.youtube.com/watch?v=CSQpjMmHqNk ha bide bezel olayi cok iyi, saga sola cevirerek her is yapiliyor ki baska akilli saatte goremedim suna benzer bir kullanim rahatligi ama şöyle şeyleri görünce de özenmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ona hepimiz ozendik de, geciyo sonra kiz aldi apple watch, soyle 3-4 saat taktim, meh yani. akilli saate neden ihtiyac var cozemedim. hadi o spor yapiyo track ediyo bilmemne. ne bileyim hala cok kalas geliyo bana smartwatchlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 sarj problemi var suan, 2 gune pili biten saat mi olur? sehir disina ciksan bi kampa falan gitsen saatsiz kalacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Ben Mi Band 2 aldım 100liraya kargo dahil, gayet iş görüyor. Bildirim geliyor, fitness takibi var, uyku muyku programlarıyla uyumlu çalışıp titreyerek uyandırıyor falan. Şık saat takmam gerektiği yerde mi bandi sağ kola alıp devam ediyorum nasılsa ufak tefek bir şey, saatten çok adı üstünde "band" kendisi. Pil ömrü de 20 günün üstünde, zırt pırt onla oynamama gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Darqainu said: Ben Mi Band 2 aldım 100liraya kargo dahil, gayet iş görüyor. Bildirim geliyor, fitness takibi var, uyku muyku programlarıyla uyumlu çalışıp titreyerek uyandırıyor falan. Şık saat takmam gerektiği yerde mi bandi sağ kola alıp devam ediyorum nasılsa ufak tefek bir şey, saatten çok adı üstünde "band" kendisi. Pil ömrü de 20 günün üstünde, zırt pırt onla oynamama gerek kalmıyor. Mi 3 çıkacak dediler ama beklemek istemiyorum. Ben sırf adım için alıyorum. Telefonun şarjı bitse bile adımları sayıyor ve telefona atıyor değil mi telefon açıldığında değil mi? Birde aylık , haftalık , yıllık döküm yapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 yapiyor hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Akilli saat kullanmak icin cok yogun bir insan olmak lazim diye dusunuyorum. Diger turlu benim aklim almiyor, zaten hep yaninda olan telefondan yapabiliyor istedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 yogunluga bi yarari olmuyoki en güzel feature tuvaletteyken arama gelince reject ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Eheheh >:D< hakkaten onu hic dusunmemistim. Super bi ozellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Çok beğendim Amazfit Neo denen saatin tasarımını. Bana temel olarak gereken biri aradığında kimin aradığını, nabız, alarm ve hava durumu özellikleri de var. https://www.saatvesaat.com.tr/akilli-saat/af-w2001ov1n-neo-black-akilli-saat Ne kadarmış diye baktım, 404TL görünce aldım, siteden ilk sipariş indirimi de yaptı 384TL oldu. Arada sırada takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 (düzenlendi) Ben bu olaya pil ömründen dolayı karşıydım eskiden. Şimdi huawei gt serisi kullanıyorum 2 yıldır, batarya 15 gün gidiyor ve klasik saat gibi görünüyor çok mutluyum. Mart 24, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 bunların sensörleri alerji yapıyor kolumda. amazfit ve xiaomi denedim ikisinde de saatin altı kızardı ve kabardı. casio edifice aldım şık bir tane normal saat takıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 (düzenlendi) Amazfit 1-2 kere saatin altinda kizariklik yapti. Sonra duzeldi. Yavastan normal saati ozlemeye basladim bir suredir. GERGE, 23.03.2023 18:47 tarihinde dedi ki: Çok beğendim Amazfit Neo denen saatin tasarımını. Bana temel olarak gereken biri aradığında kimin aradığını, nabız, alarm ve hava durumu özellikleri de var. https://www.saatvesaat.com.tr/akilli-saat/af-w2001ov1n-neo-black-akilli-saat Ne kadarmış diye baktım, 404TL görünce aldım, siteden ilk sipariş indirimi de yaptı 384TL oldu. Arada sırada takarım. Bunda Casio 91W havasi var, guzel duruyor. Mart 24, 2023 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 https://enteknoloji.com.tr/akilli-saat şu sitenin instagramını takip ediyorum baya olumlu yorumlar var. burdan almayı düşündüm bende 1k civarı fiyatlılardan. nasıldır acaba burlardan kullanan alan varmıki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 eşim merak etmisti, aldik, epey sevdi kullaniyor ekran iyi pil 3-4 gün gidiyor, zaten çok bisey beklememek lazim. bi de mesajlarda sorun yok ama gelen aramada arayanın adını göstermiyor garip bi şekilde bu arada ben ince hafif bi saat bakıyorum. Spor özelliği olmasın hatta, ben sadece bildirim arama görsem , alarm kursam yeter , yok mu spor değil de patates odaklı saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2023 withings'e bakabilirsin https://www.trendyol.com/withings/steel-hr-hibrit-akilli-saat-nabiz-olcumu-uyku-kontrolu-akilli-telefon-bildirimleri-p-358568971 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Kötü olmadı, 384TL'ye her şekilde öneririm: Biri aradığında kimin aradığı yazıyor, onun dışında bildirim geldiğinde sadece bildirim geldi diyor, telefonu açıp ne bildirimi gelmiş diye bakmak gerek. Sadece Nine ve WhatsApp bildirimlerini açtım ben, bana yeter de artar onlar. Daha casual günlerde takacağım, FRP oynarken, haftasonu vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 telefonla konuşmak, mesaj kontrol etmek, saat bakmak için felan değil de, nabız, tansiyon, kan oksijen değeri, spor aktivite kontrolü, yürüyüş takibi vs gibi şeyler için bir saat almak istiyorum. Google Fit / Samsung Health üstünde toplamak istiyorum bilgileri. akıllı saat kullanmışlara tecrübelerini sorayım. saatin kare olması yuvarlak olması, oksijen ölçümü, nabız monitörü vs gibi şeyler ne kadar işe yarıyor, ne kadar efektif çalışıyor... https://www.epey.com/akilli-saat/karsilastir/604182-605718-638269-719542-760933-781396-920643-925510-938695-951951/amazfit-band-5_amazfit-gts-2_amazfit-gtr-2e_oppo-watch-free_xiaomi-watch-s1-active_huawei-band-7_xiaomi-smart-band-8-pro_samsung-galaxy-fit3_huawei-band-9_xiaomi-smart-band-9/ https://www.epey.com/akilli-saat/karsilastir/612725-711481-801450-884848-925510-949093-949723-961916-962063-962093/fitbit-sense_samsung-galaxy-watch-4-44mm_samsung-galaxy-watch-5-pro_samsung-galaxy-watch-6-44mm_samsung-galaxy-fit3_samsung-galaxy-watch7-44mm_samsung-galaxy-watch-fe_huawei-watch-gt-5-siyah-46mm_huawei-watch-gt-5-siyah-41mm_huawei-watch-gt-5-pro-siyah-46mm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 üç beş aya kalmadan sıkılıp bir kenara atacaksın nasılsa. hepsi aynı. en güzel özellikleri uyku kalitesini izleme. ama onu kullanmak da hayvan gibi şarj tüketiyor. o yüzden fiyat olarak uygun bir şey al ki, akıllı saate ihtiyacın olmadığını fark ettiğinde çekmeceye kaldırması kolay olsun. yuvarlak benim gözüme daha hoş geliyor btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 ben de bi ara sağlık takibi özellikleri için bakmıştım ama çok tutarlı olmadıkları için erteledim. şurda düzgün bir karşılaştırma var gerçek değerlere göre hangisi ne kadar tutarlı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Ben 5 yıldır kullanıyorum sıkılmadım sıkılmam da, uyku takibi özellikle çok güzel. Nabız 10 dkda 1 takip ediyor şekilde ayarlı. Samsung Watch5pro var şarjı da en az 3 gün gidiyor gayet işimi görüyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar