_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Esh said: osmanlı settingi olmayabilir yalnız. oyle hayaller var ama? gelibolu ww1 in normandiyası abi.olmaması imkansız.bi şekilde olur.ayrıca tam bflik map.gemi var uçak var çıkarma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Çanakkaleyi koyup İngiliz askeri gözünden verirlerse campaignde saçma olur ama, tarihi alternatif olarak değiştirmeyeceklerse hardcore uğraşıp kaybettiğimiz bir campaign olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 kizillelma said: benjani said: at var mı At kullanılabilir araçlar listesinde. atı da engineer mı repair edicek peki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 medic ata sargı saracak asdfdsasdfdsa veya aağı kırılınca kafasına da sıkabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 at galiba battle pick up kafası gibi olur. bu sefer class olay oyunda olmayabilir, battlefront'daki gibi ekipman kafası yapabilirler. o dönem silah varyasyonu fazla yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Eski battlefrontlari oynamadiniz mi? Onda da binekler vardi, olunce de oluyorlardi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 şimdi direk dalıyorum topiğe hiç okuyamadım yukarıları ama 80€ verip alıyor muyuz ucuz rusçu falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Battlefield 1 hakkında en sık duyduğum laf "ay WW1 çok sıkıcı, WW2 gibi değil" olmakta. öte yandan şu var ki Red Baron (Manfred von Richthofen) olma şansı elde edeceğiz, uçak savaşlarının en brutal dönemi yahu. üniversiteliler hatırlamaz, Red Baron 1-2 oyunlarını çok keyif alıp oynardık, bunun trailerlarındaki görüntüler büyük ümit vaadetti bana o yüzden. Türk sitelerine baktığımda "ÇANAKKALE SAVAŞI YAPILSIN!!!" şeklinde cCc triplerine başlanmış yine. Kurtuluş Savaşı'nı da Çanakkale'den, Birinci Dünya Savaşı'nı da Çanakkale'den ibaret gören kişiler olarak milliyetçiliğimizi köklememiz lazım tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 CthuLhu said: şimdi direk dalıyorum topiğe hiç okuyamadım yukarıları ama 80€ verip alıyor muyuz ucuz rusçu falan var mı? This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 _Rave said: Esh said: osmanlı settingi olmayabilir yalnız. oyle hayaller var ama? gelibolu ww1 in normandiyası abi.olmaması imkansız.bi şekilde olur.ayrıca tam bflik map.gemi var uçak var çıkarma var. En Son gemi var uçak var olanbfnin üzerinden 15 yıl gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ama olmalı ya. uçak gemisi falan fazlaydı oyunlara evet, ama ufak destroyer falan olabilir bumbum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ataturk olabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 oeh varmış nwm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Cuce said: En Son gemi var uçak var olanbfnin üzerinden 15 0 yıl gecti fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 CthuLhu said: şimdi direk dalıyorum topiğe hiç okuyamadım yukarıları ama 80€ verip alıyor muyuz ucuz rusçu falan var mı? kinguinde 120 tl.bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 delüx yok mu delüx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ahahaha her zamanki paticik ya 1 trailer geldi, konu preorder'ını nerden yaptın hacıt'lara gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Türk tarih eğitimin en fantastik yanı lan WW1. Savaşın tek cephesini öğreniyoruz. Sanki Almanlar Fransızlar hiç savaşmamış gibi. Ama Çanakkale olsun o ayrı mesele. Bu arad akimyasal bomba olayının abuse olmasıda güzel olmuş gerçekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yıl sonunda abi release bu kadar titreyerek hypelanmayın, 3 aya gameplay showcaseler düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Diceın oyunları çıkar çıkmaz alınmaz. Ben yine 1 yıl bekleyip (eğer oyun iyiyse, Hardline gibi fail olmazsa) premium edition alırım. En temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 PC için disk satılmıyor, digital download sadece http://www.amazon.com/Battlefield-1-Exclusive-Collectors-PlayStation-4/dp/B01F80SXRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 10 safya okumadan son 2-3 sayfaya göz atarak dalıyorum konuya; Osmanlı'nın olmaması imkansız WW1'de sonuçta Trablusgarb'dan tut Suriye Çanakkale bir sürü cephesi var bu işin ki sonuçta petrol olayının en çok etkili olduğu savaşta bu cephelersiz olmaz herhalde. En kötü senaryoda Çanakkale muhakkak vardır. Ps4 için ucuz yollu bulalımda alalım bari pre order falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 osmanlı olur da onlara karşı savaşırız anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Osmanlida silah mi var abi? Adam makinali tufekle gelcek biz sungulu karabiner. Bari ulti koysalar god power diye de basinca hp ler iki kati olsa da denge gelse savasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar