aQuelleris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Olay kısaca kız arkadaşımın çalıştığı okulda bölüm başkanı tarafından sürekli angarya işe maruz bırakılması, son dakika işleri kitlenerek geç cıktırılması v.b. yazabilecegim daha bir sürü şey var. Aynı durumdan muzdarip başka ogretmenlerde var bu zümre de yani sıkıntı bir tek biz de degil. Özetle noterden bir ihtarname çekebilir miyiz biz buraya? Örneğini aradım nette fakat bulamadım. İstifa etse sözleşmesi sıkıntılı. Yakında sinir krizi geciricek kız ya da ben türkiyede ilk okul basma haberlerine cıkıcam. Hukukçu patiler bir akıl verirse ozeliikle sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 sözleşmesinde sıkıntı olduğunu düşündüğün şeyleri buraya yaz istersen. tanıdığım bir kaç avukat var. Onlara sorarım dönüş yaparım. O sıkıntılı maddeleri de incelemek yardımcı olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 gitmiycek işe, üstünün üstüne de bildirecek işe mobbing yüzünden gidemiyorum diye yasal süreç kendiliğinden başlamış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 okul dediğin ünivse zor o ya. konusunda uzman avukata danışmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 aQuelleris said: kısaca kız arkadaşımın çalıştığı okulda Yakında sinir krizi geciricek kız ya da ben türkiyede ilk okul basma haberlerine cıkıcam. delikanlı yiğitmişsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 konuya üniversite gibi girmiş, konudan ilkokul gibi çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ilköğretim okulu gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 sozlesmesine ve is kanununa atifta bulunarak yazilmasi lazim ihtarnamenin. Kacta mesaiye basliyor kacta cikiyor hangi gunler oldu kac kere oldu kimden geldi vs. gibi. mobbing kanitlamasi zor bir olay, somut bir sonuc elde etmek oldukca zor. Internetten bulup copy paste edip yapilabilcek olsa avukatlar bu is icin para almazdi sen isin bu kismini da bir dusun ve isi profesyonel bir sekilde yaptir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 fazla çalışıyorsa yazılı olarak mesai talep etsin.yazılı dilekçe verdiğin için yazılı cevap vermek zorundalar.Sonrasında mesai vermemek için çalıştırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 geçmş olsun mobing iyi bişi değil hakkınızı arayın bence de, inşalla çözülür tez zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 angarya is mobbing degildir bilmeden gaza getirmeyin milleti yapabilecegi sey basit, kanunda insanlarin aylik maksimum calisma saati bellidir, haftalik 45 saatten fazla calistiramazsin kimseyi, eger 45 saati geciyorsan ekstra maas isteme hakkin var. Bununla ilgili bir ihtar yollayabilir, karsi taraf isten atarsa bu saatlerde calistigni kanitlayan birseyle dava acabilirsin konunun mobbing le alakasi yok, hele boyle delikanli erkek arkadaslik yapacagim basicam edicem falan hic gaza gelme yersin hapis cezasini bilemedin erteleme siciline islenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Kız arkadaşının bir iş tanımı va rmı? Yaptığı işler iş tanımı içinde geçiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 topikte patron var bilin bakalım hangi mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 "Çok iş verilip geç çıkartılıyor, ama zümrede birçok öğretmen de böyle" diyorsun. Mobbingden ziyade 5 kişilik iş varken 3 kişinin çalıştırılması sonucu fazla mesai oluşması ve ücretinin ödenmemesi özetle. Tek bir örnek verip "bunun gibi bir sürü şey" diye genelleyip geçmişsin, biraz daha detay verirsen daha çok yardımcı olabiliriz. Giriş/çıkışta kart basılıyorsa kişisel loglarınızı dilekçe ile talep etme hakkınız var, vermezlerse noterden iadeli taahhütlü çekersiniz, o da olmuyorsa elinizde vermediklerine dair kanıt olur en azından ve şahsi kanıtlarınızla (şahit, mailleşmeler vb.) dava açıp fazla mesai ücretinizi talep edersiniz. Bu nedenlerle kovulursanız işe iadeyi de talep edersiniz + işsiz kaldığınız dönemki maaşınız ödenir, falan filan. Türk halkının zora gelemeyip, yasal haklarını da bilmeyip, ota boka mobbing demesi durumu yüzünden mahkemelerde onlarca haklı mobbing davası kaybedilip gidiyor. Hakim olmadığınız konularda peşin hüküm vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bir de olayın sana aktarıldığı gibi olduğundan emin ol derim, kadınlar bu konuda 1 yaşıyorsa 3 anlatabiliyor. kız arkadaşın tabiki yardım edeceksin de, öyle okul basmalara falan girme. espridir zaten de, bir soru işareti oluşturayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kasıtlı olarak birine yükleniliyorsa mobbingtir işte. nesi değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Kasıtlı olduğuna dair veri yok, özel birine de yüklenilmiyor ilk mesaja göre. Fazla iş var ama ne işler erteleniyor ne ekstra adam alınıyor, onun için mesai yaptırılıyor işte. Başka bir veri yok anlatılanda. Herkese ılıman davranılırken sana bağırıp çağrılıyor mu, başkası yarım saat geç gelince bir şey olmuyor da sen 3 dakika için departman önünde azarlanıyor musun, herkes 1 gün mesaiye kalırken sen 15 gün mü kalıyorsun, haksız yere rencide edip moralini bozacak uyarı mailleri mi alıyorsun, bunlardan çıkılır mobbing yoluna. Topluca sık mesaiye kalındı diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ginaly said: konuya üniversite gibi girmiş, konudan ilkokul gibi çıkmış. safsdfsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 boş oturmasın çalışsın böylece mesaiye kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mobbing dediğin öyle fazla iş veriyor geç çıkartıyor iş kitliyorla olmaz. Mobbing için sistematik ve bilinçli ve kanıtlanabilir eylemler olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 mesela zamanın birinde bir elemanım vardı. Bana mobbing yapıyor diye IK a şikayet etmişti beni. Herif 9 daki mesaiye 11 de geliyordu. Ben de neden geç geliyorsun deyince numaradan faule maruz kalmış futbulcu gibi ağlayıp sızlanıyordu. Mobbingi kanıtlamak kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 anlattıkların görüldüğü kadarıyla mobbing üzerinden yürünecek kadar malzeme yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yok yere ağlanmış sanki, iş varsa yapılacak işte, fazla çalışmak herkesin zaman zaman karşılaştığı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 oto boka mobbing diye aglamayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 az delikanlı olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar