Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 evet yani kusura bakmayın ama hadi günlük bir yana, 8 saatlik indirimler çok kötüydü. "uyurken indirim geçecek uykum var ama 1 saat daha bekleyeyim" dedirtiyordu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 flash değilde günlük kalsaydı işte, her gün 8 de bakardık , şimdi highlight oluyorda ne oluyor yani :p Onu geçtim geçen seneki dandik event bile yok yahu , nerede 2 sene önceki RED TEAM! ile kazandığımız harika zafer nerede bu sale :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 ne gereksiz bi eventti o öyle ya. ne olduğu da belli değil arada saçmalıyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 blood bowl 2 nın hiç single playerı yokmus ya... aldım yüklsedim 20 dakka sorna geri verdim. luzumsuz olmus cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Mini Metro kimlerde var? http://store.steampowered.com/app/287980/ biraz bakındım da 3 kere oynadıktan sonra feci bayar gibi geldi. sürekli en başta 1-2-3-5-10 yolcu ile başlayıp yavaş yavaş geliştirmek falan bayar sanki 3 kere oynadıktan sonra? Cuce ile seru'da varmış benim steam listemden, başka olan oynayan varsa onlardan da yorum alalım plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Mini Metro kimlerde var? http://store.steampowered.com/app/287980/ biraz bakındım da 3 kere oynadıktan sonra feci bayar gibi geldi. sürekli en başta 1-2-3-5-10 yolcu ile başlayıp yavaş yavaş geliştirmek falan bayar sanki 3 kere oynadıktan sonra? Cuce ile seru'da varmış benim steam listemden, başka olan oynayan varsa onlardan da yorum alalım plx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 ben 2 sene oncemi ne aldım, o zamanalr gorevleri bile yoktu sanırım. arada acıp puzzle game olarak oynuyodum işte. bilmiyorum işte haritalar bilmeneler diye biraz zengilesmiş olabilir ama senın dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 http://store.steampowered.com/app/307580/?l=turkish technobabylon tavsiye ederim. Tüm dialoglar sesli ve güzel hazırlanmış. Bladerunner havası var... The Long Dark'ta indirime girmiş,kacırmayın http://store.steampowered.com/app/305620/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Battlefleet konusunda yorum yapacak yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Doorkickers denmemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Rust,Rise of tomb raider,subnautica ve doom aldim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 http://store.steampowered.com/app/365190 soyle bir oyun buldum. Aslinda buna benzer baska bir oyunu ariodum ismini bilmedigim mullti bir oyundu videolarini izlemistim sira tabanli rakibinin hamlesini tahmin edip bisiler yapiodun. Bu o videosunu izledigim oyun diil ama mantik ayni. Bu da benzer sayilir. Ayni anda bir kac mac da yapabiliosun. Hamleni yaptiginda rakibine mail gidio felan :p. Bi de sorayim paticik ahalisine arma 3 alinir mi? Fps problemleri var diyorlar ne kadar dogru? Bir diger sorum da r6 siege ile ilgili normalde fps bolumune yazardim ama oyunu alsam solo girsem ne kadar sarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Rewendor said: Battlefleet konusunda yorum yapacak yok mu ya? Gothic Armada mı ? Onu ben de merak ediyorum ama iyi mi kötü mü onun farkında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 tb baya övmüştü videosu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 steamlink ve controller da indirime girmiş amazonda düşünenler bir baksın derim 35 dolares olmuş ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 vermintide aldım baya zevkliymiş. level atlamalar, zorluk bitirdikçe yeni açılması, item loot sistemi falan. l4d gibi bayık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Jaan said: http://store.steampowered.com/app/365190 soyle bir oyun buldum. Aslinda buna benzer baska bir oyunu ariodum ismini bilmedigim mullti bir oyundu videolarini izlemistim sira tabanli rakibinin hamlesini tahmin edip bisiler yapiodun. Bu o videosunu izledigim oyun diil ama mantik ayni. Bu da benzer sayilir. Ayni anda bir kac mac da yapabiliosun. Hamleni yaptiginda rakibine mail gidio felan :p. ? frozen synapse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 http://store.steampowered.com/app/413150/ Şöyle bir oyun var, alasım var lakin emin olamadım. Oynayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Stardew Valley mis gibi oyun ya, al geç. 80 saat falan harcadım, oyun parasını hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 photographer said: steamlink ve controller da indirime girmiş amazonda düşünenler bir baksın derim 35 dolares olmuş ikiside sabah sabah kafa açılmadan şu mesajı görünce niye bilmiyorum bi gazla aldım steam link. şimdi derdi düştü * evde network kablosu nerden geçecek, wifisi nası çalışacak, linki nereye kuracam * steam controller lazım olur şimdi illa tek derdim laptoptan tv'ye film / yer yer oyun aktarmaktan ibaret fantazimin basitliğine sıçıp bıraktım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 steam controller'a ben de yetişemedim yaa ama verdim onun da siparişini fiyatı uygunken stoklara girince gelsin napayım :) kablo çekmek bende de sıkıntı ya hatun izin vermiyor "ne o öyle evin heryeri kablo" diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ben de link aldım. kablo çekmeyi düşünüyorum bakalım evdekiler problem etmez inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Rewendor said: Battlefleet konusunda yorum yapacak yok mu ya? campaign guzel, simdilik sadece imperium icin var, belki sonra diger irklara da yapariz dedilerdi onun disinda skirmish vs oynarken diger irklar secilebiliyor. oyun zor oyle hepsini seceyim de dumduz saldirayim olmuyor pek, gemilerin ozellikleri silahlarin rangei manevralar falan filan hepsini kullanmak gerekiyor zamaninda. bi suru customization var. birde SSler yaniltici biraz oyle gemilerin dibinden oynamak pek mumkun degil savas esnasinda baya zoom out yapip tactical haritayi gorerek oynaniyor, SSlerdeki gibi zoom in anca pause falan edince gemilere bi bakayim falan dersen mantikli o kadar yakindan savasilmaz yoksa. http://static2.gamespot.com/uploads/original/536/5360430/2957412-battlefleet_gothic_armada-11.jpg - http://i.imgur.com/NTfbsOY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kablo kanalı alın şimdiden, kanalı düşeyin kabloyu içinden geçirin. kablo açıkta durmazsa dert etmezler. yapıştırmalı kablo kanalları 10 numre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kablodan ziyade evde benim bilgisayar powerline ile dahil oluyor network'e acaba powerline'da sıkıntı olur mu bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar