Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle ben bir bankacıyım. Bankacının maaşı bellidir ve ailemden maddi destek almıyorum. Yaşam standartlarım yüksek olsa da kimseye yük olmamak adına alacağım herşeyi kendim kazanarak alıyorum. Bunun zorluğunu bildiğimden çok fazla gelişi güzel harcama yapamam. Arkadaşlarımda bunu bilir, 2 ben ödersem 3 onlar öder, anlaşırız.

Kız arkadaşım ile tanışalı 3 ay oldu. Hayatında hiç çalışmamış. Hayatı alışveriş merkezleri ve yurt dışı seyahatlerinden ibaret. Babası ise babadan inşaatçı, benzin istasyonları, arazileri vs var. Bir benzin istasyonunun gelirini kız arkadaşıma vermiş. Her ay düzenli olarak hesabına 14.000 TL yatıyor.

Ailesi benim ne iş yaptığımı, ne kadar kazandığımı ve kimseden destek almadığımı biliyor ve ailemide tanıyor. Kendiside, aileside bununla alakalı maddi olarak hiçbir zaman kaygılanmama gerektiğini defalarca ilişkimizin başında dile getirdiler. Sözlü değiliz, nişanlı değiliz. Sadece birbirini tanımaya çalışan iki sevgiliyiz.

Geçen hafta Burger King'e gittik. Hesabı o ödedi. Böyle ufak birşey diye dur ben ödicem kavgası vermek istemedim. Neticesinde bir hamburger. Yemeğimizi yedik, sohbet ettik, onu evine bıraktım. Herşey buraya kadar normaldi. Birkaç gün sonra bu beni arayarak çemkirdi. Bu olayı babasına filan söylemiş. Babası da tavırlarda. Neymiş efendim, kız hesap ödemezmiş.

Evet arkadaşlar kız asla hesap ödemezmiş.

Bende ilk buluşmada bakalım neler saçmalayacak diye ses kaydını açtım. Meğersem ayrılmaya gelmişsdf.


linki sildim /sae
4:30 'dan sonra hesabı kim öder tartışması...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...