BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: Anama sordum "BAN" dedi bye bye https://i.ytimg.com/vi/fBGWtVOKTkM/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ginaly said: bence max 2 sayfa dayanır, sonra birimize söver ve banlanır. 2. sayfada ön gören kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Taktik komikti ama. Kendi içeriklerine aşırı kötü tepkiler gelince bir arkadaşıma döndü adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 twitter'ındaki mesajlar insanlık suçu yalnız, çocuğum olsa followlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abowww benzer biside burda yapmis "ben o degilim!" https://forum.paticik.com/read.php?43,8192008,page=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: http://i.hizliresim.com/JAJ5aq.jpg 14 sayfayı okudum, şuna daha çok güldüm amhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 "anana sor" dedikten sonra admin gelsin demek de iyi cesaretmis. Hepsi 5 pekiyi, cekicli takdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Aynı pattern hiç değişmiyor lan. Önce cool sonra arkadaşım / kuzenim sonra anan ile kapanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 aile önemli abi, anne kuzen falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi stand up'ı açtım, en güldüğüm yer oturarak anlatması oldu. ince bi espri kardeş tebriks. o da kasıtlı değil zaten. al sana taktik. espri yapma daha komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bayağı eğlendik. Ortadan ikiye ayrıldık... Çok güldük... Özet: Saça bir video paylaşıldı. Komik dendi. Komik olmadığı anlaşıldı. Sonra Sert eleştirildi. Aptal cevap geldi. Sert eleştiriler devam etti. Aptal cevap bana gelmesin, bunu bir arkadaşım yaptı ona gelsin dendi. Arkadaşına bile ayar veririz dendi. Anan dendi. Yörüngeye gönderildi. At geldi konuya. Sonra küçük bir özet yapıldı. OHA AT GELDİ!!! LAN AT GELDİ KONUYA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 oyuncakli videoyu izledim de standup'liyi izlememekte diretmistim taa ki twitter'i gorene kadar. tanidik cikti ya la aghahhasfa sadun abi begenilmemis olabilirsin bosver sen dalgana bak seyhuna selamlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 insanların paylasmadığı paylaşmak istemediği kişisel bilgilerini adresslerini paylaşmak ayıp bişey yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ooo kankasını cagırmış adam topluyop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dramayı öldürdünüz, atardan atara koşacaktı tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 di said: "anana sor" dedikten sonra admin gelsin demek de iyi cesaretmis. Hepsi 5 pekiyi, cekicli takdir. kitle bari bi de ya. güncel'de paso yukarlarda takılmasın konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: Anana sor o iyi bilir. kısmına kadar iyi gidiyordu aslında, o son ana lafını etmeyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 adama sizofren dediydik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Madcat said: adama sizofren dediydik ya. mazisi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yo kendi kendini yalanliyordu ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 iyi direnmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ne ara 15 sayfa yaptınız ya. neyse okumıycam gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Hem ezmişsiniz hem banlamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 neler oldu lan ahsudhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ad3m said: neler oldu lan ahsudhu eregorn said: Bayağı eğlendik. Ortadan ikiye ayrıldık... Çok güldük... Özet: Saça bir video paylaşıldı. Komik dendi. Komik olmadığı anlaşıldı. Sonra Sert eleştirildi. Aptal cevap geldi. Sert eleştiriler devam etti. Aptal cevap bana gelmesin, bunu bir arkadaşım yaptı ona gelsin dendi. Arkadaşına bile ayar veririz dendi. Anan dendi. Yörüngeye gönderildi. At geldi konuya. Sonra küçük bir özet yapıldı. OHA AT GELDİ!!! LAN AT GELDİ KONUYA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar