Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 https://www.instagram.com/cemkaracann/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Fistan said: ben de şunarkadasimizi tavsiye ederim : https://www.instagram.com/gullsahkaraca iyiymiş kız. mail haricinde bi ulaşım yokmuş galiba doğru düzgün. böle bir sistem olmaz ya. ekşi'deki son entry'i de okuyunca bi soğudum: https://eksisozluk.com/gulsah-karaca--4503905 eleştirdiğim şey işinin çıkıp çizememesi falan değil de, dövme yapılacağının 24 saat öncesinde "bak bunu dizayn ettim" diye gönderirse 3-4 kere beğenmeyebilirsin ve randevun her seferinde 1-1.5 ay ileri atar. çok saçma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 abi cidden kartal kaplan falan nedir bi de altına caponca bişeyler yazdır tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 sanırım elli sayfa ötedeki adama cevap yazmışım hangi sayfada olduğuna bakmadan editlemiyorum ibretlik dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Masticore said: pascalnouman said: Masticore said: pascalnouman said: Naaber cinimmmm 🐰 Şu efsane ya. Esh said: Aynen baya iyiymis eyvallah beybiler Aha! Bu senin dovmemi Senin bunny acid'siz saniyordum asdgh basgan benim kafa asitli tavsanim olmus cok mu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 4 yil gecmis, kim var turkiyede begenilen sevilen dovmeci, @Daesu hala dovuyor mu, sanatini gelistirdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Ben vasıf daniel diye bir arkadaşa yaptırdım şu yeni moda renkli dövmelerden. ahmet cambaz denen meşhur elemanla beraber flap.ink diye bir stüdyoları var fiyatlar biraz pahalı ama detaya göre 3 5 bin bandına geliyordu yılbaşından önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 8 saat önce, DoGMeaT dedi ki: 4 yil gecmis, kim var turkiyede begenilen sevilen dovmeci, @Daesu hala dovuyor mu, sanatini gelistirdi mi? sen zamanında hdpye oy vermedin mi, fırınlamasın seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 vasif danieli begendim, flap.ink in instagram sayfasinda paylastigi isleri de. ozellille su fotolari dovmeye cevirme olayini begeniyorum su kiz da oyle dovmeler yapiyo mesela . cok begeniyorum https://www.instagram.com/ozgedemirart/?hl=en 3 saat önce, goldbären dedi ki: sen zamanında hdpye oy vermedin mi, fırınlamasın seni? la siz insanlarin excel dosyasini mi tutuyosunuz kim kime oy vermis fln diye nasil aklinda tutuyonuz ben senin kime ne oy verdigini hic bilmiyom haydar basa fln verdin belki hic bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 ahmet bir tık daha başarılı gibi aslında ama randevu almak imkansızmış arkadaştan 2-3 yıl bekleyenler varmış böe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Resul odabaş var o hoşuma gidiyor benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 resul de guzel dovmeler yapan bi arkadasmis, ama cok bu arkadaslarin hepsi cok modern, ayni tarz gibi oldschool fln istesem var mi hic akliniza gelen, dovme gibi dovme istiyorum desem mesela, agresif atarli, bunlar hep artsy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 arkadaşımı tavsiye edeyim ben de çok beğeniyorum işlerini https://www.instagram.com/alianilercel/?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 benim arkadaş da ali anıla yaptırdı çok iyi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 ali anıl a da sıra almak çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 (düzenlendi) Ink City Tattoo Taksim ben burdan Semih'e dövdürüyorum 4 kardeş bunu yaptırdık en son Şubat 15, 2022 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Ankara Tunalı'da Kaan'ı tavsiye ederim, şu an crossink06'da ama yakında yeni bir yer açacak https://www.instagram.com/kaancakir_tattooer/?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 yıllar evvel bi kere dövme yaptırasım geldiydi, eski manita "iyi oyuncu makyaj yapandır" dedi. vazgeçtim yaptırmaktan. arada kampta şunda bunda uçuşa geçince kınayla kehanet işledik birbirimize bikaç arkadaş, o oldu en dövmeye yakın düşünce yahut eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 "iyi oyuncu makyaj yapandır" ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 o ne abi hakkaten derin bir anlamıvar herhalde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 anil da tam sanatci ama benlik degil o tarz noktali, geometrik dovme bende durmaz COK KILLIYIM. ink city, instagram profilinde oldschool dovme olan tek sayfa oldu su ana kadar ve cokda guzel oldschool dovmeler, begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 su an begenmedim dedigim herseye sonra ilerde bir daha bakarim belki, ilk defa dovme yaptirma hevesine tutuldum, kapiyi acinca belki devami gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Benim gözlemim ne dövme yaptırıcam diye çok düşünenler hiç dövme yaptırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 kesinlikle doğru ben 20 yıldır dövme yaptıracağım güya ama yaptırmadım ve sonuçta iyiki yaptırmamışım, üstelik kardeşim dövmeci Ama şu tech tattoolar bi gelsin bundan yaptırıyorum https://crasgaitis.medium.com/tech-tattoos-54363f561dec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 nanotech demişler kocaman devre yapmışlar olm bu nasıl nanotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar