sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 tiLi said: ergenlikte çıldırıyodum lan ben. sağa sola saldırıyodum en sonunda(serviste). ama kan akışına elinle yön vermek diye bir şey yok. element uydurmuşsun Ya o öyle o anda aklıma gelen şey işte. Hani sağa sola çekersin düzel lan dersin ya onu diyorum. Fistan boş yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cokomantis said: tiLi said: ergenlikte çıldırıyodum lan ben. sağa sola saldırıyodum en sonunda(serviste). nası yani? http://caps.oyuntv.org/wp-content/uploads/foto-anlat-dinliyoruz-panpa.jpg ergenlikte hepimiz yapmadık mı anlatmaya kalksan gerçekten çok yakışıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 adam sıvazlıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 aynı videoyu mu izliyoruz anlamadım ki. adam utanmasa eline geçirdiğini sikecek gelmiş dolmuşun titreşimden erekte olmuştur diyorsunuz, ciddi ciddi de tartışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 eski osbirciler yeni osbircilere öğüt veriyor ve dünya osbir dakka daha güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Gizli said: aynı videoyu mu izliyoruz anlamadım ki. adam utanmasa eline geçirdiğini sikecek gelmiş dolmuşun titreşimden erekte olmuştur diyorsunuz, ciddi ciddi de tartışılıyor. zaten cihangirdeki adamlar da içki yüzünden dövmediler zaten di mi? hıı tabi tabi edit: quote, araya mesaj girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Yahu nasıl insanlarsınız, su video üstüne hala yok "çişi var" yok "sola yatırdı" falan diyorsunuz. Bu aksiyonların da yolu yordamı var yani. Adam bildiğin ulu-orta takılıyor, bildiğin hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 asdasdf https://i.hizliresim.com/AJzvkp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 şaşırmış ya adam çomarları nasıl savunacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 çomar terbiyesi işte insan içinde çük ile oynamak. sansız bi nebze haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ya arkadaş adam sıvazlamadık yer bırakmamış, bi de üstüne "donumu düzeltiyordum" demiş ama dünyanın en iyi niyetli insanı gelip "düdreşüyodür" diyince bi gülme geliyo bana olm. abi hayırdır ya, farklı bakış açısıyla yaklaşmak bence de güzeldir ama olay bu kadar barizken gerek yok, rica ederim gerek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 titreşimden kalktıysa bıraksın yani adam baya baya sıvazlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 serviks soforu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 adam libidom yuksek, en kucuk titresimde dimdik oluyorum diye reklam yapmis. comar savunuyo diye ustune gitmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Başlıkta öyle bir tartışılmış, adam öyle bir savunulmuş ki videoyu izleyene kadar adam 2 saniyeliğine bi el attı da kamışın pozisyonu düzeltti sağa sola yatırdı, veya donu çekiştirip bi ferahlattı çerezi havalandırdı sıradan bi düzeltme hareketi yaptı da aşırı hassas gençlik de haksız yere adama yükleniyor sandım. Adam göstere göstere saniyelerce dakikalarca oynamış, amacı gayet ortada. Habire vites küçültüp büyütmüş. Bunu dolmuşun vibrasyonu kantarın topuzu diye hala savunuyor adamlar. Pes. Hoş, savunanlardan biri mimli zaten, trollük zorluyo kasıtlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 lel küçükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 µh said: neutrino said: Birinin kendi seyine siir okumasi ne abi, gozunun onune getir bakalim guzel mi yaklaşık şöyle olabilir https://www.youtube.com/watch?v=EZ3lw-eNrFk Adsfasd şu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bizim okulun servisçisi de ön kapının orda duran mini şortlu etekli kızları keserdi çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 abi ben inceğim durağa falan yaklaşınca erekte oluyorum hep spor çantası oluyo genelde onla saklamaya falan çalışıyom böyle bişi yşayan var mı başka dınfglıdkmgkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Nasıl bir şartlanmaymış o arkadaş asdjlasdasd Sıçarken boşalanı duymuştum anatomik olarak yatkınlık var ama seninki daha ilginç geldi şuan bana ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sicarken bosalmak ne ya asdfasdfasdfasfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Jaegerjaquez said: abi ben inceğim durağa falan yaklaşınca erekte oluyorum hep spor çantası oluyo genelde onla saklamaya falan çalışıyom böyle bişi yşayan var mı başka dınfglıdkmgkds Hep indi-bindi parasi veriyosun dolmusa ondan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 öyle demeyin, freud sıçma eylemi için güzel şeyler söylemiştir. ondan herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 dasaaa said: sicarken bosalmak ne ya asdfasdfasdfasfsadf Extreme seviyeler ya otururken boşalan abla gibi.Sıçmalıdaki durumda ise prostat uyarılmasının aşmış hali işte ama bunlar anatomik yapıdan kaynaklı jagınki saykılojik duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar