Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Nargile alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 aldım aldığımdan beri sigara içmiyorum böyle devam edicem bıktım para vermekten her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Gz. Ben de 4-5 aydır sigarayı bıraktım elektronik sigara yeterli geliyor gayet. 6 Mg'lık likit içiyorum hala ama günde 150-200 puff kadar. Ramazanda falan 3 Mg'lık likit deneyeceğim bakalım eğer keserse öyle devam eder giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Lectre said: Gençler ego aioyu hiç sevmemiştim şimdi pico melo 3 almak üzereyim var mı itirazı olan? Farkını verip TRden alıcam elden iyi midir pico itirazım var hakim bey smoke alyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 One hit wonder likitlerinden denemek istiyorum. Cakmasi cok oluyormus. Tavsiye edebileceginiz biyer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 OHW çok leş ya. Kötü nikotin + bi ton tatlandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ohw deneyecektim iyi almamışım. hipster'lar fena değildi onun dışında turkish delight karamel kurabiye fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 OHW Muffin Man çok seviyorum ve hep onu içiyorum. Buharingo.com'da en uygun fiyatlıları var, orjinaller. Ama mesela benim çok sevdiğim, içmelere doyamadığım Muffin Man başka bir arkadaşa bayat ekmek tadı veriyor. Denemeden bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Auril said: Lectre said: Gençler ego aioyu hiç sevmemiştim şimdi pico melo 3 almak üzereyim var mı itirazı olan? Farkını verip TRden alıcam elden iyi midir pico itirazım var hakim bey smoke alyen Pico kullanıyorum çok da memnunum ama Smok Alien de çok methediliyor. Farkı ne olabilir diye de içim içimi yiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Farkını ben sana söyliyim. az pil cok pil harcama mevzusu + tasarım bu kadar... Cok bir şey bekleme yani. En cok menüsü kolaymış zormuş dersin. tc mod kullanıcaksanda DNA 200 mod alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Joyetech çipler çok verimsiz, bayıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 20700 bataryasiyla birlikte geliyomus su joyetech captain. deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Kefy'den likit alan oldu mu? nBase'im bitiyor, onlardan alayim diyorum. Ovenleri gormustum vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Antalya'da bir elemandan full vg bi likit aldım çok başarılı ama çabuk bitiyor, bu aralat neler alıyorsunuz trden olsun yurtdışı olsun? Gümrükte takılma durumları nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Kendimiz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Masticore said: Farkını ben sana söyliyim. az pil cok pil harcama mevzusu + tasarım bu kadar... Cok bir şey bekleme yani. En cok menüsü kolaymış zormuş dersin. tc mod kullanıcaksanda DNA 200 mod alıcaksın olm saka yapıyosun dimi. alien'ın boktan picyoya gore bi dunya artısı var. ilk akla gelenlerden balanced charged yapabiliyor alien gayet iyi skeilde. ek olarak TC degerleri de Djslb'nin testlerine gore oldukca iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Alienında bir espirisi yok,zaten yurda giren çoğu alien üretimi itibariyle mavi ekran veriyor.Ekran gidiyor kullanamıyorsunuz.Ayrıca smoke un vasat menusu adamı bazen geriyor,Açarken 5 kere bas Kapatırken 10 kere bas sonra ona bas şuna bas.Büyük birde abi ağır mod iki pilli.Bence yeni başlayacak vs adama 2 pilli modun hiç bir espirisi yok.Ha pico alırmıyım onuda almam mesela nano bir çok mod var. Zevk meselesi kimseye bu konuda birşey diyemem,kendim ayda bir mod değiştiriyorum .Malum yaz geldi benim için şu an tarot nano mod ilaç gibi.Dahili pilinde performans olarak 3 aydır değişiklik olmadı diyebilirim.Çatır çatır içiyorum. Keyfden nbase alacaksanız gümüş seri tavsiye ederim bende senelerdir keyf kullanıyorum.Gümüş seri bana şekersiz geliyor.Biliyorsunuz bazı vg ler üretildiği birki vs sebebiyle ya aşırı tatlı yada acı olabiliyor. Yapabileceğiniz en iyi şey kimetsan yada balmumcudan vg alıp keyf vs nbaselerin nikotin oranını düşürmek.Müdahil çok nbase satan var .Nbase alınca kapağı açıp koklayın hafif fındık gibi kokuyorsa alın abi o nbase candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Alien yerine predator kullaniyorum artik. Alien 1. Ay dolmadan ekranda cizgiler cikartti geri yolladim. Bu captain fena gozukmuyo da hic review yok. Pre order midir nedir hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 bombilo said: Masticore said: Farkını ben sana söyliyim. az pil cok pil harcama mevzusu + tasarım bu kadar... Cok bir şey bekleme yani. En cok menüsü kolaymış zormuş dersin. tc mod kullanıcaksanda DNA 200 mod alıcaksın olm saka yapıyosun dimi. alien'ın boktan picyoya gore bi dunya artısı var. ilk akla gelenlerden balanced charged yapabiliyor alien gayet iyi skeilde. ek olarak TC degerleri de Djslb'nin testlerine gore oldukca iyi. Niye celallendin sen ? Alien ve al85 (fiyat perf. En iyi dedik zaten. Q class alsa patiden biri + si ne olucak o adama ? daha uzun pil omru... (tc'yi kullanmaz pati'den kimse ) deger mi o paraya ? deymez. Ben pico'da tc kullanmam zaten cok kotu smok'lar da , sokayim djslb'e afedersin testleriyle ovdugu kadar iyi degil average bi tc'si var .. Yine de gittim alien ustune al85 satin aldim cunku fiyat perf en iyisi o. Ben basitlik anlaminda soyledim pico'yu . mtl w mod'da iciyorum bir yamugunu gormedim sadece fazla pil harciyor. Noob olarak Akut alien alsa ne fark hissedicek ? Pil disinda hic bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Aklıma takılan bir soru picoya olacak melo dışında tankları görebileceğimiz bir yer var mı? Birde tank söylesek gümrükte takılır mı? Pil takılır sanırım? Bu piller Trde yok mu? Soracaklarım bu kadar, birde Antalya'da baya iyi likit yapan bir eleman buldum lazım olan varsa haber etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Aket-Atum said: Auril said: Lectre said: Gençler ego aioyu hiç sevmemiştim şimdi pico melo 3 almak üzereyim var mı itirazı olan? Farkını verip TRden alıcam elden iyi midir pico itirazım var hakim bey smoke alyen Pico kullanıyorum çok da memnunum ama Smok Alien de çok methediliyor. Farkı ne olabilir diye de içim içimi yiyor :D Başka bir forumda bu site ile ilgili ortalık karıştı, dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Bir TC kullanan ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ehe sanirim :) bu arada cutwood aldim 2 gun once, @bombilo tavsiye ettiydi, sahaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 aspire nautilus X için mod tavsiyesi sorsam arkadaşlar, joyetech mod kullanıyorum kıllandım patlar vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar