Grego Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 sardalya said: bunu yapmayan insanlar kadar zengin olmak istiyorum ya.. amazonda da her siparis verecegim sirada yeni hesap aciyorum prime veriyorum. spotifyda da 3 ayda bir 1 euroluk pakedi aliyorum :D şu motivasyona çok özeniyorum ya. adam üşenmiyor, her 3 ayda şunu yapıyorken, ben aldığımı geri vermeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ekşide gördüm - eğlenceli olmuş. Bir de Tr de ne çok içeriğe erişimimiz yokmuş onu da gözüme soktu bir kez daha netflix roulette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 OM atanlara su anda US Netflix ile calisan bir VPN soylerim, ama yarin calismayi keserse sana uyduk, para verdik demeyin. Her an kesilebilir yani, Netflix'in fark etmesine bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 VPN'e gerek yok. DNS ile US'e erişilebiliyor. https://www.smartdnsproxy.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Anaaa açık açık da yazmışlar https://i.hizliresim.com/Oob1g3.png https://i.hizliresim.com/Z96bmk.png neden görünmüyor ki bu resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 netfliste kendini elalemin ülkesindeymiş gibi gösterip başka başka şeyler izlemek o kadar yasak ki caps'i bile açılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paymentımı almıyor bu, uyuz etti sabahtan beri var mı başka sorun yaşayan? Her zaman kullandığım sanal kart, limiti var herşeyi var. Anlamadım valla Nolur nolmaz diye ikinci kartı girdim onda da aynı sorun var. Benim aile bugün sıkıntı olabilir izlemekte kusra bakmayın pls =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 aile yikildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Abi aile içi meseleleri toplum içinde konuşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 axedice said: Paymentımı almıyor bu, uyuz etti sabahtan beri var mı başka sorun yaşayan? Her zaman kullandığım sanal kart, limiti var herşeyi var. Anlamadım valla Nolur nolmaz diye ikinci kartı girdim onda da aynı sorun var. Benim aile bugün sıkıntı olabilir izlemekte kusra bakmayın pls =((kredi kartlarının yurtdışı ve internet alışverişinde kullanım hedesine onay vermemiş olabilir misin? Benim de ondan patlamıştı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 "Her zaman kullandığım sanal kart" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 A-aaaa rezil olduk konu komşuya :( Ya geçen ay da netflix için kullandığım kart, o olay 2 aydır falan var sanırım yurtdışı vs. Farklı kartları kullandım aynı hatayı aldım, zaten payment sorunu değil login sorunu diyor payment ekranında. said: Sorry, we are unable to complete the sign-up process now. Please try again later. Kartlarla daha yeni alışveriş yaptım hatta. Nette biraz bakındım insanlar aynısıyla karşılaşıp çözememişler falan anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 yapikredi arada öyle saçmalıyo çok saving discount kaçırdım ben 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 1 sene ben ödedim şimdi arkadaşa pasladım kafam rahat sorun olduğu zaman sıkıntı yaşıyordum dsafdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 entropayden virtual cc ac sanalkartindan oraya para yolla sonra entropay kartla odemeyi yap, netflixde calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Entropayi ilk defa duydum bi deneyeyim dedim ama tr girişli olduğum için yalnızca USD cinsinden hesap açabilirsin diyor. TL cinsinden olmaması sıkıntı yaratır mı? Gerçi TL zaten yokmuş vpnden girdim baktım. Deneyelim bakalım entropayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Cık olmadı yine aynı we're unable to process signup hatasını verdi. Karttan kaynaklanmıyor sanırım ya we're unable to access your funds vs. demesi gerekmez miydi öyle olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Karti internet kullanımına açtırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Hayır abi internet kullanımına kapalı. Hiç aklıma gelmemişti bu olay çok teşekkür ederim, hemen gidip kartı internet kullanımına açtırayım. (tu) Gerçekten aptal mıyım neyim internet kullanımına kapalı kartla netflix aboneliği ödemeye çalışıyorum. Bendeki de akıl (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 aynı tepkiyi yiite neden vermeden arka sayfada, ırççılık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 kart internete kapalıdır, onu açtır önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 kimse söylememiş hayret. kartın internet kullanımına kapalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Aaaa kart internete kapalıymış ya evet onu açtırdım düzeldi. (:D Troubleshoota girdim, live support kart bilgileri için bi ekran açtı oraya girince manuel düzeltti. Support altyapıyı güncelliyorduk o denk gelmiştir dedi de sabah denedim şimdi denedim, 6 saattir mi güncelliyordunuz akü. Neyse özetle düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 sözelcisin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 axedice said: Gerçekten aptal mıyım neyim internet kullanımına kapalı kartla netflix aboneliği ödemeye çalışıyorum. Bendeki de akıl (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar