applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 gelecek senenin transferleri kış döneminde gelecek oyuncular oynamadıgı için şanslıyız beyler.. bunu diyen adam da, kupa maçında yedeklerle çıktık, ligin 3. haftasında şu kadrodan max 3-4 kişi olur dedik diye bize laf söyleyen adam :( birazcık tutarlı olun başka bişey değil hakem de 3. dk da zaman geçiren gslilere 1 tane sarıyı 80de cıkaran hakem dimi ? hani bu hafta 2-3 sayfa önde zaman geçiriyorlar diye ağlanırken falan sdasfa ulan ya
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Tavrım gayet tutarlı apple'cım. "Gelecek senenin transferleri" diye bir şey yok, ortada eldeki kadroda bulunan, biri geçen sezon da bu takımın as kadrosu parçası olup kaç maça çıkmış (ve hemen ertesi hafta bugün 2 tane gol atmış), diğeriyse kadroya girmiş, sezon başında maça çıkıp sakatlanmış iki adamdan bahsediyorum :) Sizin durum tabii ki farklıydı, "yedeklerle çıktık" diyip Cenk'i örnek gösterip as kadro kim diye sorunca "TRANSFER" yazıyordunuz, kendinizle bir tutmayın bunu :) Yani dalga geçtiğin tavrı yapan sen ve takımdaşlarındı. Merak ettim, iki tutum arasındaki farkı bulamadığın için mi "tutarlı olun" dedin, yoksa buldun da trollük için mi?
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Lancelion said: madcow said: muslera nın eto ya orta sahada attıgı calımın gif i var mı bi yerlerde ya. muslera (:D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 oynama ihtimali olmayan adamlara varmış gibi yazdığın için diyordum :D o maçta 1 bölgeye transfer yazdık. tosic sol bek necip stoper çıktı abi o maça, orta sahada 4 kişi aynı anda sakat oldu da öyle sıra geldi necipe :D o kadro konusmasında olay o maçın kazanılıp kaybedilmesinden ziyade, gs'nin o kadro ile sezonu geçireceği bizim ise o kadronun bir daha bir arada oynamayacağı üstüneydi
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 yıllardır her maç sonrası hakeme laf atan arkadaşlar beşiktaş'ın baya lehine bir hakem yönetiminden sonra hakemden bahsedilince asdasdasd'a dönmüşler.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 bruma neler yapmış la öle? 2 sene önce işte bunları yapamıyordu, yani her şekilde adamını geçiyordu ama sonra efektif bir pas veremiyordu, bir de egoistti üstüne üstlük. baya yol katetti 2 yılda. düzgün bi fiyata alsaydık, 15-20'ye falan okutup sağlam kar ederdik. şimdi meh kar ederiz anca :D bu arada tabii yalan ötesi bi faul çalmasa hakem 2-0 oluyormuş ve maç bitiyormuş da çaktırmayın onu :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Dun dışarıdayım maci izlemedim de sdfsfs Gecen hafta cenk kendini atıyor diye ağlayanlar http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismali-pozisyonlara-son-nokta-etoonun-golunde-faul-var-mi Buna faul demiş. Kayitlara geçsin kimlerle futbol konuşuyoruz
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 hakemle falan ite kaka ilerleyebilmişsiniz yine.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 kendini kolay atıcak karakterde bir futbolcu dğeil bu adam temas vardır dizi ile kıçına vurmuşlardır kameralara yansımamış şansal sildirmiş o kareyi
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 fener topicine gidiyorum elmalivodka, gs topicinde elmalivodka, besiktaslilarin hepsi mi boyle =< neyse podolski iyi dondu, sira de jong ve sigdursun'da. 11. haftaya nasil cikacak bakalim takim.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Açıkçası sezon başlarken takımın kalitesi artmış olsa bile 6 haftada bu kadar özellikle hücumda olgunlaşmış bir takım beklemiyordum ben. Sonuçta süper kupayı almış olsak da takımı daha tam takviye edememiş Beşiktaş'a 2 ay önce maçın her anında ezildik, fakat sadece 2 ay sonra upgrade olmuş ve kendi stadındaki ilk derbisindeki aynı takımı ilk yarı perişan ettik, Chedjou'nun salaklıkları ve JOR'un TD toyluğu olmasa sabaha kadar da bizimdi maç Yasin'i benchte unutup Podolski-Sinan Gümüş dönüşümlü sağ kanat devam ettiğimizde tamamdır. Cavanda'yı ben çok beğeniyordum TS'de, adam dün 45 dakikada da oyunun seyrini değiştirdi, sağdan da saldırmaya başladık. Sabri-Yasin kanadının Sneijder destekli Carole-Bruma kanadı ile direkt siklet farkı var. Cavanda'nın girişi atakları homojen hale getirdi. Carole standardında oynarsa o da rahatlarız.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Hocaya laf yok. Bu hafta değişiklikler de yerindeydi. Ofsayttan yediğimiz tüm defans oyuncularının hata yaptığı gol olmasa çok daha farklı kazanırdık bu maçı. Riekerink Bey'e selamlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Sabri-Yasin kanadı ile maça başlamak intihar abi. Yasin'in geridönüşü yok defansa, Sabri zaten yılların zayıf halkası. Elinde adam yoksa ok ama benchte Cavanda,Sinan,Josue,Podolski oturuyor
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Podolski daha dönmedi ya. İyi güzel 2 gol attı da hala tam toparlayamamış, tecrübe ve kalitesiyle götürdü işi. Yoksa kaleciden döneni tamamladığı golde pozisyon öncesinde top ondayken bekleyip etrafında dönüp Sinan'a pas vermek yerine patlayıcı özelliğiyle basar gider kendi atardı bildiğimiz Podolski.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 DoubleW said: Adamlar sonuncuyu yenince ne gaza gelmisler be daha 1 hafta oldu 10dk da hala pamuğu gibi dağıttık takımınızı sdf hihih, 2-0 olucakken adamların golü verilmemiş bi de :)
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Burda bık bık saçmalayanlar bi dk. bile izlememiş maçı belli ki. Eğer maçı izleselerdi, asıl sallanması gereken pozisyonun Cavandayla Mottanın mücadelesi olduğunu bilirlerdi. Yediğimiz 2. gole sallanmışta, yediğimiz 1. golde Deniz Musleranın bile gerisinde. Ona yorum yok? İlk golü biz yemeseydik oyunu çok daha rahat alıp götüreceğimizi ve 4-5 tane minimum atacağımızı, hayatı boyunca bi defa maç izlemiş adam bile anlar. 2 golde de haklı düdükler çalınsaydı 3-1 değil 5-1 falan bitecekti işte. Ama olay korku zaten. Hepsi biliyor 10 yılda bi şampiyon olduklarını, tarihlerinde 2 kere üst üste şampiyonluk yaşamadıklarını. Korkudan saçmalıyorlar... Ayrıca bizim yediğimiz gibi gol yese, sene sonuna kadar buraların su altında kalmasına sebep olacak bjk taraftarı dolu forum.
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bu adamlar ya cidden troll ya da aptallar. twitter'da katagogogo hesabından paylaşılan ağlama videolarına göre maç yorumluyorlar. güzelim fenerbahçe çöküşte olmayaydı iyidi. ortalık bunlara kalınca baydı açıkcası. her konudalar anasını satayım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 "Max Damage" said: Hoca harbiden büyük hayal kırıklığı yarattı yaptığı değişiklikler ile. Josue forvet arkası değil mi ben mi yanlış biliyorum. Adam gitti Poldi'yi soktu 4-4-2 gibi bir şey oynuyoruz şu an. Yaratıcılık da gitti. zaa
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 CthuLhu said: "Max Damage" said: Hoca harbiden büyük hayal kırıklığı yarattı yaptığı değişiklikler ile. Josue forvet arkası değil mi ben mi yanlış biliyorum. Adam gitti Poldi'yi soktu 4-4-2 gibi bir şey oynuyoruz şu an. Yaratıcılık da gitti. zaa Daha sonra yazdım ama papaz her zaman pilav yemez diye. Normal şartlarda Sneijder çıkıyorsa Josue girer. Poldi de ilerleyen dakikalarda CR7'nin yerine girerdi. Ama adam Josue'yi sildi resmen Linnes'i sildiği gibi.
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bugün Galatasaray'ın içinden (bayaa içinden böyle transferleri yapan 3-5 kişi diyebileceğimiz) biriyle görüştüm. Offtherecord olarak yarı transfer dönemi için çooook güzel bir isim verdi. Bruma tutunca bizimkiler "ya aslında Bruma gibi yetenekli bir genç daha bulabiliriz" kafasına girmişler diyeyim. Açık söyleyeceğim. İnanmıyorum olacağına ama "Bitti bile sadece takımın kafası karışmasın falan diye transfer sezonu açılana kadar açıklamayacağız" dedi. Suratına "Hastır ordan" diyemedim içimde kaldı. Valla ne kadar para verecekler konusuna elbette girmedik ama... Lan şarküteri marküteri ama... Neyse... Ben Dark değilim. Kesinlikle ismi söylememi beklemeyin. Sonuçta o bir taraftar. Benim taraftarlık durumum ayrı bir konumda. Sallıyorum Dark görse, kulüpten birine söylese, o bi gasteciye hüpletse hem ben patlarım hem transfer patlarsa üzülürüm. Neyse uzun lafın kısası. Bunlar şarküteri olmaktan yavaş yavaş (ama çok yavaş) kurtulacaklar gibi duruyor. Bu lafımı yedirmezler umarım bana.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 "Max Damage" said: Normal şartlarda Sneijder çıkıyorsa Josue girer. Neye göre bunu söylüyorsun ki? Belki formasyon değişimi yapacak bu değişiklikle?
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Aceace said: Bugün Galatasaray'ın içinden (bayaa içinden böyle transferleri yapan 3-5 kişi diyebileceğimiz) biriyle görüştüm. Offtherecord olarak yarı transfer dönemi için çooook güzel bir isim verdi. Bruma tutunca bizimkiler "ya aslında Bruma gibi yetenekli bir genç daha bulabiliriz" kafasına girmişler diyeyim. Açık söyleyeceğim. İnanmıyorum olacağına ama "Bitti bile sadece takımın kafası karışmasın falan diye transfer sezonu açılana kadar açıklamayacağız" dedi. Suratına "Hastır ordan" diyemedim içimde kaldı. Valla ne kadar para verecekler konusuna elbette girmedik ama... Lan şarküteri marküteri ama... Neyse... Ben Dark değilim. Kesinlikle ismi söylememi beklemeyin. Sonuçta o bir taraftar. Benim taraftarlık durumum ayrı bir konumda. Sallıyorum Dark görse, kulüpten birine söylese, o bi gasteciye hüpletse hem ben patlarım hem transfer patlarsa üzülürüm. Neyse uzun lafın kısası. Bunlar şarküteri olmaktan yavaş yavaş (ama çok yavaş) kurtulacaklar gibi duruyor. Bu lafımı yedirmezler umarım bana. GS'de sürekli iyi isimler var, hep derim geçen sene Cyprien'le prensipte anlaşılmıştı bile yöneticilerin bir kısmı tarafından. Ondan önce Kaputska ile görüşülmüştü ve okey denmişti. Çeşitli bahaneler ile bir anda vazgeçip, başka isimler alınıyor. Yaz döneminde kimler kaçtı. En yakın örnek fazla maaş istiyor diye Moussa Dembele'yi almamak oldu. Maliyet vs. dediler ama bildiğim kadarıyla maaşı sadece 2 milyon euro seviyesinde istiyor diye GS almadı, gelmeye niyeti de yokmuş diyorlar gerçi birazda ama masadaki teklif kabul edilse yönetim tarafından büyük ihtimal gelirdi dediler. Onun yerine gidip 4 milyon euro bonservis (ki BJK ve FB, hatta GS öncesinde yarısına anlaşmıştı) ve 2.2 milyon euro garanti ücrete Eren'i aldılar. Eren 28 yaşında, tekrar satıştan verdiğin parayı bile çıkarma ihtimali aşırı düşük olan Eren'i aldılar. Eren iyi başladı eyvallah ama Celtic 20 yaşında, sezona 17 resmi maçta 12 gol 1 asist yapan ki bunların 4'ü şampiyonlar ligi maçı olan adamı Celtic hem bonservissiz aldı, 250.000 pound sadece imza parası hem de 950.000 pound garanti ücrete bağladı. Fiziği harici gerçi pek bir ekstra beklentisi olunmayan adamdı ama iyi çıktı işte, özellikle zor maçlara konsantre olup çıkması ve kaldırabilmesi falan bayağı övgü aldı. Şimdiden Celtic'in en az 20'ye falan onu bi EPL kulübüne tekrar satabileceği söyleniyor ki yaparlar. GS'ye free gelse ve 5-6'a bile bir yere okutsan kardı işte ama... GS'de çok oluyor her sene genç scoutı ama işte atılım yok. Bu sene de olmaz bu parasızlıkta tahminen, biri vs. satılırsa ancak. Yazın tahminen Bruma gittiğinde ama yerine adam bakıyor olabilirler iyi harcama yapılır ondan gelecek ile.
Öne çıkan mesajlar