Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 GERGE said: Bir TC kullanan ben miyim? TC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 al85 no coil hatası verdi birden. coili takalı 10 gün olmamıştı. neyse baktım tellerde falan sıkıntı vardı herhalde diye çıkardım yeni coil taktım. likiti koydum beklettim biraz ama yanık tadı geldi hep ve geçmedi hiç. aroma tadı sıfır. baktım pamukta da bi sıkıntı yoktu koku moku ama neyse o coili de attım. yeni coil alıcam da yine aynı şey olmaz umarım. sorun coilde mi oluyor böyle durumlarda yoksa cihazdan kaynaklı mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 coil, nadir de olsa smok coilleri bazen uretım sıkıntılı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 likite yazık oldu. önce no coil dediğinde full likitti. yeni coili de sök tak çıkar dene 30ml likit çöpe gitti nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 naptın 30ml o kadar abı, hadı 2-3 ml harcansa anlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Lectre said: Aklıma takılan bir soru picoya olacak melo dışında tankları görebileceğimiz bir yer var mı? Birde tank söylesek gümrükte takılır mı? Pil takılır sanırım? Bu piller Trde yok mu? Soracaklarım bu kadar, birde Antalya'da baya iyi likit yapan bir eleman buldum lazım olan varsa haber etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Lectre said: Lectre said: Aklıma takılan bir soru picoya olacak melo dışında tankları görebileceğimiz bir yer var mı? Birde tank söylesek gümrükte takılır mı? Pil takılır sanırım? Bu piller Trde yok mu? Soracaklarım bu kadar, birde Antalya'da baya iyi likit yapan bir eleman buldum lazım olan varsa haber etsin Abi piller satılıyor. İstanbulda olsan doğubankta al die ektim ama uzakmışsın. Pilsitesi.com var burdan alabilirsin rahatlıkla. Gümrük olayı tamamen şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Pilleri n11 den alabilirsin,gearbest artık pil yolluyormu bilmiyorum ama 4 adet vtc5 en son elime ulaşmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 o n11den dogubank'tan aldıgınız pillere dikkat edin yanlız seri numaralarını kontrol edin, bi yerinizde patlamasın sonra. sahtesi cok donuyor, hele tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Regulated mod'da low voltage hatası verir, ventlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 coil içinde yanınca yeni coil taksan da o yanık tadı geliyor ya içine siniyor bazen. bir süre sonra geçiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Hazır coil tam bir zamna kaybı. Kendi yaptığınız sarımla alacağınız tatla alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 genelde aromasız içtiğim için benim için para kaybı hazır coil dfsdf. zaten bi paket hazır coil alıp sonra direk sarmaya geçmiştim manyak olduğum için hemen öğrenmem lazım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sarım çok zor bir olay mı? izledim çok öyle değil gibi, tabi ayarları vs derken ilk etapta biraz yorar ama, sarımı kendim yapacaksam alacağım tanklara rda deniyor sanırım? picoyla uyumlu bir rda tank önerisi alabilir miyim? alıp hafiften bende sarmaya başlarım denerim en azından. birde bu sarım materyallerini trden bulabiliyor muyuz ona göre ftden söyleyeyim çok uzun sürüyor gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 TC sarmak biraz zor, yoksa kolay. Aromasiz ictigimden TC coil aliyorum ben. Bir coil 3-4 hafta gidiyor rahat aroma olmayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Lectre said: sarım çok zor bir olay mı? izledim çok öyle değil gibi, tabi ayarları vs derken ilk etapta biraz yorar ama, sarımı kendim yapacaksam alacağım tanklara rda deniyor sanırım? picoyla uyumlu bir rda tank önerisi alabilir miyim? alıp hafiften bende sarmaya başlarım denerim en azından. birde bu sarım materyallerini trden bulabiliyor muyuz ona göre ftden söyleyeyim çok uzun sürüyor gelmesi. Ciğer çekim tek coil : ammit rta , serpent mini, obs crius(tek çift emin değilim) Sigara içim tek coil: gus phenomenon klon, ida rda veya troy rda, doggystyle 2k16 klon Ciğer çekim rda bence hamballık gibi 2 3 puff da bir damlatmak gerek. O yüzden rda olsun dersen sigara içim daha mantıklı. Tavsiye de bulunduğum atomizer ler in tamamı 22mm olması lazım. Eğer 22mm üstü tavsiye istersen seçenekler artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 hazır coilin 20tl olması dışında bi eksikliği var mı ? sarım işine girersem çıkamam gibi geliyor. hazır daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ben 5 aydır hazır coil ile içiyorum. Hiç "ulan şunu sarıp içsem" moduna girmedim. zaten 15 gün - 3 hafta falan gidiyor neredeyse bir coil 15gün gitse dahi günlük 1 TL lik bir maliyeti oluyor. Sarma işi biraz keyif işi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 5'li paketi 30tl'ye filan aliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ya antalyada coilin tanesini 15 tlye satıyorlar, tatil flm dediniz ftden söylemedim o yüzden bu kadar sordum aslında. birde şunu sorayım, melo iyi güzel ama kapasitesi çok az, benim niyetim kapasite artışı için tankı değiştirmek, picoya hangi tankların uyduğunu görebileceğim bir site var mı? birde kapasite dışında aman aman fark yaratıyor mu tank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Tum farki tank yaratiyor. 22mm tum tanklar uyar picoya. ben hala toptank kullaniyorum ama, yeni tanklardan haberim yok. tank genelde aroma tadinda ve bulutta fark yaratiyor, ikisi de bana yabanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 tankla birlikte coilde değişiyor sanırım, ona göre karar verip sipariş edeyim, tank takılır mı gümrükte bu arada? son sorumdu bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 yoksa coil moda göre mi değişiyor? tanka göre değişmesi daha bi mantıklı geldi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 tr'den likit içenlere gelsin. [video]https://www.youtube.com/watch?v=xqkWa8fSPXY?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Tertemiz çalışıyormuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar