NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 @blackrose irish moss kullanabilirsin berraklaştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Evet bunu butikbira forumlarında da okumuştum, deneyecem bakalım en azından doğal bir katkı ile küçük de olsa katkı sağlamak gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Ya Apple Cider kuracam. Linkteki hazır kit ile. İçinde gelen maya bu; Elimde ekstra lager mayası olarak; S-23 var. Onunla mı kursam içinde gelen ile mi karar veremedim. 2. kovaya Coopers Mexican Cerveza kuracam. S-23 cerveza ya uyar mı bilemedim? **Bu arada 16. gün sonunda ilk kurduğum pilsner muhteşem an itibarı ile. Maya kokusu çok çok daha az. Köpük gayet ideal, tadı muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Pilsner kiti ile yaptığım %100malt %3.9 ve % 4.5 alkollü şişeler hazır. dün tadına baktım ilk defa acılığı yüksek ama içimi kolay, köpüğü de çok hoşuma gitti. şimdi kadıkoi'de 3-5 kişi toplanıp bi tadım buluşması yapabiliriz. 3temmuz diyorum buluşma tarihine uygun mudur? kişi sayısı kadar bira getirir herkes hatta puanlarız birbirimizin biralarını falan hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 kimse sallamamış lol. gerçi benimde acil işim çıktı, şehir dışındayım şimdilik. Birileri görünce dürtsün beni 3-4 kişi olsak paylaşım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Deseydin beleş bira getiriyorum, o zaman sallayan olurdu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Ben varım buluşma için, kadıköy civarı veya anadolu yakası tercih sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Zaman bana uyarsa gelebilirim, uymazsa gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Keşke gelebilsem bin kilometre uzaktayım Kadıköyden :horace: 5 kit dolapta içime hazır, 4 kit de kovada şu anda :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 BlackRose said: Keşke gelebilsem bin kilometre uzaktayım Kadıköyden :horace: 5 kit dolapta içime hazır, 4 kit de kovada şu anda :)-D hangi kitler karagül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Şunlar hazır olanlar; St. Peter's Golden Ale Wherry Cwtch Welsh Red Ale Brewmaker Pilsner Smugglers Special Ale Şunlar da 1 aya şişeye girecek; Mexican Cerveza Essential Scottish Heavy Bock Abdij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Ben de bayağı fazla kit yaptım, acılığı düşük hopu yüksek kitler sevdiğimi farkettim. Young's ın amerikan amber alesi benim damak tadıma 99% uydu mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 nasıl biriktiriyonuz o kadar yau, kolleksiyonluk mu yapıyonuz kitleri yaz kış 2 kova çalışıyor bende fokur fokur 2-3 kasadan fazla stok olmuyor hiç :( https://i.imgur.com/bEtWf3C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Cider Kiti aldım.Cider yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 3 tane meşrubat dolabı var çaka çaka dolu şu anda :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 adres ver 10 günde bitiririm ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 400 şişe civarı ediyo be hepsi şişelenince nası bitirceksin günde 40 bira fazla değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 20 gün olsun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Ordu'dan geçersen haber et istediğin kadar içebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 yazdım kenara, yolum düşerse uğrarım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bazı sorularım var. 1) yazın 18-22 derece arasında tutmak önemliymiş, nasıl yapıyonuz bunu? 2) ilk seferde başarılı (içilebilir bişe olması yeterli diyelim) bir bira yapmak kolay mı? yoksa ilk 2-3 sefer sıçma ihtimali yüksek falan mı? 3) detaylı böle aptala öğretir gibi step by step guide var mı? 4) her şeyi dahil edince şişe başı maliyet 3-4 lira gibi bişi mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 1) cok iyi degilim ama cerveza vs. tipi biralar daha kolay oluyor sanirim yaz aylari vs. 4) ilk yaptigin 'batch' pahali olur, sonraki her kovada maliyet duser tuborg 0.5 litre/ 8,0tl'den hesapla iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 hocam maliyetin düşecek yaptıkça. Her halükarda daha ucuz. Yazın evin 23 derece filan üstü oluyorsa sınırlı kit yapabilirsin.Kitlerin mayalarının çalışma aralıkları dar. Sen evinin iç sıcaklığını ölç, ona göre konusuruz. Sor daha öğrenmek istediğin varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 sabonis said: bazı sorularım var. 1) yazın 18-22 derece arasında tutmak önemliymiş, nasıl yapıyonuz bunu? 2) ilk seferde başarılı (içilebilir bişe olması yeterli diyelim) bir bira yapmak kolay mı? yoksa ilk 2-3 sefer sıçma ihtimali yüksek falan mı? 3) detaylı böle aptala öğretir gibi step by step guide var mı? 4) her şeyi dahil edince şişe başı maliyet 3-4 lira gibi bişi mi oluyor? 1) strafor kutu içerisinde kovayı oturtup etrafına buz tutmuş 1.5 lt su şişeleri koydum. şişeler ısındıkça değiştirdim. 2) benim ilki baya başarılıydı çünkü kötü yapmak için ciddi özen göstermek gerek 3) kendi içinden çıkan bilgiler yeterince bilale anlatır gibi. 4) ben ilk kitin yanında boş şişe, yıkama çeşmesi falan aldım da 5 mi ne olmuştu şişesi sonrakilerde 1.9-3.5 arası kuracağın kite göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 buz kutusu yaptım ben dışarsı 40 derece yanıyeee kovalar 18-22 derece arası hep, 12 saatte bir donmuş 2,5lt pet şişe koyuyorum yetiyor arka sayfada foto var, 18 derece canım kovam maliyeti de 30-40 tl arası - 2 kova alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar