Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Geçen hafta S6 'ımın ekranını çatlattım, ön paneli değiştirmelerini beklerken işlem biraz uzadığı için bana geçici bir telefon verdiler (S4 Mini) yalnız bugün onu da düşürdüm ve o da ekran + dokunmatik ile beraber kırıldı. Şimdi bunun parasını da benden isterler mi meraklardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Onu da ver servise yeni bi tane daha al iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 yok onun parasını belediye encümenleri ortaklaşa öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 http://www.ilimsaati.com/wp-content/uploads/abdest1-300x209.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bu düzü arkadaşa gusüllüsü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bunu soruyor musunu cidden? Elbette parasini isterler. Hatta parasini alana kadar telefonunu geri vermezle buyuk ihtimalle. Bu telofonu alirken onlardan bir anlasma imzalamis olman lazim, okusana onu? Nereden bilelim biz tam ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Argosta dövme yokmuydu,dövme ile abdest alınamıyor diyordu birileri, ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hehehe Fistan said: yok onun parasını belediye encümenleri ortaklaşa öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Fistan said: yok onun parasını belediye encümenleri ortaklaşa öder ahahahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Fistan said: yok onun parasını belediye encümenleri ortaklaşa öder AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sipeyskeyk said: http://www.ilimsaati.com/wp-content/uploads/abdest1-300x209.jpg o yetmez, bu gerekir, http://2.bp.blogspot.com/-RUUhpPi0mKI/VRuNPNa8HsI/AAAAAAAAApA/tSZgLL5ncdE/s1600/boy-abdesti-nasil-alinir-resimli-anlatim-erkek%5B1%5D.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 canın sağolsun birader derler sıkıntı yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bence aids kapmışsındır oo pardon yanlış konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 röpteşambırını giy, viskini al git, bebeyim bir kaza oldu öpsem geçer mi de. olmazsa ona küçük hamburgerler al, konu neden garbage'da degil ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Fistan said: yok onun parasını belediye encümenleri ortaklaşa öder Güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 telefonu geri alıp plaket vericekler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bence parasını ödetmeleri pek mantıklı değil. Misal; aracınızla kaza yaptığınızda tamir sırasında kaskonun verdiği diğer araçla kaza yapınca o da kaskodan ödenmiyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Ama yok dışarıdan gelip vurmuşlardı geçici araçla bana, suçsuzdum. Adam telefonu düşürüp kırdıysa ödetirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 o telefonun da gideceği bi teknik servis yok mu sonuçta? insuranception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ginaly said: sipeyskeyk said: http://www.ilimsaati.com/wp-content/uploads/abdest1-300x209.jpg o yetmez, bu gerekir, http://2.bp.blogspot.com/-RUUhpPi0mKI/VRuNPNa8HsI/AAAAAAAAApA/tSZgLL5ncdE/s1600/boy-abdesti-nasil-alinir-resimli-anlatim-erkek%5B1%5D.png çocuk niye havluyla duşa giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 actually peştamal hamam öncesi abdestidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ..çocuk niye havluyla duşa giriyor.. Mezheplere göre değişen bir yaklaşım. Hatta mezhep içi farklı yaklaşımlar bile var. Örnek .. banyoda tam çıplaklık cinler görür diye uygunsuz görülür.. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Silphatos said: çocuk niye havluyla duşa giriyor benim bildiğim esasen boy abdesti alırken edep yerleri kapanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 kendi çükünden mi utanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 kızılelmada demiş cin görür bla bla annem bize hep böyle öğretti bizde kapanıyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar