Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 pc ye gelmicek de mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 bi dedikoduya göre ps'te timed xclusive olacak da platform seller tier'den pazarlıyorlar. ben çok inanmadım o yüzden ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Horizon demeyin bana. O kadar para verdik aldık, sıkıla sıkıla oynuyom. Gram zevk almıyom. İnat ettim ama bitircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 ne biçim trailer la bu. aşırı sıkıcı gözüktü bana oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 hentai bossunu niye koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 11 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Bu horizon turu oyun mevzusu da yavaştan baymaya başladı bence. Ayni gameplay’i değişik hikayelere koyuyorlar. Yavaştan orijinalliği kaybetmeye başladı. kaç tane oyun görüp oynadın ki abi "horizon türü" ? Horizon türü ne bir kere, oyun zaten çıkalı 2 yıl olmuş. Ne ara genre definer oldu horizon? Kaç oyun çıktı 2 yılda bu şekilde de sıkıldın hemen ? Aynı motoru kullanmasından kaynaklı 2 tane feature taşıdığı için "skin giydirilmiş horizon" demek değişikmiş. Ayrıca oyunun horizon'u temel alıp, üstüne +1 koyması demek GOTY olması demek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 13 saat önce, Jaegerjaquez dedi ki: pc ye gelmicek de mi =( PS özel süresi sınırlı PC ye gelecek ( 6 veya 12 ay sonra ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 fifa 19'daki gibi preorder fiyatında değişiklik muhabbeti yaparlar mı? şimdiden alsam mı yoksa beklesem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 6 saat önce, kizillelma dedi ki: PS özel süresi sınırlı PC ye gelecek ( 6 veya 12 ay sonra ) ohh iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 sony interactive entertainment tarafından yayınlanan 1 tane pc oyunu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 abi pc'e gelecek gibi durmuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 WAT çok iyiymiş ya hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 PS4 Pro mu hazırladım, bekliyorum, Vurucam kırbacı, Vurucam kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 ölmeli kalkmalı mı olacak bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 https://www.psu.com/news/ps4-exclusivity-label-for-death-stranding-returns-at-gamescom-2019-creating-more-confusion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 https://www.gamesradar.com/i-have-seen-death-stranding-at-gamescom-and-i-finally-understand-whats-going-on/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 bişiler leak olmuş oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 süper tırt bi kamera açmış ya özel gösterimde. en iyi ihtimalle sony blacklist'e koyup ne oyun gönderir ne de etkinliğe çağırır bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar