DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Rewendor said: Kendi düğününde eğlenen insana rastlamadım şu ana kadar ben. Oradan oraya koşturmak, 100 kişiyi öpnmek karşılamak, bi sürü detayla uğraşmak derken beyin bir süre sonra kendini kapatıyor omurilik devreye giriyor diyorlar. Öyle organizasyon nereye götürürse anahtar kelimeleri duyup omurilikten ona tepki veriyomuşsun "ilk dans" "masa dolaşma" "takı" "pasta" gibi. Sonunda da böyle rüya gibi (iyi olay tarif eder gibi değil ama sanki hani zihin kendini bi olaydan soyutluyo ya sonra gerçekten oldu muydu bu ya diyosun) hatırlanan ve feci yorgun bitirdiğin bi olay olarak tamamlanıyormuş. Bir de istisnasız hepsi kendi düğünlerinde aç kalmış bizimkilerin, önden bi yarım kokoreç falan yuvarla derim. çok doğru yanları var, ama o kadar karanlık bir tablo çizmeye gerek yok , ortama ve gelenlere göre değişir tabi ama biz eğlendik gelinle bizi strese sokan bin tane koşturmaca oldu, ve öpme masa gezme kısmı fln çok daraldı, harbi koşturmacadan yemek yiyemedik düğün sırasında (neyse ordu evinde adamlar bunu öngörüp düğün öncesi bize yemek getirmişti) benimkisi nispeten küçük bir düğündü ve gelenlerin neredeyse hepsini tanıyıp gelmelerini aktif olarak ben istemiştim ,alakasız halamın kuzeninin oğlunun dünürü fln gelmedi yani, o yüzden belki daha relax daha eğlenceli geçti stres'i , etrafında pervane gibi dönecek ve sana yardım edecek tecrübeli bir kanka çözebiliyor aslında,bütün ameleliği , garsonlarla muhattaplığı fln ona dayayıp aradan sıyrılcan. düğünde bir sürü kankam sarhoş oldu,sınırsız alkol saolsun , herkes en güzel elbiseleriyle gelmişti, sürekli beni kenara kaçırıp cigara içirmeye çalışan serseri adamlar da gelmişti fln,eğlendim la düğün bitti ,after party'e gittik , gece 3 gibi otele çek-in fln derken gelinle böyle ayı gibi açız , çıktık taksimde düğün gecemizde tavuk döner dürüm ve goralı yiyerek taçlandırdık , dürüst olayım, damat-gelin için eğlenceli diye niteleyemem,büyük atmış olurum ama AYI GİBİ KOMİKTİ ve şimdi baktığımızda çok gülüyoruz ikimizde idare eder bi tecrübe 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 niye insan karşıladınız veya masa gezdiniz ki o sırada yemek yicektiniz işte... hiç stres falan yaşamadım valla ben (trafik sıkıştı biraz düğün öncesi fotoğraf çektirmeye geç kalıyoduk, onun dışında), hayvan gibi de eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Ben düğünümde eğlenmekten başka bişey hatırlamıyorum. İnsanlara bunun sizin eğlenceniz olduğunu ve gerizekalı adetlerini empoze ederlerse düdükleyeceğinizi zerkederseniz oluyor :D Mutluluklar btw, ağzınızın tadı bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Forumda bekar kalmamis lan sdfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 bu ne lan hakkaten herkes evliymiş dogmeat her topicte californicationdan nip/tuckdan fırlama takılıyor o bile evliymiş hehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Rewendor said: Kendi düğününde eğlenen insana rastlamadım şu ana kadar ben. hayatımın en eğlenceli gecesiydi ya. bu kadar eğlendiğim bir parti hatırlamıyorum, düğünümdeki kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 arabanın yarısını istiyom asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 bir de her ay kaç kere kırbaçlayabilirim diye sorsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 iyi bari başka bişeyin yarısını da istememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 ohahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 kanım çekildi resmen okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 ….. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 https://www.avukatasor.biz/163643/nafaka-ve-mal-paylasimi-hakkinda-bir-kac-soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 karısını calıstırmayan adama mustehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Faketir bu, yani özünde fake değildir de bu kadar açık ve düzgün bi türkçeyle ifade edilmesi falan gerçekçi değil. Belki boşanma sürecindeki ya da boşanmış bi adam başına gelenleri biraz abartıp paylaşmıştır millete ders olsun kafasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Ben de Pazartesi İngiltere'ye gidiyorum kız istemeye. Perşembe söz-nişan beraber olacak. Seneye yaz da düğün olur herhalde. pu$$y_lord has left the chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 6 ay evli kalmışlar ömür boyu nafaka alacak bu kadın adamdan. Nasıl bir adalet la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Yazan her şey'i talep edebiliyor işte en kötüsü de o. Araba kısmı mesela çok doğru evlendikten sonra alınan her şey ortak o yüzden böl ikiye akpsdnmgfdsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 33 dakika önce, calvaria dedi ki: 6 ay evli kalmışlar ömür boyu nafaka alacak bu kadın adamdan. Nasıl bir adalet la bu? cocuk yoksa kadin bi daha evlenene kadar galiba. o da sacma ya neyse. ama obur turlu de kadin kole yapiliyo bizim gibi koylu ulkelerde. pozitif ayrimcilik lazim bi noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 gerçi hakim azcık insansa 200TL anca alır bu kadın nafaka olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 52 dakika önce, Esh dedi ki: cocuk yoksa kadin bi daha evlenene kadar galiba. o da sacma ya neyse. ama obur turlu de kadin kole yapiliyo bizim gibi koylu ulkelerde. pozitif ayrimcilik lazim bi noktada. evlenmiyorlar ki zaten orası ayrı bir sorun. imam nikahı yapıyor geçiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 '4 senedir nişanlıyız, evlenemiyoruz nafakayı arttır' asdasdfsdfsadhttps://www.haberturk.com/nafaka-artirimi-istedi-durusmaya-nisanlisiyla-geldi-2141845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 evlenince nafaka kesilmiyor muydu. arttırsın nafakayı 2 ay sonra kurtulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar