TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 imamizer said: adam o kadar yazdıklarımı cevap veremeyince kıza yürüme ve white knight'lık olarak çarpttırdı ya lan. tam bir melih gökçek çıktın riverbelow. pes ediyorum sen haklısın. aslan argos, kezban kız. ssh bby is ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 akşama kadar 50 sayfa istiyorum bu topiği. mısır+bira eşliğinde keyif yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi sen ödeme diyorum alman hesabı yap diyorum ben öderim hatta toplumsal değil dünyada genel geçer bir kuraldır buluşmalarda erkek tarafı öder hesabı hatta 100 tane komikli film vardır konuda neyse ödemeye takılmayın tercih meselesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 said: "Arkadaşlarımda bunu bilir, 2 ben ödersem 3 onlar öder, anlaşırız." Op kız zengin diye her ciktiginda kıza kitlemis muhtemelen. Kız da sömürüldüğünü farkedip sepetlemiş bunu. op da kendine yediremediği icin kaydedip youtube a yuklemis. olay bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 saf kiz hediye cicek micek biseyler beklerken burger kingden tavuk burger alinca ona da biraz bozulmustur. hesabi da kendi odeyince gg. eve giderken bari extra soslari odeseydi diye dusunmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Abi burger kinge cebinde paran olmadigi zaman gitmiyo musun zaten? 2 liraya tavuk burger satan yerden bahsetmiyor muyuz? ohyeah said: BonePART said: pilav mı yesinner onur ha nohutlu pilav mı yesinler yada tavuk taşlık Abi kusura bakmasınlar da cebinde paran yokken burgerda gidip "kız da öder nasılsa" dersen o zaman o kız da gelir "nasılsa adam öder" der. Kıza kalkıp çemkireceğine cebinde para olmdaan burgera gidip kıza ödetmene çemkiriyoruz. Para olmayabilir otur evinde yada gitme para harcanacak yere. Abi simit alıp sahilde oturmuşlugumuz var ya. Hem parasız burgerı kıza iteleyeceksin sonra burda edebiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 BonePART said: abi sen ödeme diyorum alman hesabı yap diyorum ben öderim hatta toplumsal değil dünyada genel geçer bir kuraldır buluşmalarda erkek tarafı öder hesabı hatta 100 tane komikli film vardır konuda neyse ödemeye takılmayın tercih meselesi o yani %80 e %20 lik hesap ödeme dengesi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hah aynen yemeği ısmarla kız hesaba elini atsın sen öde sonra tatlıyı ısmarlar çok istiyosa denge bu bence neyse konu şaşmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ya işte çok basit, küçük ve mert bişeymiş gibi görünüyo "hesabı ben öderim, ben buyum arkadaş" demek. ama gel gör ki bunu diyen adam kadın erkek eşitliğine gönülden inanmıyodur mesela. eşini döven, kadın dediğin evde oturur çocuk doğurur diye düşünen adam da aynı zihniyetin ürünü çünkü. hesap ödetmez zihniyetinin. çünkü kafada erkeğin ve kadının yeri ayrı. ha tabi ki sen onlardan birisin demiyorum. seni tanımadan hakkında yorum yapmaycanzi elbette. ama yani durum ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 BonePART said: Black-ice said: BonePART said: Hesap ödemek erkekliğin şanındandır bonepart'tan "neden modernleşemiyoruz?" isimli piyesi izlediniz. Abi siz ödetin. Ben ödetmedim ödetmemde. Tercih sizin. Alman hesabı yapın hatta hesabı kıza çakın banane. Ben kendi yaşam tarzımı açıkladım. Ayrıca erkek tarafı genelde davet edici konumunda olduğundan hesabı ödemesinden daha doğal bi şey yok. Ben müşterimle de arkadaşımla da dışarı çıktığımda eğer ben davet ettiysem 3 ten 5 ten kaçmam. Ha sizin modernlik anlayışınız bayana kapı tutmamak, hesabı kıza çakmaksa tercih sizin. Ama internette dalga geçtiğiniz SJW ve feminazilerden farkınız olmuyor o durumda. Bide lan burger kingde de hesap ödeticek kadar fakirsen çıkma lan dışarı. Evde buluşun makarna yap kıza. neden modernleşemiyoruz vol. 2 "yaşam tarzım bu benim" demen benim sana modernleşemiyoruz dememin başka bir yolu zaten. davet edenin ödemesi tabi ki normal. ben de bir kızı bir yere davet ettiğimde öderim tabi ki. erkeği de davet etsem öderim. olay bu değil. olay 2016 yılında hala "erkeğin şanı" gibi bir lafı kullanabiliyor olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Black-ice said: erkeği de davet etsem öderim. olay bu değil. yo ödemiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 adamın kendi normları abi isterse submissive hatun bulup dominant erkekliğini yaşar. topluma çıkarım yapmadığı sürece ikili ilişkide dengeleri kişiler kendi içinde ve birbiriyle belirliyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Abi doğru ama yanında biri varken olacak şey değil bu. Kız xxl yiyecek belki. Yanında mal gibi kalmamak için hesabı düzgün yapmak lazım. Esh said: Abi burger kinge cebinde paran olmadigi zaman gitmiyo musun zaten? 