Feamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Cokomantis said: hayır be tanrısı yüz çevirdiği için panikleyip dayak yiyor saçmalamaz mısın çık git şu siteden çok yaşlı ejderhanın bunaması ve bunak olduğu için kandırmalarını es geçiyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 deadwoll said: Dragonlance'e falan kötü diyorsanız: http://www.bkmkitap.com/u/bkmkitap/img/c/s/h/shannara-nin-kilici-ikinci-kitap340a72b5426dfc32b28b3cf5f838ba32.jpg ... Yarıda bıraktığım tek seri şu, ... kesinlikle aynı fikirdeyim ama bu serinin bu kadar kötü olmasını sebebi yanlış hatırlamıyorsam yüzüklerin efendisinden sonra yazılan ilk kitap olması ve onun bayağı bir taklitçisi olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Rewendor said: Hey gidi, bi zamanlar forumun yarısının imzası "Est solarus oth mithas"tı. Böyle mi yazılıyodu bu? Ahahasf kavga bile etmistik "o benim imzam, hayir ben de kullanicam" diye paticigin fantastik ergenlik hezeyanlari: 1. Solamniya sovalyeleriiiiiiiii, est sularus oth mithas! 2. RAISTLINNNNN 3. Drizzt'in palalari girdap gibi donuyordu... 4. TOM BOMBADIL'I NAISL FILMLERE KOYMAZLAR YHAA :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Laurelin said: dragonlance ise masaustu oynanmis bir oyunun uyarlamasi, setting on numara ama yazim berbat, ana karakterler KOTU otesi, seri ilerledikce bi miktar -3 intli waryor caramon ile laurana karakter gelisimi gosteriyor, sturm ve flint cok iyi birde o kadar iste. tanis yari-salak yuzunden kitap yirtan biliyorum :P Yaa niye oyle diyosunuz ya, Tasslehoff ve Raistlin cok iyi degil miydi? Yoksa o zamanlar kucuktum diye mi sevmisim lan, simdi okusam kusar miydim acaba Tanis'i o zaman da sevmezdim mesela, ayricalikli protagonistlerden hep nefret ederim cunku. Ayni donemde okumama ragmen 5th age be Drizzt serisini firlatmistim mesela. Kafasinda migfer var diye dayak yiyen kimdi ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Akli evvel Fizban karakteri "hmm hic patlayip sacildigimi hatirlamiyorum" dediginde cok gulmustum mesela halbuki simdi hic komik gelmiyor. Sanirim cocukmusum. Of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 lan tasslehof bildigin jar jar binksti iste, fizban da yoda on drugs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Fin said: Harry potter son 20 sene icindeki en iyi evren ve seri problem nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 twilight serisi en güzeli bence çok orjinal bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 µh said: lan tasslehof bildigin jar jar binksti iste, fizban da yoda on drugs icimde birseyler kirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 AB, YALNIZ DEĞİİL MİŞİM YAA ÇOK MUTLUYUM!!! DL serisini bir kaç ay önce yeniden okumaya çalışıp aynen bırakmıştım "lan kitap mı kötü ben mi fantazi kurgu sevmiyorum artık?" diye düşünmeye başlamıştım demek ki o kekremsi tat hep varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 o değil de nası hatırlıyosunuz ya hiçbişey hatırlamıyorum ben tekrar okuyacam lan. şimdi en son (güzalaca karanlığın başı) bunlar bi hana girdiler adam elini yaktı bitişik yazılan iki isimden oluşan isimli kız buna asayla vurdu adamın eli iyileşti sonra kaçtılar goblin dövdüler tek hatırladıgım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bir de malesef bunu hatırlıyorum https://www.youtube.com/watch?v=yxzTqEvAhvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Marty said: Sparkcaster said: ben dragonlance i 1. kitabın sonundaki general kafasında miğfer olduğu için dayak yediğinde bıraktım. sanki ordaymisim gibi hissettim ya. anilar depresti ejderhanin cenesini yumrukla kiran kim? onu hatirlayamadim lord soth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Black-ice said: bir de malesef bunu hatırlıyorum https://www.youtube.com/watch?v=yxzTqEvAhvc Yapma bunun işte yapma. Koymadık nostalji topiğine bi bildiğimiz var çünkü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 BabacumMostors said: AB, YALNIZ DEĞİİL MİŞİM YAA ÇOK MUTLUYUM!!! DL serisini bir kaç ay önce yeniden okumaya çalışıp aynen bırakmıştım "lan kitap mı kötü ben mi fantazi kurgu sevmiyorum artık?" diye düşünmeye başlamıştım demek ki o kekremsi tat hep varmış ruhdöveninden başladım ben de, of bu ne angst bu ne angst CRAWLING IN MY SKIN deyip bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Shannara'nın şarkısı mı ne vardı lan bir de böyle kötü fantazi serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 BabacumMostors said: AB, YALNIZ DEĞİİL MİŞİM YAA ÇOK MUTLUYUM!!! DL serisini bir kaç ay önce yeniden okumaya çalışıp aynen bırakmıştım "lan kitap mı kötü ben mi fantazi kurgu sevmiyorum artık?" diye düşünmeye başlamıştım demek ki o kekremsi tat hep varmış lise zamanları ayıla bayıl okumadığım fantastik seri yokken bu seri bende de akmamıştı bir türlü ya. güz alacakaranlığımı ne işte onla başlamıştım gelmedi gerisi. gelemedi. çok yavandı abi. millet nasıl bu kadar seviyor bunu lan diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Black-ice said: bir de malesef bunu hatırlıyorum https://www.youtube.com/watch?v=yxzTqEvAhvc çok iyiymiş ilk kez gördum ben devamı varm ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 DL serisinden 20-25 kitap okumuşumdur herhalde ya. kötü mötü o zaman gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 axedice said: Black-ice said: bir de malesef bunu hatırlıyorum https://www.youtube.com/watch?v=yxzTqEvAhvc Yapma bunun işte yapma. Koymadık nostalji topiğine bi bildiğimiz var çünkü =( Burda Sturm'u oynayan cüceydi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 değildir. DL de rahat 30 kitap okumuşumdur. Dalamarın mavi ejderhaya lightining bolt atmasını görünce bırakmıştım o kitabı ama diğerleri okuttu kendisini. FR de drizzt leri ben hala okuyorum nwn devam ediyor. elaine cunningham kitapları çok güzeldir. Bulursam okurum yine. David eddingsin(rip) ellenium ve tamuli üçlemelerinden hiç bahsedilmemiş. başlık iyice dökülmüş toparlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bu topiğin sonu hep aynı yere gidiyor son 5 sayfada başlık-içerik uyumu 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 çünkü adam gibi içerik paylaşılmasına izin vermiyorlar :) sonuçta böyle oluyor, maddenin doğası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Feamer said: çünkü adam gibi içerik paylaşılmasına izin vermiyorlar :) sonuçta böyle oluyor, maddenin doğası bu Paylaşılmasına izin verilmediğini gördüğüm tek şey karı kız resmi Bu mudur yani sizin için adam gibi içerik sadece? Teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Karı kızın neresi kötü. Din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar