axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Off kaşla göz arasında biz de başka kulvara geçtik, karışık tosttan kaşarlı sosisliye döndü iş http://50campfires.com/wp-content/uploads/2014/02/IMGP5697123456789abc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 RamsesII said: Llama bornovayı kuruttun lan.Aileler ege üniversitesine genç kızlarını yollamak istemiyor senin yüzünden. tanga damla : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kimbilir kaç tanesi geldi oyle sana pis herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 arkadaş zilyon tane kız varken capkınlık yaparken akrabası denk gelen ben miyim ne yapayım bana böylesi denk geliyorsa sana öylesi geliyorsa ben mi suçluyum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 senko said: axedice said: Hayır insan rahat edemez bide. Düşünsene Llama gibi bi seks makinasıyla birlikte 3lüdesin. Adam darbeli matkap gibi tak tak tak çalışıyorken sen arada tekliyorsun bi durup dinlenmeye çalışıyorsun falan. Olacak iş değil. Llama yı görmüş kız sana bana bakmaz artık zaten, başka kulvardadır artık o niye bakmasın olum ne alaka sendeki para bence olcak var ya pof pof şuan 1 yapıyorsam o para ile 5 yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 35 plakayı bitirdin abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yok abi katılmıyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Llama said: arkadaş zilyon tane kız varken capkınlık yaparken akrabası denk gelen ben miyim ne yapayım bana böylesi denk geliyorsa sana öylesi geliyorsa ben mi suçluyum şimdi Düşün bendeki şansı abi... O kadar artık dencek laf yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 topic çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Dragonutopia said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... Bunu alıntılayan olmamış hayret. İlk 5 sayfada olması gereken mesaj buydu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hasan kim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bana basan hasan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 -Crawler- said: Dragonutopia said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... Bunu alıntılayan olmamış hayret. İlk 5 sayfada olması gereken mesaj buydu bence. siz ikiniz bakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 mayonezci hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 zevk pompası ya hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 öff işte o mesaj hala üye mi bu adam arçenemisi olayım da her yerde laf sokayım ya bu nasıl bir gerizekalılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 KillJoy said: evlilik olayını da çok büyütmeyin abi.. tamam büyük bişi ayleler falan da. nolcak ayrılırsın. bekara karı boşamak kolay lafını dememize gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kayserili said: Durup dururken bi insan hadi grup seks yapayım merak ettim demez. Kademe kademe çıkarsın öyle fantastik şeylere. Şunu da notlarımız arasına alalım. Kültürümüz artıyo pati sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Dragonutopia said: eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef.. ulan şu cümle benim gidip yaptığım sonra kız evlenirken çeyrek taktığım kişi geldi aklıma hey gidi hey allah kimseye böyle tecrübe vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bombilo said: KillJoy said: evlilik olayını da çok büyütmeyin abi.. tamam büyük bişi ayleler falan da. nolcak ayrılırsın. bekara karı boşamak kolay lafını dememize gerek var mı? yoo ben katılıyorum. zaten çoğu standard kezban kendini kanun önünde garantiye almak için evleniyo kendinden zengin birisiyle. sevgiliyken de adamın hayat standardından faydalanıyosun ama evliyken hukuki garanti var, senden ayrılırsa bile bir miktar parasını ütersin mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Ulan topic iceriginde pompa olmaya görsün 15 sayfa kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Llama said: Dragonutopia said: eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef.. ulan şu cümle benim gidip yaptığım sonra kız evlenirken çeyrek taktığım kişi geldi aklıma hey gidi hey allah kimseye böyle tecrübe vermesin Karma uğramasın sana o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 aktiftablet said: kayserili said: Durup dururken bi insan hadi grup seks yapayım merak ettim demez. Kademe kademe çıkarsın öyle fantastik şeylere. Şunu da notlarımız arasına alalım. Kültürümüz artıyo pati sağolsun. Şunun farkında olmayan seks yapmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 vay 15 sayfa kaçırmışım <.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 başlık iyimiş 15 sayfayı da okudum. troll değil gibi yorum yapalım. kız bunu saklasaydı kendince haklı olabilirdi. belki pişmandır gençtir. ama şuan seni godoş durumuna sokmuş. sevgilim bakire olmalı kafasına karşıyız ama bu da bence kabul edilebilecek bir hadise değil. bir erkek sevgilisine gidip x'e deepthroat yaptım dese hoş olmaz. geçmişi detaylı bilmemek lazım. şimdi başlık sahibi arkadaş bu kızla olduğu her an paranoyak olacak. çünkü kafasına yerleşti bi kere. 2v2 attık olayı da inandırıcı değil. 4 tane insan beraber sevişiyorsa her türlü swinger akmıştır. ya da tamamen mmf dir kız yumuşatmak için öyle demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar