bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 hergün 3-3 girse bile bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Steam'de de calisiyormus la bu, elimde kalmis bir 40TL vardi Bitcoin, oyun aldim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Mithat said: Bir anda değil ama düzenli düzenli giriyor benim hesaba. Her ay 3-3 girecek gibi, bu yıl totalde 30-40 arası bitcoinden girebilir, umarım öpmezler. edit: gerçi 3-3 gelmiyo sonuçta, 200-300 civarı her giriş. Benim boyle bir derdim yok. BTC'leri elinden cikarmak istersen durtersin, alabiliyosam alirim hepsini uygun fiyattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Ya 200-300 lira geliyor geldiğinde, her seferinde öyle uğraşmak yerine koinimden çekiyorum işte rahat oluyor. Nakit çekebileceğim ATM falan olsaydı bile koinimi kullanabilirdim, sırf rahatlığından. Umarım devlet noluyo demez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 btc satçak var mı preev kurundan http://preev.com/btc/try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 btc turk mail atmis 16 mayista geri donuyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Esh said: btc turk mail atmis 16 mayista geri donuyoruz diye. Aynısını yazmaya gelmiştim. Hatta şöyle ekleyiverem maili. Sayın Kullanıcılarımız, 16 Mayıs 2017 tarihinden itibaren siz değerli kullanıcılarımıza hizmet vermeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni dönemde; BTCTurk mevcut teknik ekip ve altyapısını Türkiye’ye taşıyarak faaliyetlerini sürdürüyor olacak. Parasal işlemlerinizi bankacılık sistemi üzerinden yapabileceğiniz gibi BDDK lisanslı bir e-para ödeme sistemi olan Papara ile de yapabilirsiniz. BTCTurk 16 Mayıs - 16 Haziran 2017 döneminde yapacağınız alış satış işlemlerinden; Papara ise para yatırma işlemlerinden komisyon almayacaktır. Bize göstermiş olduğunuz destek ve anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BTCTurk ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 BTC furyası için geç kaldığımı düşünüyorum, etherium'u araştırıyorum. Düşüncem alıp unutmak, al-sat yapmayacağım. Bireysel emeklilik gibi fazlalıkları atıp hardware wallet'ta saklayacağım. Önerilerinizi seve seve dinlemeye hazırım. Tüm konuyu okudum sindire sindire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Ne onerisi istiyosun madem etheruma yatircan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Hardware wallet Olayı ne bi link caksaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 yine bundan istiyolar ya https://www.btcturk.com/Content/images/img/OrnekHesapOnayResmi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Cok hardware wallet var, ben guvenmem sahsen. Senin tum hesabini koruyan aslinda bir tane dosya, bu dosyayi bilgisayarinda tutarsan virus girdigi anda gittin. Bu dosyayi zip icinde sifreleyebilirsin sonucta ama guvenligin zip sifren kadar olur. Yani kale anahtarini cocuk oyuncagi bir kitli kutunun icine koymak gibi.. acik birakmaktan iyidir tabii ki. Bu dosyayi 5-6 tane usbye atabilirsin ama usbler de bozuluyor, tabii bir de yaratirken virus varsa gene gittin :) Ilginc olan sey bu dosyayi yaratma islemi offline da yapilabiliyor. Yani format attin (internet kurmadin) bu dosyayi yarattin, 10 tane usbye attin, (paper print yontemleri falan da var) cikan (public)adresi aldin, sonra tekrar format attin. Sonra bu adrese istedigin kadar btc eth gonderebilirsin gizli dosyayi kimse gormemis oluyor. Ancak harcamak isteyecegin zaman bisekilde o gizli dosyayla yapmak istedigin transactioni imzalayip sadece transactioni networke yayman gerekiyor. (Gene private key hic internet gormemis bir ortamda yapabilir bu islemi) Bence normal bir enduser icin cok error prone islemler, coinbase'de tutayim desen mtgox oldu.. average bir insanin soyle kafasi rahat 50-100 bin tl koyabilecegi sistem ciksa btc milyon dolari gorur. Garanti bankasi falan issue etse mesela. Her seyi yazmisim hw walleti yazmamisim basitce usb gibi dusunebilirsin corrupt olmayacak ve bu key yaratma + harcama (imzalama) isini kendi icindeki yazilimlarla yapacak, bu gizli dosyayi hicbi zaman disari vermeyecek. Gizli dosya = tayyip Tayyibi odaya kapamissin tayyibi calarlarsa her seyi imzalatirlar (oda = hw wallet) Ama bi delik birakmissin belge sokuyorsun imzaliyor geri veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Esh said: Ne onerisi istiyosun madem etheruma yatircan Yatiracagim demedim, arastiriyorum dedim, dusunce asamasinda oldugumu yazdim sadece. Herhangi kesinlik kazanmis bir eylem kararim yok. O nedenle de goruslere acik oldugumu yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ben de ethereum'a gireceğim. 200-300 dolar gömüp unutmayı hedefliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Ethereum 100'u gecti :) Sene bitmeden 200 olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 kredi çekip etherum'a mı girsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 yok ya boyle cok para kazanilmiyor 20% artti sattim direkt. ne yapip ne edip coinlerini locklayan smart contracte yatirmak lazim, alicaksin 1 yil mecbur unutacaksin cunku zaten satamiyor olacaksin. onun da koduna guvenemiyor insan, 2-3 satir bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 sardalya said: yok ya boyle cok para kazanilmiyor 20% artti sattim direkt. ne yapip ne edip coinlerini locklayan smart contracte yatirmak lazim, alicaksin 1 yil mecbur unutacaksin cunku zaten satamiyor olacaksin. onun da koduna guvenemiyor insan, 2-3 satir bile olsa. sakin ol kızım kıs kıs kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Eth bir kac gunde 88 dolardan 122 dolara akti, masallahi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Şu yazıya bakılırsa 22'sinden sonra da fena şekilde akmaya devam edebilir. Ethereum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 "BTC AL ÖNÖT DÖMÖŞTÖ BÖRÖLÖRÖ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 beyler kredi çekip girsek mi ether'e tekrar soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 logtrig said: beyler kredi çekip girsek mi ether'e tekrar soruyorum Ben yarın alacağım ama bu benim kararım, kimse bundan etkilenip hareket etmesin tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 kredi cekmek mantikli degil bence, gelir yaratmayacak ki taksidini odeyesin. zaten odeyecek gucun varsa birikimin de vardir? ben bi correction bekliyorum, umarim olur da bidaha aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar