Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

hayır önce insanlık, sonra denyoluk eleştirilecek!

<3

edit: hatta denyoluk da eleştirilmeyecek, çünkü

"öncelikle ses kaydı ne ayı mısın.

bu arada haklıymışsın lan nası salakça bi hayat görüşü varmış lel" deyince özel hayat bla bla diye HAKLI azarlaman atarlanman buhar oluyor anında.

kafamda canlandırdım böyle oldu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow saka mı yapıyorsun?

Kızın evet kafa garip, 15 liralık hesap icin bu kadar tantana etmesi sacmalık ama gayette ayrılmak ıcın bir bahane (sacma da olsa) yaratmaya calısıyor olabilir, bizim cocugu istemiyordur vs vs.

Bu durumda boyle bir hatunu linc edemessin, niye, hosuna gitmiyorsa bu tarz kızlarla dolasmassın basitce, para pul mevzularına girenlerle mesafeni koyarsın. bu gayet senin elinde.

ama argos'un yaptıgı gayet net bir sekilde, eger ki izinsiz ise ozel hayatın gizliliğinin ihlali, şurada hiç alakası olmayan adamlarla bu konuşmayı paylaşmak biraz önce dedim tekrar diyorum karaktersizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

adam gelip "işte buda birlikte fotoğrafımız" diyerek bi fotoğraf koysa belki bu kadar tepki almazdı. düşündüğün zaman o daha bir özele saldırı. çünkü bir insanı fotoğrafından tespit etmek sesinden tespit etmekten daha kolay. mesela pati albümlerde paylaşılan fotoğraflarda kimse arka plandaki garsonun barmenin, veya random şahsın özelini sallamıyo. ses kaydına bu kadar tepki gösterilmesinin sebebi şey olabilir mi peki, elimizde kalan "tek özel" dalga olması. ne bileyim. fotoğraflar filan heryerde çünkü, kimse yadırgamıyo. ama ses olunca birazcık, meh. sıradışı. bilmem anlatabiliyom mu.

ki şu olayın söylendiği gibi özele saldırı olabilmesi için -BENCE- kızın kim olduğunun falan bilinmesi gerekiyo. ama ortada sadece ses var. kızın kendisi çıkıp BU SES BANA AİT demediği sürece de anonim gayet. bahsi geçen kişi "lord argosun kız arkadaşı ve onun sesi"nden öte bir kimliğe sahip değil yani şu topikte.
Sosyal ağlarda paylaş

fotolar için kadrajda 20+ kişi varsa özel hayata saldırı falan filan yalan oluyor diye biliyorum. "biz 20 kişi toplanıp hatıra fotoğrafı çektiriyorduk hakim bey, arkada kadraja adamın karısını aldatması girmiş yani napalım" ya da istiklal caddesinde sonsuz insanla çekilmiş fotolar hukuki olarak legit.

DİYE BİLİYORUM, ama nerden bildiğimi hatırlamıyorum. canon mu nikon mu'cu dslr'cılardan varsa bilen bi el atsın ya şuna da yeri gelmişken.

(canon)
Sosyal ağlarda paylaş

ben bittim diye whatsapp görüntüsü koyan da sen değil miydin?
kız başka heralde ama ayıp etmişsin

bi de kişiselini buraya yazıyorsun iyi güzel de başkasınınkini katıyor olman ilerde başına sıkıntı çıkarabilir, diğer yönlerden bakarsak da haksızsın, ayıp etmişsin
Sosyal ağlarda paylaş

hikaye ve tirad gerçek olamayacak kadar aptallık içeriyor
ses kaydı gerçek olsa da bunu internette paylaşmanın başa açabileceği belaları az çok eğitimli biri çok rahat akıl edebilir
sevgiliden ayrılmalı controversial hikayenin 14 şubatta paylaşılması tesadüfü (bu konuda ajans biraz geç kalmış en azından 1-2 gün önceden başlamalılardı işe)
ekşide bu tarz virallerin çıkartmak eskisi kadar kolay olmuyor (hem erken ayılıyor mevzuya hem de hesabın uçurulma olasılığı var)
paticik gibi ekşi üyelerinin olduğu bir forumda virali olgunlaştırıp ekşiye taşımak daha akıllıca
konuda fake kokan accountlarla "ekşiye biri konu açsın" postu birkaç defa atılmış.

%100 viral
Sosyal ağlarda paylaş

bence samimi ya. zaten zannetmiyorum ki adam o ses kaydını ordan indirmesin 1-2 gün içinde. ben en baştan öyle düşündüm yani. çünkü benim şu topikten anladığım

adam saçma bi klişe yüzünden ilişkisini bitiriyo.
"erkek adam hesap ödetmez mi kaldı lan?" diyerek
kendince haklı olduğunu düşünüyo. -ki bence haklı-
derdini pati ile paylaşıp EVET BİRADER SEN HAKLISIN yorumları okumak istiyo.
çünkü buna ihtiyacı var.
haklılığını iyice göstermek için de ses kaydı eklemiş bide.
zoruna gitmiş lan adamın işte.

başka bir deyişle:
adam adc kitleyip sup yok mu diye soruyo,
ama kitlediği adc teemo.
olay tam olarak bu yani.

ha tabi aramızda şunu dinleyip, ardından mp3 şeklinde kaydedip yarın başka biyere upload edecek daha bi ruh hastası adam var mıdır, onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...