kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Büyük Ekim güncellemesi geldi. 2.86 GB Origin ''Operations in the Server Browser'' Sadece bu özellik yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 cpu kasma olayina hala bi cozum bulamadim ya ne denediysem. 4770 var neyine kasiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 redditte bir takım ayarlar görmüştüm ama topiği tekrar bulamadım. onları denedin mi? sonraki ek paketle çanakkale iki map olarak gelecekmiş. operation da olur iki mapten. hadi yine iyisin yabgu. yeşil bulut ve cinler yokmuş ama silahlar arasında. kadir üstada geçmiş olsun : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 BioHazarD said: cpu kasma olayina hala bi cozum bulamadim ya ne denediysem. 4770 var neyine kasiyosa. 4770 yetemiyordur 8400 bile yetemiyor 64 kişilik haritada 1080/1080Ti seviyesine çıkıp 1080p'de AA açtığında. High-end GPU'yla 1080p Ultra'da alt sınır overclocklu 1600, 8600k, overclocklu 7700k, overclocklu 4770k/4790k falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 cok ilginc ya gercekten. graphten bakiyorum, gpu gayet normal, cpu graphtan tasiyo. 1080ti var zaten, 3440x1440 monitor. kapadim bazi ayarlari ama yine de arada bi hissediliyo takilma. sistemin geri kalanini da yenilicem bi ara. baska oyunlarda hic boyle bisey yok ama bf baya cpu intensive. edit: dominationda az kisiyle bile kasiyo bazen. edit2: ayarlari denedim ama yine de var kasma. ayarlar Gametime.MaxVariablefps 120 PerfOverlay.DrawFps 1 PerfOverlay.DrawGraph 1 renderdevice.renderaheadlimit 1 Thread.ProcessorCount 8 thread.maxprocessorcount 8 thread.minfreeprocessorcount 0 RenderDevice.TripleBufferingEnable 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 windows G game mode on yapiyorsunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Goering said: windows G game mode on yapiyorsunuz di mi? bu ne için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 denedim simdi, sanki daha bi smooth gibi geldi ama placebo olabilir :P uzun sureli denemem lazim. hala graphten tasan cpu spikelar oluyo ama. 8700k alip liquid cooling basip 5ghz koklemek lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Delidleyip adam gibi hava soğutma alırsan çıkarsın 5.2-5.3, çip nereye kadar çıkabiliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Sevgili patiler Oyunu oynayamadım ,içimde bir eziklikle pc topladım.Oyunu indiriyorum şu an.Key satan bir site biliyormusunuz.Yada ben çok oynadım yeter al sana hesabımı satan diyen felan olurmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Lithran said: Sevgili patiler Oyunu oynayamadım ,içimde bir eziklikle pc topladım.Oyunu indiriyorum şu an.Key satan bir site biliyormusunuz.Yada ben çok oynadım yeter al sana hesabımı satan diyen felan olurmu. kinguin'den al en guvenilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 bulursam vereyim ben dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 aldığıma pişman olduğum nadir oyunlardan biri ya. hikayeleri falan biri hariç baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Lopeth said: bulursam vereyim ben dur Saolsun ,acc yi yollamış .Teşekkür ederim Lopeth(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ahmedinejad said: aldığıma pişman olduğum nadir oyunlardan biri ya. hikayeleri falan biri hariç baya kötüydü. Aynı fikirdeyim. Arkadaşların gazına gelip bi de Osmanlı falan diye gazı alınca PS'de almıştım bi de. Verdiğim paraya acıdığım, çok pişman olduğum son 5 senedeki falan tek oyun muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 origin'de black friday var, hem oyunun kendisi hem premium indirimde. premium 15 euro şu an. çok oynamıyorum ama alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 itin gotune sokulacak bir oyun değil abartmışsınız. hani kıyaslayacak başka fps de yokki. cod mu ? varsa bildiğiniz 32v32 bu tarz bir online savaş deneyimi sunan fps oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Olum bunun online'ı iyiydi baya hakkaten napmışsınız. atmosfer, gameplay falan on numero olmasa da bi 9 'u vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 atmosferi grafikleri falan çok güzel de ben bf4'te hele rushta aldığım tadın onda birini alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bayadır oynamıyordum oyunu da %70 indirimdeyken premium aldım tekrar döneyim diyorum. ek paketlerde infantry takıldığımda ağlatmayacak güzel haritalar hangileri öneriniz var mı? bir de menü dil ayarını bulamadım bi türlü oyun modunu bile anlamıyorum. ayarlarda tek dil var o da ingilizce seçili yine de menü türkçe. edit: game properties'teki dile bakıyormuş ama o da ingilizceydi. heralde bug oldu. tr yapıp peşinden ingilizce yapacağım tekrar belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ekle beraber oynayalım squad falan çıkarsa daha zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 DrkF nick. çok iyi oynamıyorum ama şimdiden söyleyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Her Bf oyununda yaptığım gibi vanillaya bir 90 saat gömüp bıraktım oyunu. Premium ucuzlayınca arkadaşlarla gaza gelsek mi gelmesek mi karar veremedik. Gelen DLC'lerden memnun musunuz, su güzelse biz de gelelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Ben aldım indirimden premium'u. Yeni mapler vanilladakilere göre baya değişikler özellikle kızgın çöl kumlarından karlı Sibirya soğuklarına girmek hoşuma gitti. Bazı mapler çok açık araziye sahipler özellikle yatıp uzaktan takılan çok adam oluyor. Bazı yeni maplerde reinforcement olarak Zeplin, tren, gemi yerine Elite classlar geliyor. Aynı anda 5-6 elite classla ilerliyorsun. İyi oynayanlar alırsa baya fark yaratabiliyorlar. Bunun dışında BF zaten hiçbir zaman "Single Player Story" oyunu olmadı ki. En iyi story yi BF4 de yaptılar ki çok iyidi bence ancak BF1 deki story daha çok her class için bir tutorial gibi olmuş. Story için bu oyunu alacaklar almasınlar ancak online takılacağım diyorsanız gayet tatmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Yeni BF'nin cold war era'da geçeceği söyleniyor. güzel olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar