sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 1 saat geçmiş hala adam patiye mesaj atıyor ya. şunun üstüne toprak atsanıza biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 mtt://sictik.neyapmaliyim.com Abi sana ayri bir tcp layer lazim ya sdfsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 elbet unutacaktın 2. 5. 10. ne farkeder. Yat uyu ya donmez zaten burdan. ama salonda uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bizim de ilk sene yaklaşıyor bu başlığa bakıp bakıp ibret alıcam. saolasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Lan ben takım elbisemle bekliom bi saattir ikna edemedim çıkmıyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 çıkmaz, sen birşey bul getir.çiçek filan al, gene memnun olmayacak ama uzun vadede etkili olur.yoksa bir yıl laf yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Affettiremezsin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ben arabaya iniyorum hazırlan in de.Biraz da böyle sert konuş bakalım nolacak olmadı sana burdan bi kaç gün kalacak yer ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Nöbetçi kuyumcu bul pahalı bir takı al, o zaman affeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Valvyn said: ben arabaya iniyorum hazırlan in de.Biraz da böyle sert konuş bakalım nolacak olmadı sana burdan bi kaç gün kalacak yer ayarlarız bunu yapıp 10 dakka aşağıda bekleyip, gelmezse bi buket çiçek alıp gelmek. daha doğru hamle yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Suark said: çünkü yarın arkadaşlarına anlatacagı şeyler çok önemli "unutmuş ama özür diledir sonra beni şuraya götürdü çok güzeldi" felan gibisinden anlatırsa baya anlatıcak malzemesi olur. Çünkü bugun butun arkadaslarına anlattı o yarın olmadan bısı yapman lazım cok krıtık hhahahaha. ya adam çözmüş kadınları sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 dunun save'ine don abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Evlilik kurumunu iğfal etmişsin mithat. Dei'nin teklifi en makulü şu anda. Sadece mekân falan paklamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hahahahaha bir evliliğin daha çöküşünü izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fena olmuș ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 title gelir mi diyerekten takibe aldım konuyu sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sipeyskeyk said: Erkek olarak başlayabilirsin sürece nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bu tip ıvızr zıvırları önemsemeyen birisini bulma ihitmali yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 en önemsemem diyen de önemsiyo abi yapcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hediye seçme olayı olmasa gayet eğlenceli de hediye seçme konusunda sıkıntı yaşadım hep gene iyi denk getiriyodum gerçi bişielr sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mrlee said: bu tip ıvızr zıvırları önemsemeyen birisini bulma ihitmali yok di mi Yıl dönümü herkes önemser istisnasız. Ama ay dönümü, sevgililer günü gibi boktan şeyleri önemsemeyen var az da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 valla bizde ay dönümü var. 1. ay diye başlamıştı her şey. sonra 2. ayımız diye gitti. 1.5 sene oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ay dönümüne takılan kız en fazla liselidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bana da saçma geliyor ama kadın milleti bazı konularda takıntılı yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ayrıca ben umursamıyorum diyen de yalan yani inanmayın trap sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar