Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Taraftarlar, GS teknik direktörünü kaptırsaydı alan takıma ya da giden teknik direktöre değil başkan her kimse ona söverlerdi.

Ki Igor Tudor'un sözleşmesinde "Igor Tudor 250k getirirse serbest kalır, Galatasaray feshetmek için 2.5m vermek zorundadır" gibi madde var deseler hiç şaşırmam.

Ortada "OMO HOÇ OTOK DOGOL" denilecek bir durum yok. Ha bunu sana ve Zegna'ya anlatmamızın imkanı da yok o ayrı. O yüzden zorlamayacağım.

Hatta başka bir şey söyleyeyim. Ben JOR'un ayrılmasına üzüldüm. Evet dizilimde hata yapıyordu, kadroda hata yapıyordu, yediğimiz gollerin %60'ı (%60 nerde görülmüş ya :) kafa golü olmasına rağmen çözüm bulamıyordu ama sezonu ligi kaçıncı sırada bitirirsek bitirelim kalmalıydı. Galatasaray resmen teknik direktör öğütücü takım haline geldi. Igor Tudor bu sene başarısız olsa, gelecek sene 5 puan fark olduğu anda Tudor'un kovulmayacağının garantisini verebilecek bir kişi var mı? Leblebi gibi TD öğütülürken Galatasaray'ın forması ile arada bir şampiyon olacağını kenara bırakırsak, Avrupa'da başarı gelme şansı var mı?

Yeter. Ligde şampiyon olmamak bizi küçültmez. Uzay takımı Beşiktaş 3. yıldız gazına harika transfer politikasından vazgeçip "Açmayın dedeler" takımı oldu. Dark'ın her allahın günü küfrettiği Biliç şu anki ofansif futbolun takıma oturmasını sağlayan adam. JOR sezon sonuna kadar sadece ve sadece pas futbolunu oturtmayı başarmış olsaydı bile bizim için büyük bir adım olacaktı.

Tudor'u yönetim çok mu istiyodu? Peki. Mayıs ayının son haftası anlaşılırdı. Hem yönetim lafını yememiş olurdu, hem Galatasaray yılllaaaar yıllar sonra sezon içi TD değiştirmemiş olurdu. Hepsinden de önemlisi bu sene gelebilecek bir başarısızlık sonucunda Tudor'un ismi lekelenmemiş, yeni sezona yıpranmadan girme şansı olurdu.

Peşkeşçi Dursun ve Levent Riva'yı piç ederken Galatasaray'ın hem geleceğini hem de bugününü satıyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray lisesi mezunu eski Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin "Bize yakışmadı, JOR ile devam etseydik ama baska takimin hocasini calmasaydik " dediği ortamda yapılan işin paticik de sevinc ile karşılanması şaşırtmadı sdfsf

Kaldi ki bu adamlar 2 sene önce FT milli takima geçerken "bize komplo kuruyorlar hocamızı çalıyorlar " diye günlerce ağlamıştı.

Hukuk başka, etik başka
Iyi forumlar


P.s Karabük için üzülmedim umarım daha beter olurlar, aziz yancısı başkanları daha cok ağlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekşiden alıntı:

"işin etik boyutunu belirleyen şey sözleşmeler ise bravo bizim yönetime, dünyanın en etik işini yapmışlar. ancak söz konusu empatiyse, başkalarını zor duruma düşürmemekse ben bu yönetimin ağzına s...
madem bu boku yiyeceksiniz, s... gidin devre arasında sözleşme imzalayın başka takımın hocasıyla.

karabükspor yönetimi veya taraftarı ne bok yiyecek, ne hissedecek şu anda bilen var mı? durun lan, 3 sene önce federasyon terim'i ayartırken hepsine ana avrat sövmüştük biz dimi. ulan var ya şu futbol ortamı süzme o ç kaynıyor yeminle, ve en büyük süzmeler de yönetim katında."


küfürleri sansürledim. etik boyutunu ben de tartışmayacağım ama hocayı parasını bastırıp almakla futbolcuyu almak arasında biraz fark var gibi. düşünsene bütün kulüp hocaya bel bağlamış, futbolcular kendine gelmiş düzgün top oynamaya taktiği benimsemeye başlamış. ertesi sabah bir uyanıyorlar rakip takım parayı basmış hocayı almış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iste o kısım düşündürücü zaten.

Yarin X takimi cikip teklif eder gs'yi ortada birakir gider tudor bu defa.

Futbolcu gibi hocaların da bonservisi olmali eger görevi olan adama sulanma oluyorsa.
Gs cok buyuk plansizlik ile yönetiliyor ayrica, tudor'un sözleşme fesih bedeli olmasa napcaksin? JOR ile devam ya da hasan sas...

Daha iyi yönetilen bakkallar biliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte bu normal değil mi? Şu an Real Madrid gelip Tudor'u istese gitmeyecek mi adam mesela Galatasaray'dan? Muhtemelen gider. Hani kim olsa gider. Adam için de kariyerinde büyük bir fırsat ve kademe atlıyor. Sözleşme de müsait hani katakulli yok.
Aynısı bize olsa ben de söverdim. Ama senden çok daha büyük bir kulübün teklif yaptığını düşününce de çaresizsin hani bir noktada. Sözleşmeyi açık bırakmasalarmış madem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hukuki açıdan ve hocanın görüşü açısından bakınca sıkıntı yok zaten.

Ama surekli küçük balık büyük balığin yemi olur boyle olursa.

Mesela onceden görüşme yapıldığı ve buna bagli olarak Tudor'un kulübe karsi tavir aldığı soyleniyor, transfer ihtiyacı olmayan bölgeye transfer isteyip sonra rize deplasmanina gitmemek ile tehdit etmis falan yönetimi.

150k maddesi olmasa gs teklif yapsa nolcakti ? Yillik ucreti 500bin ise 500bin verip alabiliyor mu ?

Futbolcular da büyük kluplere gitmek ister onlarda neden bonservis var ? Sistemin saçmalıgi ya sdfsf

Dedigim gibi hukuki olarak sıkıntı yok ama hic hos bir durum değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...