TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 misal adam mükemmel cevabı yazdı topiğe. sdfsd. önce olayın saçmalığına dem vurdu. sonra lord argosa çaktı. OLMASI GEREKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hayır önce insanlık, sonra denyoluk eleştirilecek! <3 edit: hatta denyoluk da eleştirilmeyecek, çünkü "öncelikle ses kaydı ne ayı mısın. bu arada haklıymışsın lan nası salakça bi hayat görüşü varmış lel" deyince özel hayat bla bla diye HAKLI azarlaman atarlanman buhar oluyor anında. kafamda canlandırdım böyle oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 güzel söyledin. şu an "doğru lan aslında" dedim içimden. YOU WIN THIS TIME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 said: Her ay düzenli olarak hesabına 14.000 TL yatıyor. Geçen hafta Burger King'e gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ben de ona takıldım abi neden börgır kinge gidiyorsunuz ya. sen bankacısın o zengin falan. neden abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 adam lord_avam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow saka mı yapıyorsun? Kızın evet kafa garip, 15 liralık hesap icin bu kadar tantana etmesi sacmalık ama gayette ayrılmak ıcın bir bahane (sacma da olsa) yaratmaya calısıyor olabilir, bizim cocugu istemiyordur vs vs. Bu durumda boyle bir hatunu linc edemessin, niye, hosuna gitmiyorsa bu tarz kızlarla dolasmassın basitce, para pul mevzularına girenlerle mesafeni koyarsın. bu gayet senin elinde. ama argos'un yaptıgı gayet net bir sekilde, eger ki izinsiz ise ozel hayatın gizliliğinin ihlali, şurada hiç alakası olmayan adamlarla bu konuşmayı paylaşmak biraz önce dedim tekrar diyorum karaktersizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 niye edemeyelim daha önce burda kimler neleri linc ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 fakir oğlan zengin kız zaten olmazdı. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 tayyibin ses kayıtlarını dinlerken özel mözel diyen olmadıydı gençler sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 adam gelip "işte buda birlikte fotoğrafımız" diyerek bi fotoğraf koysa belki bu kadar tepki almazdı. düşündüğün zaman o daha bir özele saldırı. çünkü bir insanı fotoğrafından tespit etmek sesinden tespit etmekten daha kolay. mesela pati albümlerde paylaşılan fotoğraflarda kimse arka plandaki garsonun barmenin, veya random şahsın özelini sallamıyo. ses kaydına bu kadar tepki gösterilmesinin sebebi şey olabilir mi peki, elimizde kalan "tek özel" dalga olması. ne bileyim. fotoğraflar filan heryerde çünkü, kimse yadırgamıyo. ama ses olunca birazcık, meh. sıradışı. bilmem anlatabiliyom mu. ki şu olayın söylendiği gibi özele saldırı olabilmesi için -BENCE- kızın kim olduğunun falan bilinmesi gerekiyo. ama ortada sadece ses var. kızın kendisi çıkıp BU SES BANA AİT demediği sürece de anonim gayet. bahsi geçen kişi "lord argosun kız arkadaşı ve onun sesi"nden öte bir kimliğe sahip değil yani şu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 fotolar için kadrajda 20+ kişi varsa özel hayata saldırı falan filan yalan oluyor diye biliyorum. "biz 20 kişi toplanıp hatıra fotoğrafı çektiriyorduk hakim bey, arkada kadraja adamın karısını aldatması girmiş yani napalım" ya da istiklal caddesinde sonsuz insanla çekilmiş fotolar hukuki olarak legit. DİYE BİLİYORUM, ama nerden bildiğimi hatırlamıyorum. canon mu nikon mu'cu dslr'cılardan varsa bilen bi el atsın ya şuna da yeri gelmişken. (canon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ben bittim diye whatsapp görüntüsü koyan da sen değil miydin? kız başka heralde ama ayıp etmişsin bi de kişiselini buraya yazıyorsun iyi güzel de başkasınınkini katıyor olman ilerde başına sıkıntı çıkarabilir, diğer yönlerden bakarsak da haksızsın, ayıp etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi bak su video bir sekilde eksıye filan gıtse, 100 sayfa konusu doner daha once dendigi gibi ve birileri bulur yanı kızın kim oldugunu emin ol. issiz gucsuz adam cok, oturur videoyu yukleyenin profilden yururler yani hic bisi olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hikaye ve tirad gerçek olamayacak kadar aptallık içeriyor ses kaydı gerçek olsa da bunu internette paylaşmanın başa açabileceği belaları az çok eğitimli biri çok rahat akıl edebilir sevgiliden ayrılmalı controversial hikayenin 14 şubatta paylaşılması tesadüfü (bu konuda ajans biraz geç kalmış en azından 1-2 gün önceden başlamalılardı işe) ekşide bu tarz virallerin çıkartmak eskisi kadar kolay olmuyor (hem erken ayılıyor mevzuya hem de hesabın uçurulma olasılığı var) paticik gibi ekşi üyelerinin olduğu bir forumda virali olgunlaştırıp ekşiye taşımak daha akıllıca konuda fake kokan accountlarla "ekşiye biri konu açsın" postu birkaç defa atılmış. %100 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 burger'in virale ihtiyacı mı var abi ? var mı ? bilemedim dsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 viral degil bence, paticik de kim neyin viraliyle ugrascak lan ahaha. gay forumu zannedıyor millet burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sanmam viral olduğunu, iq'sunu ölçmek istediği kızdı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 op gelsin acıklıga kavustursun bizde rahat rahat uyuyalım is var guc var yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sen almanyada yaşıcak adammışsın ha o değilde nerden buluyonuz la böyle manyak tipleri? komidine bıraksaydın bi 20 lira hesap niyetine. üstüne de bi sigara yakaydın. not: video arka plan şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bence samimi ya. zaten zannetmiyorum ki adam o ses kaydını ordan indirmesin 1-2 gün içinde. ben en baştan öyle düşündüm yani. çünkü benim şu topikten anladığım adam saçma bi klişe yüzünden ilişkisini bitiriyo. "erkek adam hesap ödetmez mi kaldı lan?" diyerek kendince haklı olduğunu düşünüyo. -ki bence haklı- derdini pati ile paylaşıp EVET BİRADER SEN HAKLISIN yorumları okumak istiyo. çünkü buna ihtiyacı var. haklılığını iyice göstermek için de ses kaydı eklemiş bide. zoruna gitmiş lan adamın işte. başka bir deyişle: adam adc kitleyip sup yok mu diye soruyo, ama kitlediği adc teemo. olay tam olarak bu yani. ha tabi aramızda şunu dinleyip, ardından mp3 şeklinde kaydedip yarın başka biyere upload edecek daha bi ruh hastası adam var mıdır, onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 cabukGerzek cekmistir hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 adam su ses kaydını koymadan gelse anlatsa hatundan bu yuzden ayrıldım, surada ben dahil cogunluk kurtulmussun salla der. kalanlar da trolleyip 15 lira icin 14binden olmussun geyigi cevirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 e tamam o da onun ayılığı zaten. edit: ben istiyorum ki herkes linç edilsin. burda kızı victim yapıp namluları sadece argosa çevirmeyelim. mesela siz sağ kanattan argosun ayılığına girişin, ben soldan kızın kezbanlığına girişeyim. kombo olsun yani. benim istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 biz de onu diyoruz ya, eylem konunun onune gecmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar