Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Özel spreylerden sıkmış ekrana, görebiliyormuşsun öyle yapınca
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Gözlerini çekik yapmış da olabilir elleriyle, o da etkili bir yöntemmiş.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 aynaya camsil sıkıp tersten bakmayı denememiş gibi konuşmayın şimdi.
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 akşam akşam duşa soktu resmen, 5. pixel de patladım...
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Xaenin said: Özel spreylerden sıkmış ekrana, görebiliyormuşsun öyle yapınca Abi. Aynaya sıkıyorsun, lütfen.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Fallout'un bütün espirisi bu tip şeylerin var olması idi... Cat's Paw topluyacaz diye az kasmadık.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 iyide aynadan bakınca, sola kasis sağa kasisi olmuyomu?
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Gangren said: Xaenin said: Özel spreylerden sıkmış ekrana, görebiliyormuşsun öyle yapınca Abi. Aynaya sıkıyorsun, lütfen. oha şunu ilk defa duyuyorum, ve hala tam anlamadım ahah.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Öyle bir hurafe vardı işte ekrana ya da aynaya bi sprey sıkınca Cine5'in çiziktirilmiş şeylerini görebiliyosun net şekilde diye.
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 gelin knayt bölümünü açın canlarım ya. o da bilgisayar oyunu sonuçta. bizim bölüm çok rahat. hem çalışmadan modluk parası alıyorum diğerlerine ayıp oluyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Xaenin said: Öyle bir hurafe vardı işte ekrana ya da aynaya bi sprey sıkınca Cine5'in çiziktirilmiş şeylerini görebiliyosun net şekilde diye. şok'un haberiydi o ya. ekranın karşısına ayna koyup saç spreyi sıkıyodu aynaya sonra cine5 gözüküyordu. baya deneyen oldu ülkece onu malesef. ben de tuvaletten çıkıp göt ısıran canavardan baya korkmuştum tamam ama 6 yaşında falandım anasını satim. (baya bi rahat sıçamadım ya)
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 pasamed :( allah kahretsin o bölümünü kim yaptıysa
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 aynen abi götü sargılı adam hala gözümün önünde ben baya tuvalette korktum ya ağır travma geçirdim anasını satayım çocuklara izletmeyin lan böyle şeyler bi de o yıllarda böyle korku programları vardı işte hayaletli olaylar, gizemi devam eden karanlık olaylar falan. lan onlar da ne güzeldi ne severek izlerdim korka korka ya
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 olm ben de izlemiştim lan onu adamlar oltayla tavuk indiriyodu tuvalate falan abov ne biçim kafalar lan amaçları neydi acaba çok tırsmıştım
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 izin çıktı, videolu mesaj geri kondu. bilginize.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bunu da koyabiliyor muyuz yani ahasdgfadfg
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Bu hayli hayli konur o konduktan sonra.
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Neo armstrong cyclone jet armstrong cannon olduğu için sıkıntı olmaz herhalde.
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Black-ice said: Xaenin said: Öyle bir hurafe vardı işte ekrana ya da aynaya bi sprey sıkınca Cine5'in çiziktirilmiş şeylerini görebiliyosun net şekilde diye. şok'un haberiydi o ya. ekranın karşısına ayna koyup saç spreyi sıkıyodu aynaya sonra cine5 gözüküyordu. baya deneyen oldu ülkece onu malesef. uyduran adam gene insaflıymış millet gidip tüplü tvde ekrana bişi sıkıp piç etmesin aleti diye ayna olayını icat etmiş. sahtekar ama vicdanlı
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 sahne çok hareketli değilse ben çözebiliyordum hatları ya. hızlanınca eşdeğerde hızlanmak işe yaramıyordu ama. kinetik çelişki ak.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bingildak said: "fuck you asshole" yazan gif'i konuştuğu adama yapıştıran kalitede bir adam kendisi. bize edep, adap öğretiyor. TERMİNATOR'E LAF EDİYORSUN ŞU AN! KINADIM VE LAFLAR HAZIRLADIM!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Aluriel said: fo4e laf ettirmem http://25.media.tumblr.com/tumblr_m39ii3nmHj1ruktuho1_400.gif ben fallout 4'e laf ediyorum diye banladı bölümden zaten. ne diyosun!
Öne çıkan mesajlar