Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 abi tavana terlikle vurup "REÇEL VERECEKTİM REÇEEEEEL" diye bağır bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 op un yapması gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 aquila said: kasiktan dize kadar miydi kavanoz? AHAHAHAHAHAHAH çayı tükürdüm ya. SpiderS_DangeR said: orgy'ye denk gelmissin, yarin bir tekrar dene istersen. Lord Argosun arkadaşıyım diyip girebilirdi aslında orgy varsa. Ayrıca çok moralim bozuktu, teşekkürler Masa konuyu açtığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Cabuk recel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Laraken said: abi tavana terlikle vurup "REÇEL VERECEKTİM REÇEEEEEL" diye bağır bu saatten sonra. tavana terlikle vuran kimdi ya? muhabbeti de tam hatırlamıyorum yeniden linklemenin zamanı gelmiş demek ki pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ya vardı ya game of thrones izliyordu arkadaşının sevgilisiyle sevişme sahnesi çıkınca kız odayı terk ediyor. osbir çekicekmişim gibi sanki diyip öyle osbir çekmediğini kanıtlamak için duvarlara terlikle vuruyor kız duysun diye. sdfğgpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 yarim saattir guluyorum sayenizde ahahahauhfhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 gerçek olamayacak kadar iyi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Flassh said: Laraken said: abi tavana terlikle vurup "REÇEL VERECEKTİM REÇEEEEEL" diye bağır bu saatten sonra. tavana terlikle vuran kimdi ya? muhabbeti de tam hatırlamıyorum yeniden linklemenin zamanı gelmiş demek ki pls gene de atıyorum konuyu https://forum.paticik.com/read.php?20,6221931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 tnhx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Ulan son aylardaki en sağlam başlık ve 4 sayfanın tamamındaki cevaplar yardı dörde arkadaş naaptınız çocuğa :D Hayır eyvallah bişey vericem kısmı da çok fena ama bunlar nedir agaaaaa :D aquila said: kasiktan dize kadar miydi kavanoz? dana22 said: adam ayakustu hucre evi bulmus ya.. reyou said: recelle kizin kapisina "masa was here" yaz. Seele said: valla bisi yapmicam sana bisi vericem. valla bak bi skip gidicem. sen bi kapiyi ac asdfasdf SpiderS_DangeR said: orgy'ye denk gelmissin, yarin bir tekrar dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 montla sıç denmemiş, paticik formundan düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 montla sic demek neyin formu, ezber komiklikleri birakin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 fuhuşa denk gelmişin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Eski performansi yakalamak guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Yarin gene kapiyi cal ve yari ciplak bedenine receli dokerek biskolata erkegi havasi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 kavga hatalı reçellemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=VRtEf-JT1fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Masa, yarın bi daha çal kapısını zaten açarlar gündüz vaktiyse (tahminimce gündüz takılmıyorlardır). Genç insanlar bunlar ürkek olmaları normal, ağzından da bişey çıkmış ama buradakilerin gazına gelme. Kızın adını söyleyip ... evde mi ya bir konuşabilir miyim filan diye mevzuya gireceksin o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 git diğer daireye sor, annem kapıda kaldığında siz mi yardım etmiştiniz diye. oysa bunu size gönderdi, teşekkür ediyor dersin. değilse diğer daireye durumu açıklayan notla birlikte bırak kapısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 sana kabaran bişey var deseydin daha ikna edici olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 annenin ve senin nüfus cüzdanlarının suretlerini, tc numaralarını kapatmak ve üzerine örnektir yazmak sureti ile, yanlarına ikametgah veya adına, adresinin gözükeceği resmi bir faturayı ilave ederek bir a4 e sığacak şekilde yazdır, üzerine açıklayıcı not olarak annenin ve senin başından geçenleri yaz, kapıya(lara) sıkıştır... reçel mevzusuna ise aşağıya gel, vereyim diye girme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 aslında anneli, reçelli romantik komedi kıvamında bir icraatın içinden olabilecekten, yunan tragedyasına dönmüş, hayat ne kadar garip, bazı şeyleri kıl payı kaybetmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 gazete başlıklarını görür gibiyim; ''REÇELLİ SAPIK DEHŞET SAÇTI'' ''elinde reçel kavanozuyla aynı apartmanda kurbanlarının kapısına dayanan M.S.(31) 'sana birşey vericem' diyerek evlere girmeye çalışıyordu'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Ayakkabılar kaç numaraydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar