Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Servis Şoförü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

ergenlikte çıldırıyodum lan ben. sağa sola saldırıyodum en sonunda(serviste). ama kan akışına elinle yön vermek diye bir şey yok. element uydurmuşsun

Ya o öyle o anda aklıma gelen şey işte. Hani sağa sola çekersin düzel lan dersin ya onu diyorum.
Fistan boş yapma.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

tiLi said:

ergenlikte çıldırıyodum lan ben. sağa sola saldırıyodum en sonunda(serviste).

nası yani?

http://caps.oyuntv.org/wp-content/uploads/foto-anlat-dinliyoruz-panpa.jpg

ergenlikte hepimiz yapmadık mı
anlatmaya kalksan gerçekten çok yakışıksız
Mesaj tarihi:
aynı videoyu mu izliyoruz anlamadım ki.

adam utanmasa eline geçirdiğini sikecek gelmiş dolmuşun titreşimden erekte olmuştur diyorsunuz, ciddi ciddi de tartışılıyor.
Mesaj tarihi:
Gizli said:

aynı videoyu mu izliyoruz anlamadım ki.

adam utanmasa eline geçirdiğini sikecek gelmiş dolmuşun titreşimden erekte olmuştur diyorsunuz, ciddi ciddi de tartışılıyor.

zaten cihangirdeki adamlar da içki yüzünden dövmediler zaten di mi? hıı tabi tabi

edit: quote, araya mesaj girdi.
Mesaj tarihi:
Yahu nasıl insanlarsınız, su video üstüne hala yok "çişi var" yok "sola yatırdı" falan diyorsunuz.

Bu aksiyonların da yolu yordamı var yani. Adam bildiğin ulu-orta takılıyor, bildiğin hayvan.
Mesaj tarihi:
ya arkadaş adam sıvazlamadık yer bırakmamış, bi de üstüne "donumu düzeltiyordum" demiş ama dünyanın en iyi niyetli insanı gelip "düdreşüyodür" diyince bi gülme geliyo bana olm.

abi hayırdır ya, farklı bakış açısıyla yaklaşmak bence de güzeldir ama olay bu kadar barizken gerek yok, rica ederim gerek yok ya.
Mesaj tarihi:
Başlıkta öyle bir tartışılmış, adam öyle bir savunulmuş ki videoyu izleyene kadar adam 2 saniyeliğine bi el attı da kamışın pozisyonu düzeltti sağa sola yatırdı, veya donu çekiştirip bi ferahlattı çerezi havalandırdı sıradan bi düzeltme hareketi yaptı da aşırı hassas gençlik de haksız yere adama yükleniyor sandım.

Adam göstere göstere saniyelerce dakikalarca oynamış, amacı gayet ortada. Habire vites küçültüp büyütmüş. Bunu dolmuşun vibrasyonu kantarın topuzu diye hala savunuyor adamlar. Pes.

Hoş, savunanlardan biri mimli zaten, trollük zorluyo kasıtlı olarak.
Mesaj tarihi:
µh said:

neutrino said:

Birinin kendi seyine siir okumasi ne abi, gozunun onune getir bakalim guzel mi

yaklaşık şöyle olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=EZ3lw-eNrFk

Adsfasd şu iyiymiş.
Mesaj tarihi:
Nasıl bir şartlanmaymış o arkadaş asdjlasdasd
Sıçarken boşalanı duymuştum anatomik olarak yatkınlık var ama seninki daha ilginç geldi şuan bana ahhaah
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

abi ben inceğim durağa falan yaklaşınca erekte oluyorum hep spor çantası oluyo genelde onla saklamaya falan çalışıyom böyle bişi yşayan var mı başka dınfglıdkmgkds

Hep indi-bindi parasi veriyosun dolmusa ondan oluyo.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

sicarken bosalmak ne ya asdfasdfasdfasfsadf

Extreme seviyeler ya otururken boşalan abla gibi.Sıçmalıdaki durumda ise prostat uyarılmasının aşmış hali işte ama bunlar anatomik yapıdan kaynaklı jagınki saykılojik duruyor :D
  • Yeni Oluştur...