barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CafkIH2WwAA_kgI.jpg http://m.milliyet.com.tr/google-dunyanin-merkezini-corum-gundem-2262872/ Avrupalilar kiskanir bunu da simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 google maps de nerede o seçenek? dünyanın merkezini bul diye bir şey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Geographical_centre_of_Earth harbiden çorummuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 oraya güzel bir anıt, meydan düzenlemesi yapsalar da turistik değerini kullansalar diyeceğimde şimdi gider cami, kulliye yaparlar. çorum merkez camii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 çorum merkeze bir tane dikili taş lazım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Çorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 vikipedia d var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 düşünsene uzaylılar gelip dünya merkezine iniyor ama çorum zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Çorumun zencisi meşhur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 doğrudur. gittim yerinde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 çorum muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 cappucinolu leblebi vardı abi çorumda. ülkenin genelinden 100 yıl ilerideler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ben bunu anlayamadım lan. Ağırlık merkezi gibi bir şey değil ki bu tek nokta olsun. İki boyutlu küre düzleminde nasıl merkez bulabiliyorlar. Hadi kıtaların şekilsel merkezlerini bulup en sonunda amerika ve asya-avp-afrika olarak iki noktaya indirgedin diyelim. Bu küre üzerindeki iki noktanın bir tane merkezi olmaz ki, arka yüzünde (180'e tamamlayan meridyen) bir tane daha olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 yukarıda wiki bağlantısı var, oradan hareket ederek "neye göre" belirlediklerine dair makalelere ulaşıp ona göre itiraz edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 KURAN'DA YAZIYOR oha sayfa başı pis patladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ya adamın ingilizcesi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 herhalde internette arama yapmayı biliyordur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 bi Yozgat değil ama Çorum da iş görür. hllteam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 incinin trollemesidir lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Dunya kara alanlarinin orta noktasi mi neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Bugün radyoda haber programinda kaynak olarak reddit gosterildi sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Yani kim bu gereksiz bilgiyi ortaya cikarmak icin ugrasir ki abi? Fener kiracakken yazilan rekorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Esh said: Dunya kara alanlarinin orta noktasi mi neymis orta noktası değilmiş. önce ben de öyle sandım da kıtaların yoğunluklarını birim alanda sabit alıp oluşan şeklin kütle merkezini bulmuşlar. hani lisede üçgenlerin falan kütle merkezlerini buluyorduk ya, öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 superfical barycenter'ı Çorum çıkan bir dünyada bilime de saygımı yitirdim. artık yaşamak daha anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar