kayserili Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Lord Argos topiği diye bi heyecanla girdim... Sonuç hüsran. Bi okuyalım ama bakalım.
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Esh said: Bi de controlfreak isen zaten kontrol edebilecegin kizla cikican. Oyle tek tasimi kendim aldim kizlariyla kafayi yersin. Hayat onun hayati sonucta. Al koyden kiz, lego gibi kendin belirle ne yapacagini. Batıdaki köylerdeki kızlar böyle değil abi..Seni beni hoplatır valla
Flam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 di said: OP'un hatun uye olursa bana ulassin bi sekilde, onaylicam uyeligini. telefon numaranı da yaz istersen. gelirken de şarap getirsin hem eli boş gelmesin. afasdasfasdsa abooo. kimlere teslim ediyoruz kişişel bilgilerimizi şurada lel
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 moriarty said: (tu)(tu):)-D:)-D abi kadınları bu kadar saf salak sanmayın. o senin söylediklerini bilmiyo mu sanıyosun. sana yeterince değer veriyorsa bunları kendi düşünür yapar zaten, senin kafasına kakman vs gerekmez. (tu)(tu):)-D:)-D zaten herkesle arası iyi olan insandan korkucan abi. en tehlikeli insan tipi. bi de bazen susmayı bilmek lazım. sen bundan sonra sallama, ne biliyosa onu yapsın. iki gün sonra gelir zaten köpek gibi, artık beni önemsemiyo musun diye. o kızdan hayır gelmez ama sana yakında anlarsın.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Flam said: di said: OP'un hatun uye olursa bana ulassin bi sekilde, onaylicam uyeligini. telefon numaranı da yaz istersen. gelirken de şarap getirsin hem eli boş gelmesin. afasdasfasdsa abooo. kimlere teslim ediyoruz kişişel bilgilerimizi şurada lel hangi kişisel bilgilerinizi emanet ettiniz? ayrıca tepki niye? ne demiş ki adam orada bu kadar sinirlendin?
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 aralara çok bakmadım daal bi tek taş evlenme teklif et. yoksa kız gidici
kayserili Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 moriarty said: TheRiverBelow said: edit: kendisine de attım konunun linkini. zira ben konuşmaya çalıştığımda "yoruldum" diyerek kaçıyor olabildiğince, ve zaten lafıma önem verilmiyor. EY DOSTLAR BEN NEYLEYİM NERELERE GİDEYİM KİMLERE YANAYIM DERDİMİ DAĞLARA MI YANAYIM ALİŞAN DEĞİLİM al işte. olum siz hasta mısınız? kız haklıymış valla kusura bakma abi. cidden ruhunu emiyorsun kızın. Mori haklı ya. Kızın ruhunu emmişsin harbiden. Bide kız sonuç olarak kalmamış o evde. Belki düşünce tarzı sana uymuyodur. E ozman da ayrıl bi zahmet. Niye zorluyosun ki? Okurken benim ruhum emildi yemin ediyorum ya. 21 yaşındayken 18 yaşında bi sevgilim vardı. Farklı şehirlerdeydik ben üni okurken. O da böyle garip garip kavga edecek şeyler bulurdu hep. Yıllar sonra düşününce aşırı fazla saçma geliyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Wishmaster said: Sen öyle mi yaptın? GÜM yok o tek taşı bozdurmaya yer arayacak sonra topik daha güzel hale gelecek ondan diyorum
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 tamam abi kelepir düşürtürüz wishmaster için işte...
Marty Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Flameoffear said: Şunu söyleyeyim. Bir kadının her şeyi olmaya çalışmayın abi. Sevgilisi, eşi olun. Diğerleri sizin göreviniz değil, olmamalı da. Sonra 99999 oyun var diye aldığınız kasetten 1 tane oyun çıkınca yaşadığınız hayal kırıklığını yaşatırsınız insanlara. Birseyler yazacaktim, şu benzetmeyi dusununce hersey cok sacma geldi
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 9.999.999 in 1 kasetler Iclerinde 22 oyun vardi bunlarin.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 RamsesII said: tamam abi kelepir düşürtürüz wishmaster için işte... çok iyi olur lan. ben elden gidiyorum ulaş ;p askerliği yapar yapmaz bascam nikahı
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 http://galeri.uludagsozluk.com/26/9999999-in-1-atari-kasedi_125320.jpg
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Wishmaster said: RamsesII said: tamam abi kelepir düşürtürüz wishmaster için işte... çok iyi olur lan. ben elden gidiyorum ulaş ;p askerliği yapar yapmaz bascam nikahı ohooo...Daha çok var emrahcığım...Bir dur bakalım :D
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yazdığın yazıya kafam girsin öncelikle, bu nasıl saçma bir yazı/konuşma dili? kaşıntı bastı okurken. olaya sebep/sonuç ilişkisi olarak bakıyorum. Her şey yolunda olsa zaten böyle saçma bir kavga etmezdiniz. Zaten sorunlar varmış ki ota boka kavga eder olmuşsunuz. Yapmanız gereken bu konuyu aranızda halletmek değil, genel olarak ilişkinizi baştan gözden geçirmek. Bazen karşılıklı karakterlerin uymadığını anlamak için uzun yıllar gerekebiliyor.
Flam Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bingildak said: Flam said: di said: OP'un hatun uye olursa bana ulassin bi sekilde, onaylicam uyeligini. telefon numaranı da yaz istersen. gelirken de şarap getirsin hem eli boş gelmesin. afasdasfasdsa abooo. kimlere teslim ediyoruz kişişel bilgilerimizi şurada lel hangi kişisel bilgilerinizi emanet ettiniz? ayrıca tepki niye? ne demiş ki adam orada bu kadar sinirlendin? sinirlenmedim. komik buldum, takıldım. "ulaşsın bir şekilde" cümlesi, fesat düşünürsen bu cümleyi her yere çekebilirsin ben de fesat düşündüm sağa sola çektim, sündürdüm, en karanlık tarafından baktım. sen niye agresyon yaptın ki bu kadar :) takma yani. derin mesele değil. burada istanbul norveç konsolosu ciddiyetinde konuşmak zorunda değiliz. arada eğlenen birini görünce elinde kürekle koşan emekli albay gibi. o ne öyle.
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 adminlere banka hesap numarlarınızı yollamayın
kayserili Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 deadwoll said: brhsettigin ogrenci cocukdan zarar gelmez. Vurucu tim olsa zaten 31 lik hatunu aparta kapatmisken senin sevgilini cagirmaz. Belli ki teyzem bu cocukla sevismek istiyor ama cocuk cukunu dogrultacak ozguvene dahip degil. Onu bir gec o yuzden. Mantıksal. Kaldı ki mühendislik okuyo çocuk.
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 op alamancilara bok atmis bu ne sacmalik. konuya gelince bildigin haksiz adam. kizin herseyine karisma hakkini kim veriyor sana! burasi avrupa akilli ol. Trdeki gibi köle yok burda kadini ezemezsin. alistiniz tabi cumhurbaba'dan aynisini yapamaya calisiyorsunuz. Yenge burayi okuyorsan. du hast recht und macht so weiter. gibt nicht auf !!!
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Flam said: "ulaşsın bir şekilde" cümlesi, fesat düşünürsen bu cümleyi her yere çekebilirsin ben de fesat düşündüm sağa sola çektim, sündürdüm, en karanlık tarafından baktım. sen niye agresyon yaptın ki bu kadar :) takma yani. derin mesele değil. burada istanbul norveç konsolosu ciddiyetinde konuşmak zorunda değiliz. arada eğlenen birini görünce elinde kürekle koşan emekli albay gibi. o ne öyle. agresyon yok ki ortada. bir şey yazmışsın, neden öyle yazdığını merak ettim. durduk yere niye fesat düşünüyorsun ki? fesat düşünmeye itecek bir olay silselesi mi gelişti? adamın söz hakkı verme ihtiyacı neden hatunu silkmeye çalışıyor'a dönüştü bir anda? ayrıca ne gibi kişisel bilgilerini emanet ettin paticiğe? anlat öğrenelim di nasıl bir adammış. benden tc kimlik fotokopisi istedi, senden ne istedi?
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 su forumda gördüğüm en kötü anlatım falandı sanırım.
Öne çıkan mesajlar