Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) Şahsen otosansüre gitmelerindense Türkiye pazarından çıkmalarını tercih ederim. Buluruz bir DNS yada VPN, oradan yürürüz. Eylül 3, 2019 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) S3n yurursun bizim ana babalarimiz netflixci olup digitueku kapatan insanlardi. Onlara yaZik mk Eylül 3, 2019 Esh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) nordvpn'in en ucuzu US netflix aciyor. 5 device'a kadar destekliyor... 100 kati content var TR vs US, tek fark tr altyazi yok. Eylül 3, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 1 saat önce, Laorx dedi ki: Hakan: Ragnarok *immigrant song plays* AaaAAa aksiyon müziği asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Altyazı tek fark değil. Dublaj da dert. Biz belki orjinal izliyoruz, anca işte kimimiz altyazı falan kullanıyor. Ama anne babalar için el altında türkçe dublajlı kaliteli içerik büyük nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) 9 dakika önce, Esh dedi ki: S3n yurursun bizim ana babalarimiz netflixci olup digitueku kapatan insanlardi. Onlara yaZik mk evet en büyük sıkıntı bu zaten. sanki bilmiyorduk önceden holivut izlemeyi gibi akıl veriyorlar. 70 yaşındaki insanlar ricky gervais izlemeye başlamıştı lan. +1 @Rewendor Eylül 3, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 önce bi denerler baktılar çok baskı var bence derler hadi güle güle biz kaçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 cnbc e de nasıl kaçmıştı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 CNBC-E'de Willow-Tara ilişkisi başladıktan sonra Buffy bölümleri gözle görülür derece kısalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 6 dakika önce, Llama dedi ki: önce bi denerler baktılar çok baskı var bence derler hadi güle güle biz kaçtık Olay bundan öte. 1.5 milyondan fazla aktif abonesi var Türkiye'de adamların. Heriflerin zaten dünya genelinde büyümesi durdu daha büyüyemiyor. Yeni yerlere ulaşmak böyle şirketler için önemli ve ulaştığın yeni yerde daha ilk birkaç senede 1.5 milyon abone yapmışsın. Niye kaçasın? CNBC-E'nin reytingleriyle Netflix'in abone sayısı kıyaslanamaz bile. Ki zaten şurayı kendi görüşüm olarak yazıyorum bence Netflix kaliteye çok takılan bi platform değil. SJW'lik uğruna senelerdir çıkardığı leş ötesi filmler, diziler malum. Sansür olacağını sanmıyorum ama olsa bile kırpıp bir şeyler edip devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 netflix tr ye amazon veya disney in de girecegini bildiginde napar neder kalir bir sekilde. hatta arka kapi bile birakip, bi yerlerden sansursuz leak eder, 3 sene sonra aaa biz bilmiyoduk ayagina fln yatarlar, o vakte kadar cumbaba secimleri olur fln filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 murica'da bile şeytanla meleğin kanka olduğu dizi şikayet edildi, türkiye'de içerik hepten daralır şikayetle kaldırmaya başlarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Arabistanda da var Netflix yapar sansürünü yürür gider. Devletin derdi vergi almak. Çok anormal değil vergi talebi. RTUK, sansür sopası sadece işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Direk kapansın tr deki netflix ya. Tr de olduğu için dns açtığım zaman 20 30 saniye beklemem gerekiyor içerikler hazır olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 2 saat önce, Rewendor dedi ki: CNBC-E'de Willow-Tara ilişkisi başladıktan sonra Buffy bölümleri gözle görülür derece kısalmıştı hangi akla hizmet spartaküs vermeye çalıştılar onu anlamadım ben. 10 dakika felan sürecekti bölümler utanmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 8 saat önce, Khiran dedi ki: RTÜK açıklama yaptı Netflix'ten de başvuru alındı diye. Bu yalanı ilk yayan Jared Wall denen gereksiz bir Twitter fenomeni zaten. İnsanlar boş yere galeyana geliyor ama RTÜK'ün yapacağı tek şey bunlardan vergi almak ve yaş gruplarını denetlemek. Sansür uygulanacağını falan da sanmıyorum ben. Hangi sinema filminde sansür oldu şimdiye kadar? Onları da RTÜK denetliyor. al işte yine başladık. vallahi bu millet akıllanmaz internete sansür gelirkende SADECE COCUKLAR İÇİN DENETLİYORLAR SANSÜR FALAN OLMAZ YETMEZ AMA EVET diye postluyordunuz mustehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 neyse netflix kacmadan ya da sansür gelmeden şu cıksın izleyelim de sonra iptal ederiz hadi yine iyisiniz forum ölmesin diye foruma postladım, kahrolsun discord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Adamlar kaçmıyor yav. Sansür konusunda da şöyle bi şey yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 nf turkiye degil ama sanirim adamlar kotu tv showlari yapmak icin gercekten caba harciyorlar https://www.pastemagazine.com/articles/2019/09/the-i-land-netflix-spoilers-ending-explained.html "I’ve always wondered at what point the cast and crew of a TV show know it’s a total disaster. When do you mentally throw in the towel and just collect the paycheck, hoping that you can unlink the series from your IMDB account? These questions were at the forefront of my mind while watching seven horrendously ill-conceived episodes of Netflix’s The I-Land, a show that wouldn’t have lasted more than one episode in a traditional broadcast model, but thanks to binge culture and the ability to hide new content, was incredibly allowed to be made and released." The I-Land review – Netflix's castaway thriller is not a spoof. It really is this bad https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2019/sep/12/the-i-land-review-netflixs-castaway-thriller-is-not-a-spoof-it-really-is-this-bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 i-land kotumuymus, ben sarisin abla var diye seve seve izlediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Unbelievable'da karakterler çok iyi çok detaylı sergilenmiş Karakter işleyişine bayıldım dizinin. İzlemeye vakit ayırın. Roman gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 On 14.09.2019 at 16:49, senko dedi ki: i-land kotumuymus, ben sarisin abla var diye seve seve izlediydim i-land ciddi anlamda kötü . Spoiler sen hafızan silinmiş uyan ismini bile bilme ama adayı keşfe çıktıgın adamla hemen yiğiş falan . orada kapattım diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 sarisin abla guzeldi, boyle aglak aglak oldugu sahnelerde ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 huluya geçtim ben, biraz pahalı gibi reklamsız versiyonu ama baya şey var izleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 ooo netfiliz e bak sen, enteresan geldi. bide youtube ilk comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar