eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 E benim dediğim de o zaten, farklı şekilde anlaşılabilir. İlla kazık tüketiciye girsin demek zorunda değil yani.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 eldar sen yeni misin? steam ilk TRY e geçtiğinde bütün titlelarda ucuzdu fakat zamanla lokal dist. müdahalesi ile fiyatlar değişti. steam yine istediği fiyatı koyuyor ki ben mesela civ: beyond earth u steamden 70 TL e mi ne aldım. aral gördüğü anda dispute u koyuyor, değiştirtiyor. adamların gözünden kaçmıştır veya o title için anlaşma yapılmamıştır falan falan. bir sürü şey olabilir. tek örnekten öyle değil 2k aslında türkleri bafilemeye çalışıyor çıkarımını yapamazsın ki gerçekten adamların umurunda olmadığından ben çok eminim. aral olmasa steam 70 liraya satar yani. steam neden lokal dist. konumunda değil derseniz onu da koca oğlana sormak gerek. gelsin ofis açsın paşam, vergisini versin lokal dist. olarak daha iyi teklifler verip ucuza satsın. uğraşır mı? türkiye için tabii ki uğraşmaz. 2k'nın türkiye ne kadar umurundaysa, steam'in de lokal dist. konusu o kadar umurunda. go go durmaplay.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 durmaplay nasıl bu kadar ucuz olabiliyor yav, steamden daha ucuz olması zaten çok ilginç de...
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 bu durmaplay ne ayak? g2a cdkeys falan hepsinden ucuz
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 aral'a mail atın hemen değişsin fiyatı :)
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 hakket iyiymiş fiyatlar bf1 mi alsam burdan.
Seru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 fiyatlariniz nasil bu kadar iyi olabiliyor bi de ne zamandir bu isleri yapiyorsunuz guvenebilir miyiz Star 2008 den bu yana bu sektördeyiz ve biz stoklarımız toplu olarak alım yaparız ve çok düşük kar marjları ile çalışırız seru ben durmaplayi ilk kez duyuyorum 2008den beri bu sektordeyseniz farkli bi isimle calisiyordunuz galiba Star eski adımız sanalsaraydır fakat 4-5 senedir bu isimle hizmet vermekteyiz seru sanalsarayi duymustum, key aldiktan sonra herhangi bir aktivasyon probleminde size donebiliyoruz galiba? Star keyler orjınal ürünlerdir en fazla yazım hatası olabilir seru o kadar guveniyosunuz yani keylere :D Star aynen:) seru 3:43 pm tamam bi bakim fiyatlara tekrar o zaman biseyler alabilirim iyi calismalar""> "seru fiyatlariniz nasil bu kadar iyi olabiliyor bi de ne zamandir bu isleri yapiyorsunuz guvenebilir miyiz Star 2008 den bu yana bu sektördeyiz ve biz stoklarımız toplu olarak alım yaparız ve çok düşük kar marjları ile çalışırız seru ben durmaplayi ilk kez duyuyorum 2008den beri bu sektordeyseniz farkli bi isimle calisiyordunuz galiba Star eski adımız sanalsaraydır fakat 4-5 senedir bu isimle hizmet vermekteyiz seru sanalsarayi duymustum, key aldiktan sonra herhangi bir aktivasyon probleminde size donebiliyoruz galiba? Star keyler orjınal ürünlerdir en fazla yazım hatası olabilir seru o kadar guveniyosunuz yani keylere :D Star aynen:) seru 3:43 pm tamam bi bakim fiyatlara tekrar o zaman biseyler alabilirim iyi calismalar" said:
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 orjinal üründür de keyde sorun çıkması durumuyla ilgili bi garanti vermemiş yine de. sanalsarayın olayı ney bu arada ben bilmiyorum
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 yazım hatası key'de oluyorsa sıkıntı değil mi :D
Seru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 yok sen yanlis yaziyosundur diye galiba arkadas. valla sanalsaray rus ruleti gibi beyler. eski oyunlari alin ama yeni ucuz oyunlara dikkat edin, sahte kartla alinan keyler vs tonla problemli gecmisi var bu adamlarin.
Murray Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Abi hiç uğraşmayın çekin korsandan. Multisi zevkliyse de indirimde kaparsınız.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=syS-SFtr-44 İlk ikinci lider patates çıktı
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Türkler için Atatürk verseler çok güzel olur be. gider araldan kutulu fln alırım
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 birisi tansu çiller veya hürrem olur illa. yeni firaxis politkası belli ki.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 çiller gelin pazarlığa tutuşalım derse olur gerçi power olarak sınırsız örtülü ödenek kullanırız
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Osmanlı oyunda random city olarak var olacak diyorlar ne diyorsunuz bu duruma? Ulan bir önceki oyunda "tema faction" idi. Greek gelip Osmanlı'yı vassal yapacak :/
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 öyle birşey yapsalar da sonra faction olarak ekleyince o şehirlerin ismini kaldırırlar herhalde, benzer durumlar olmuştu hatırladığım kadarıyla. ha yine almamak lazım o ayrı tabii. :P
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 valla beyler benden bırak para almayı hit bile alamazlar ne haberlerini okur ne steam'de girerim bakarım falan bende alsalar alsalar ba.. neyse :P
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 osmanlının adada spawn olduğu bir seed denk getirip, yünan adası yapıp seni delirtmek lazım. kölelerle piramit yapıyorduk. stalin vardı, mao vardı, cengiz vardı, atilla vardı. eski acımasızlardan kim kaldı :(
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sesli dinliyemiyorum alt yazıları okuyorun hata olabilir ama sparta kraliçesini koyup, onun zamanında kadınların hakkı yoktu falan demek büyük cahillik olmuş, sparta harici bütün ülkelerde olabilir ama sparta farklıydı, zaten bu yüzden gorgo diye bir figür var, gorgo ile alakalı bir mesele değil... gerçi sparta ve gorgoyu oyuna koyma gayretlerini dayandıracakları bir temel ararken fazla hevesli çıkarım yapmışlar gibi...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 http://vignette2.wikia.nocookie.net/300/images/1/14/300-Wiki_Gorgo_001.jpg http://www.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2016/10/civ-6-gorgo-600x338.jpg gorgo olmuş gorgon. neyse gene kadınlara biraz daha insaflı davranıyorlar xcom'daki gibi. erkekler odun gibiydi orada da.
quixef Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Yukarıdaki kendisinin vesikalığı mı oluyor? Neden öyle gözüktüğüne eminiz?
Öne çıkan mesajlar