cıkamadım ben caddeye, toplananların yanınada gidemdim. sokmadı polis hiç bi aradan
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Ramazan Ilk Oruc Dayagi '16
https://www.youtube.com/watch?v=jz5xNlYihQo
işte sosyal deney bu. cağ kebabı istiyorum falan diyo lel
işte sosyal deney bu. cağ kebabı istiyorum falan diyo lel
Bu çogiyi
bunda bişey yok, elinde sigarayla otursa ya bi meydanda bankta falan
o ergen grup aslında tepki vermiyo, bulamazsın demenin ayıcası onların ki.
tepki veren bi tane dayı var, onun dışındakiler hep yardımcı olmaya çalışıyolar, garaja yada avm'ye bak falan diyolar.
tepki veren bi tane dayı var, onun dışındakiler hep yardımcı olmaya çalışıyolar, garaja yada avm'ye bak falan diyolar.
Manyak misin yuru git isine diyorlar adama. Tepki iste.
Adamıda dükkan sahibi dükkandan çıkarmış. Yalan haber değil ise
nasıl çıkartıyorsun birini dükkandan? sözleşme var ortada. en fazla çıkmasını ister.
Dediğim gibi yalan olabilir ancaaaaak sen bu ülkede neyin sözleşmesinden neyin kanunundan bahsediyosun. o adam çıkacak dedimi birileri kimse bir bok yiyemez seve seve çıkar o dükkandan biliyosun muz cumhuriyeti
kira sözleşmesi ve borçlar kanunu
kimse sözüyle sözleşmenin olduğu yerden birini çıkartamaz. ancak kaba kuvvet ile çıkartmayı deneyebilir o zamanda polis müdahale eder. ne kadar taraflı olursa olsun, müdahale etmek zorunda.
adamı korkuturlar, döverler orası farklı.
kimse sözüyle sözleşmenin olduğu yerden birini çıkartamaz. ancak kaba kuvvet ile çıkartmayı deneyebilir o zamanda polis müdahale eder. ne kadar taraflı olursa olsun, müdahale etmek zorunda.
adamı korkuturlar, döverler orası farklı.
orası farklı dediğin kısmı yapmışlar işte. çık diyince korkuyor koreli bu adam.
aslında korelinin apm çomarlardna daha fazla olmalı nereden baksan 200 vardır, haklısın sen de.
- 2 hafta sonra ...
"Çin ramazanda uygur türklerine zulmediyor zorla içki içiriyor oruç tutanları dövüyor zulmediyor" diye mağdur edebiyatı yapar, burda oruç tutmayanı döver.
https://www.youtube.com/watch?v=FPpu4TUDoMo
https://www.youtube.com/watch?v=FPpu4TUDoMo
oruç tutanlar haklı oldukları için tutmayanları dövebilirler np.
bu hayvanoğlu hayvana aynısının 10 katını yapacak kimse yok muymuş orda?
öldürmese iyiymiş. bi de düşünce korkudan ne yapacağını şaşırmıyor mu
bunlara ceza olarak tecavüz filan ediceksin. anca öyle uslanırlar.
wowowo that escalated quickly
konuşmak ister misin masa?
konuşmak ister misin masa?
kameraya ceken adam izbandut gibi bir seye benziyo, o yuzden tifillarin hic biri atarlanamiyo. azcik soyle korpe, 20 li yaslarda, sivesiz, istanbul turkcesi ile konusan biri olsa orda adami arabadan indirip patates ederlerdi coktan. adamlarin bakiyo cogu dengi degil "bas git" demekle yetiniyo.
Evet beyler, seneye bi başka " İlk Oruç Dayağı " konusunda görüşmek üzere. Esen kalın.
haber.sol.org.tr
İstanbul Fatih’te işyerinin önünde sigara içen Gökay Çetin yoldan geçen Ufuk T.’nin yumruklu saldırısına uğramış, saldırı sonucunda 9 gün hastanede tedavi görmüştü. Saldırgan Ufuk T., kendisini "yürürken duman geldi" sözleriyle savundu.
çetenin elebaşı kim olcak şimdik?
- 10 ay sonra ...
Öne çıkan mesajlar