2 liraya tavuk burger satan yerden bahsetmiyor muyuz? ohyeah said: BonePART said: pilav mı yesinner onur ha nohutlu pilav mı yesinler yada tavuk taşlık Abi kusura bakmasınlar da cebinde paran yokken burgerda gidip "kız da öder nasılsa" dersen o zaman o kız da gelir "nasılsa adam öder" der. Kıza kalkıp çemkireceğine cebinde para olmdaan burgera gidip kıza ödetmene çemkiriyoruz. Para olmayabilir otur evinde yada gitme para harcanacak yere. Abi simit alıp sahilde oturmuşlugumuz var ya. Hem parasız burgerı kıza iteleyeceksin sonra burda edebiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Abi doğru ama yanında biri varken olacak şey değil bu. Kız xxl yiyecek belki. Yanında mal gibi kalmamak için hesabı düzgün yapmak lazım. Esh said: Abi burger kinge cebinde paran olmadigi zaman gitmiyo musun zaten? 2 liraya tavuk burger satan yerden bahsetmiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 not düşelim; bu arada op albüme koyduğu şu fotoyu, yine kendisine ait bir konuda op kimdi? sorusuna üstüne başkası koyunca "şu fotoyu kaldırır mısınız" diye şikayet tuşunu eskiten adam. fotoyu sildim /sae sonra milletin sesini gizlice kayıt edip yayınlıyor ve yaptığını savunuyor adfghj lan yeter sıkıldım kafanıza vurmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Başlık günceli işgal etmiş resmen. Merak ettim bi okuyayım. Edit: Ses kaydıymış boş bi vaktimde dinleyeyim. Özet geçmek isteyen varsa çok makbule geçer gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 3 şeye ihtiyacımız var ya: 1) "prenses kızım" sendromunun bitmesi 2) kadınların evlenene kadar evden ayrılamıyor olmasının kırılması 3) kadın ne yaparsa yapsın orospu olarak tagleyen müslüman/ataerkin kafa yapısının kırılması bunlar olursa çocuklarımız kadınlı, erkekli çok daha güzel ilişkiler yaşayacak. doğrusu bunun erkek tarafına girsen çok daha fazla sorun var ama kadınlarda genelde bu üç konudan kalıcı etkileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 imamizer said: not düşelim; bu arada op albüme koyduğu şu fotoyu, yine kendisine ait bir konuda op kimdi? sorusuna üstüne başkası koyunca "şu fotoyu kaldırır mısınız" diye şikayet tuşunu eskiten adam. fotoyu sildim /sae sonra milletin sesini gizlice kayıt edip yayınlıyor ve yaptığını savunuyor adfghj lan yeter sıkıldım kafanıza vurmaktan. e birader senin yaptığın ne şimdi? savunduğun herşeye ters düşmedin mi şu hareketinle? bide belirtmişsin üstüne basa basa adamın fotonun kaldırılmasını istediğini. tespitim ne kadar doğruymuş lan. özel hayat falan umrunda değil ki. topiği açan bi kız olsa ve ses kaydı ile bir erkekten dert yansa, adam öküzmüş üzülme melis dermişsin. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: ya gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz, ya da inanılmaz tek taraflı düşünüyorsunuz. net anlatamadım. anlatamıyorum insanlara. şu topikte kimse size lord argosu savunmadı zaten dikkat ederseniz. ben savunmadım en azından. SA-VUN-MA-DIM. yaptığı doğrudur da demedim. DE-ME-DİM. heceliyom artıkın bak. en başından beri adamın yaptığının etikliği tartışılır dedim. o yüzden bana onu anlatmanıza gerek yok bülae. ama şu durumda ülkedeki fundamental problemlerden birini direkt görmezden gelip sanki avustralyaymışız gibi sadece argosa giydirmeniz bana saçma geliyo. erkek hesap ödetmez diyen milyonlarca kız olduğu gibi, hesabı erkek öder diyen milyonlarca erkek var. hal böyleyken de şu basit idiotluğu sineye çekip, kabullenip buna okey diyip argosun ayılığı üzerinden adamı linç etmeniz de saçma geliyo yani. çünkü insanların ilişki yaşadığı kişiyle bir tartışmasını kayıt etmeyecek kadar duyarlı olmasını istiyosan önce bütün o kezbanlıklara, ayılıklara dur demen lazım gardaş. onçün kıza da giydirmeniz lazım. BENCE. bilmem anlatabiliyom mu. arkadasım anlamıyor musun, biri özel hayatın gizliliginin ihlali, kanunda bile yeri var, digeri sen de diyorsun bak sacmalık, kezbanlık vs vs. kezbansa uzak durursun problem solved. gider alman usulune anlayıs gosteren hatun bulursun vs vs cozum cok. yani argosun gidip kıza sen maddiyata cok onem veriyorsun diyip ayrılması gayet dogal ve olası, bu problemi cozer. ama kız argosun ozel konusmalarını kaydettiginden bihaber, kızın kendi istegi, kontrolu dısında gelisen bir bir durum var ortada. internet viraldır, kızın istegi dısında sen o videoyu yuklersen, kontrol edemeyecegin sekilde yayılıp, kız acısından sıkıntı yaratabilir. inat ettin hala yok kız kezbanmıs da bilmemneymisde. kızın yetisme tarzı odur, babası erkek hesab ödetmez kafasıyla yetistirmistir vs vs. kezban da olabilir sıkıntı degil, kızın kezban olması senın bu kızın ses kayıtlarını gizlice alıp, konuyla alakasız insanlara dinletebilecegin anlamına gelmez. yoksa aynı kafa yapısıyla, yarın birileri seni, sana gore gayet mantıklı olan bir nedenden dolayı "okuz" olarak gorur, senin okuzluklerini paylasır. ee şimdi o zaman da kalkıp hala ama bende öküzmüşüm diyebilecek misin? yoksa direk gizlice kaydedip internete koyana sen nasıl böyle birşey yaprasın diye mi yükleneceksin? dün gece de konuştuk şurada, bu kayıtlar olmasaydı şu kızın kezbanlığı gayet konuşulacaktı, uzak dur denecekti opa, ayrılmakla iyi yapmışsın denilecekti. ama mevcut durumda, kızın kezban olması, argosun yaptığının açıklaması olamaz. hala işte ama kıza da vurun kafasındasın ama denk değiller işte mevzular. argosun izinsiz kaydı, kızın da kezbanlığının da önüne geçti. cok mu zor anlamak cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ben hesabı öderim ödemem benim bileceğim iș de bu çağda parası olup 20 liralık bk parası ödedi diye artizlik yapacak ne kızla ne aileyle ne de erkekle ișinizin olmaması gerektiğini düșünüyorum. Tamam bazı kibarlık kuralları var. Birini bir yere davet edip üzerine hesap yıkamazsın. Veya parası olmayan birini zora sokamazsın. Ama bunlar dıșında "ben kızım hesap ödemem" kafası falan çok sakat. Bunu dert etmiyorsan bile dizi izleyip doldurușa gelir bașına bașka bir çorap örer. Bu çağda emin olun dıșarıda daha mantıklı insanlar var. Bir tane hayatınız var. Böyle antika dertleri olan biriyle sinirlerinizi heba ettiğinize değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: imamizer said: not düşelim; bu arada op albüme koyduğu şu fotoyu, yine kendisine ait bir konuda op kimdi? sorusuna üstüne başkası koyunca "şu fotoyu kaldırır mısınız" diye şikayet tuşunu eskiten adam. fotoyu sildim /sae sonra milletin sesini gizlice kayıt edip yayınlıyor ve yaptığını savunuyor adfghj lan yeter sıkıldım kafanıza vurmaktan. e birader senin yaptığın ne şimdi? savunduğun herşeye ters düşmedin mi şu hareketinle? bide belirtmişsin üstüne basa basa adamın fotonun kaldırılmasını istediğini. tespitim ne kadar doğruymuş lan. özel hayat falan umrunda değil ki. topiği açan bi kız olsa ve ses kaydı ile bir erkekten dert yansa, adam öküzmüş üzülme melis dermişsin. net. bi uza canım ya. adamın kendi rızasıyla burada paylaştığı foto o. google'da lord argos diye görsel arat orada bile çıkıyor lan bu foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi peki neden kızı ve argosu ayrı ayrı yargılayamıyosunuz ben onu anlamıyorum. argosun ses kaydetmesi kızın zihniyetini haklı çıkarıyo sizin kafanızda bi şekilde. bunun ayrımını yapamadığınız için de ben kızın zihniyetini eleştirince argosun ses kaydını savunuyomuşum gibi algılayıp saçma sapan argümanlarla geliyosunuz. srsly +imamizer birisi bir fotoyu kendi paylaştığı anda, sonra kaldırılmasını istese bile bu sana adamı dilediğin gibi ifşa etme hakkını veriyor yani? senin yaptığın daha çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Hakkaten şu başlıkta özel hayatın gizliliği diye tatava yapan adam kalkmış 6 yıl önceki fotoğrafımı koymuş. Sonra birde bana karaktersiz demiş. Oğlum sen malmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ya bi akşam girmedik 15 sayfa naptınız olm insafsız mısınız kim okucak şimdi bunları, az az konuşun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 HESAP ÖDÜYORUM ÇÜNKÜ KARIMI DÖVÜYORUM süper mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar