Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi Servis Şoförü

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Gizli said:

aynı videoyu mu izliyoruz anlamadım ki.

adam utanmasa eline geçirdiğini sikecek gelmiş dolmuşun titreşimden erekte olmuştur diyorsunuz, ciddi ciddi de tartışılıyor.

zaten cihangirdeki adamlar da içki yüzünden dövmediler zaten di mi? hıı tabi tabi

edit: quote, araya mesaj girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş adam sıvazlamadık yer bırakmamış, bi de üstüne "donumu düzeltiyordum" demiş ama dünyanın en iyi niyetli insanı gelip "düdreşüyodür" diyince bi gülme geliyo bana olm.

abi hayırdır ya, farklı bakış açısıyla yaklaşmak bence de güzeldir ama olay bu kadar barizken gerek yok, rica ederim gerek yok ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıkta öyle bir tartışılmış, adam öyle bir savunulmuş ki videoyu izleyene kadar adam 2 saniyeliğine bi el attı da kamışın pozisyonu düzeltti sağa sola yatırdı, veya donu çekiştirip bi ferahlattı çerezi havalandırdı sıradan bi düzeltme hareketi yaptı da aşırı hassas gençlik de haksız yere adama yükleniyor sandım.

Adam göstere göstere saniyelerce dakikalarca oynamış, amacı gayet ortada. Habire vites küçültüp büyütmüş. Bunu dolmuşun vibrasyonu kantarın topuzu diye hala savunuyor adamlar. Pes.

Hoş, savunanlardan biri mimli zaten, trollük zorluyo kasıtlı olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...