di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Selam ahali, Bir kac kere acildi konusu ama bi suru yeni model telefon cikti o zamandan beri. Annemin akilsiz telefon bozulmus yine. Mersin'in sicagina nemine dayanacak bi telefon istiyorum mumkunse. Nedir acep tavsiyeleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 LG G3 çok yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 şu an kullandığını ver işte abi klasik. sen kendine bak yeni telefon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 asus zenfone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 elesso said: şu an kullandığını ver işte abi klasik. sen kendine bak yeni telefon :D iphone 6 plus kullaniyorum abi ben. =) Bi de yurt disindayim, pasaport kayit falan sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 samsung'un şirket telefonları var onlar baya iyi. telefon akıyor ve tuşları falan eşşek kadar (sanırım samsung'un böyle bir modu var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Anneler gününde çift hatlı g4 aldım çok memnun halinden annem. 1300 tl idi fiyatına göre çok iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 android vs iphone konusunda her zaman android savunurum ama anne telefonu olacaksa ve para çok dert değilse bence en temizi iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 iphone 5c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Samsung'larda direk anne arayüzü var android'in. Kocaman tuşlar falan, benim ananem kullanıyor öyle diyeyim :) Aşina değilse daha önce, rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 anne sosyal medya, surf, mail fln kullanmıyorsa iphone falan alma abi, çöpe giden para çünkü. 500 liraya alacağın telefon anneni mutlu eder, işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 sony xperia z5 compact. şarjı iyi gider. kibar ufak telefondur, dana gibi değil. stock romu gayet sade ve işlevseldir, kamerası gayet iyidir, suya dayanaklıdır sanırım nem konusunda da bi miktar yardımı olur. bu değil diyrosan iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Anne ve babaya birer tane Lenovo p70 aldık biz. 4000mAh batarya var, ekran büyük, işlemci/bellek yeterli. Memnunlar şimdilik. 700 lira falan, cep de yakmıyor. Ama fiyatı önemli değil dersen, yukarda da önermişler Z5 compact derim. iphone 4 boyutunda yaklaşık olarak, canavar gibi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 anneye z5 compact veya galaxy alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ben Samsung-J7 aldım anneler gününde. Kocaman yazılar tuşlar falan tam annelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 sabonis said: android vs iphone konusunda her zaman android savunurum ama anne telefonu olacaksa ve para çok dert değilse bence en temizi iphone. iphone olmassa da windows mobile öneririm. kullanımı hepsinden basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 j7 iyiymiş kocaman kocaman ekranla kedi çekip eşe dosta gösterir, becerebilirse sosyal mecralara koyar. bin lira bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 benim annem akşama kadar facebook-insta bakıyor resimlere falan başka hiçbir şey yapmaz telefondan 5 inç lumia aldım 640xl 500 tl idi ikinci eli rahat etti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Valideye benim z3 compact i verdim. Feci memnun. Haliyle yukaridaki z5 compact goruslerine katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 annemin ilk akıllı telefonu GM Discovery idi 2 senedir kullanıyor şimdi daha iyi bir telefona geçiş yapmak istiyor ahah galiba GM 4G alacaz ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 KillJoy said: sabonis said: android vs iphone konusunda her zaman android savunurum ama anne telefonu olacaksa ve para çok dert değilse bence en temizi iphone. iphone olmassa da windows mobile öneririm. kullanımı hepsinden basit Katılmıyorum şuna ya. Benim valide de android telefon + ipad kulanıyor. "Bu ipade android kurulmaz mı?" diye soruyo, android hem daha fonksiyonel hem daha kolay. Geçen ipadde mail atarken fotoraf ekleyemedi. Sonra ben baktım meğer mail gövdesine basılı tutucakmışsın da ordan ekleme seçeneği çıkıyormuş falan, başarısız ya. Android alın validelere. Sony çok iyi bi seçenek. Ama daha uygun fiyatlı gm 4g falan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 LG k10 aldım, 900tl, gayet yeterli GM 4g 750tl civarı, ben bunu kullanıyorum lol kamera dışında aşırı memnunum GM g5plus mı ne yeni telefonu var, özellikleri çok iyi 1000tl o da ama hiç kullanmadım kronik bi sıkıntısı fln var mı bilmiyorum. LG g4 denmiş yukarda, gerçekten çok iyi alet, fiyatı da baya düştü, 1300lere çıkabileceksen direk bundan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 GM 5 Plus şu anda sıkıntılı ikinci üretim dalgasını beklemek gerekiyor, donanım haberdeki kullanıcı yorumları durumu daha iyi ifade eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 apple alin. bizim ailede bir tek annem apple kullaniyor. ona hep apple urunleri aliyorum ve de cok cok cok memnun. sadece bana "bu neden calismiyor" diye geldiginde bol bol error veriyorum. onun disinda bir sikintimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar