Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 yok abi ben ağzımı bile açmadım valla herkesle aram iyi ya çok şükür, geçen hafta çeyrek toplantısında maymun gibi kaldırıp tanıttılar zaten çoğunuz tanışmışsınızdır falan diye. biri daha var onun hakkında bir yorum yapmadılar mesela sfdsf bir de ben işi düzgün yaptım diye sevinmiştim zaten kendi kendime de böyle olunca direk vanishi bastım ağzımı bile açmadım 2 saattir sessizce takılıyorum masamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Senin Müdür çok serefsizmiş, insan çalışanını çalışanına kırdırır mı? Kendi düzeltip 2li drama çevirseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 evet ayrıca baya kötü yöneticilerin asdasd amatörlük paçalardan akıyor resmen. sevinmen normal abi, iyi iş yaptığın tasdik edildiğinde insanın sevinmesi en güzel his zaten işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Adamın arkasını oyarsan ilgili yerlere, 1-2 seneye bu dallamanın yerine seni getirirler. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ad3m said: yildirimokur said: Paragraf falan yapsaydın be kardeş, okuncak gibi değil. NICKINDEN UTAN YETO Niye utanıyım lan ben ismimden ? ADüçm ! asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 said: ad3m said: yildirimokur Paragraf falan yapsaydın be kardeş, okuncak gibi değil. NICKINDEN UTAN YETO B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Niye böyle bişi dedi lan bu diye 2 dk düşünür insan hımınısk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 O değil de, gece mutfakta http://www.youtube.com/watch?v=sdU_pT0KXSI dinliyordum hoparlörden, sadece benim çalıştığım bölümde duyulacak şekilde. Yan taraftan bi usta geldi dedi ki : " Abi insanların dinleyebileceği bi şeyler açsan olmaz mı ? " Bayaa bi güldük sabaha karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EAHIhr8h3-Q&feature=youtu.be Açsaydın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Ya şimdi şaka zannediceksin ama, benim hoparlörlerimi alıp Anadolu Rock Playlist koydular ve bu şarkı da vardı. Sen erdin mi Bılgıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 cem karaca ve işçi ile şaka olmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 issciiisiin senn issciii kallll giyyyy deddiiii tulummmmlarriiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Bu ne güzel bi şarkıdır https://www.youtube.com/watch?v=YP7ghF9pwys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Kabledildim asdşfaksldfsşlşasdlşgkaşlskdfşklasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 50 kişiye oturma düzeni yaparken ciğerim soldu ya. bunu 300 kişi için yapanlara kutsal odinden sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 gleoddyn said: Bizim projenin işvereni tarafından Kiev'de yapılacak fuar için bizim şirkete,benim adıma davetiye maili atılmış. Acayip gaza geldim de bizimkiler gönderecek mi bilemedim. Bir de projeyi denetlemeye gelen Amerikalı uzman ile aram baya iyi, akşam yemeğine çıkartıp iyicene kanka moduna girme çabalarındayım. Dün Amerigalı emmi ile yemeğe çıktık ben ve eşim. Baya geyik muhabbeti döndü adam memnun kaldı, hatun da yabancı gelin olunca ve anlaşabileceği insan olunca baya bir mutlu oldu. Yalnız adam hesap ödeme kısmında birazcık ezdi. Aikido hareketleri yapacak gibi olduk hesap ödemek için ama "ben per diemi dolar üzerinden alıyorum, sen kendi cebinden vereceksin belki maaşı TL olarak alıyorsundur, bu miktar Amerika`da bir kişilik yemek karşılığı falan dedi`. Diyemedim ki, hesabı şirkete kitleyeceğim sen merak etme. Bir de adamı günaydın'a götürmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 salla o da sirkete kitlemistir zaten..sonucta yolluklu vs gorevli olarak yurtdisina gidiyor eleman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 olsun türk misafirperverliğini eze eze vurgulayacaktın. bizde bölee gardaaş yapacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Yamulmuyorsam 20 gün için 14000$ gibi bir şey alıyor danışmanlık yaptığı bakanlıktan, harcırah hariç. Eze eze gösteremedim Türk misafirperverliğimizi. Neyse sağlam tanıdık oldu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yumruk atman gerekirdi bence en azından. samimiyeti gösterirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yumruktan sonra kalkıp ısrar ederse bırakacaksın, o adam o hesabı ödemeye inanmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bilemedim, acemeliğime geldi. Bir dahaki sefere ağız burun girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 işini silkerim diyip bastım istifayı. heyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 abi sen daha 2 gün önce kurumsal şirket şöyle iyi böyle iyi diyodun asdjaso başka birinin deneyiminden mi örnek şey ediyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar