Mino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 binance a girdim, benim bütün bakiye 0'lanmış gözüküyor. Ne yapmalıyım? (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Binance sana girmis gibi duruyo o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Vay arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 abi nasıl oluyor böyle bir şey? dün akşam vardı şu an bir bok yok system update diyor ama bununla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 sistem güncellemesi var 4 saatlik o süreçte herkesin sıfır görünüyor. benim binance de hesabım yok ama investingde yorumları takip ederim orda yazıyordu hep https://tr.investing.com/crypto/bitcoin/btc-usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Benim de balance'taki dollar degeri bozuk ama coinlerin miktari tam, belli ki update var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 düzeldi. İnsanı bir anda 90'lar Türkiye'sine paraşütsüz attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 4230 dolar dip abanın oradan. Ordan da dönmezse zaten sat kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 15 ülke araştırıldı: Bitcoin'e en çok güvenenler Türkler said: Bankacılık devi ING, aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 15 Avrupa ülkesinde bir araştırma yaptı. Araştırmaya göre Türkiye, bu ülkeler arasında kripto paraya en çok güvenen ülke. https://uzmancoin.com/bitcoin-arastirma-turkiye/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 http://www.webtekno.com/images/editor/default/0001/52/5847c0a69d3c211d9e795ef5eaf4c8eafa3f4d7c.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 hasret kalmıştık yeşillere gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 kazandigim 10% canimi sikiyor su ripple eos stellar iota gibi "blockchain" bile olmayan sacmaliklari top 10'da gordukce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 btc dominance arttırıcı pump geldi. para btc'e girdi yani, şubattan beri ilk defa btc'e talep geldi. 16 agustos'ta sec btc etf'ini kabul edicek kesin. onun insider bilgisiyeler bu pumplar geldi muhtemelen. palm beach grubu falan abandı sanırım. https://bitcoinist.com/bitcoin-price-live-bullrun-in-cards-as-etf-hype-fuels-unprecedented-rise/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 olm yükselsin de paramızı kurtarak başka bişi istemiyorum :D 65k dan almıştım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 https://s15.postimg.cc/6o279924r/photo_2018-08-03_17-29-34.jpg https://s15.postimg.cc/8fv6490y3/prl.jpg lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 benim bitcoinler ve altcoinler orda burda curumeye birakilmis durumda. bi kac yuz dolar adam gibi deger kazanana kadar girmiyorum da sitelere. hacklenen site vs oldu mu arada yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Mtgox magdurlarina btc leri 2019 dan sonra odenmeye baslanacakmis. Burdan birinde vardi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 DoruK said: benim bitcoinler ve altcoinler orda burda curumeye birakilmis durumda. bi kac yuz dolar adam gibi deger kazanana kadar girmiyorum da sitelere. hacklenen site vs oldu mu arada yalnız? Jaxx wallet indir, ona at cogunu, jaxxda olmayan seyler ise zaten ethereum ve btcye cevirip at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Dark_Soul said: Mtgox magdurlarina btc leri 2019 dan sonra odenmeye baslanacakmis. Burdan birinde vardi sanki lan. Tim zengin mi oldu şimdi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 O gunki kurdan oderlerse guzel bir dunya turu parasi cikar, ama btc olarak oderlerse evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Önceden zaten o günkü kurdan ödeme kararı çıkmıştı. Ama bu sefer sanki tüm parayi dağıtacaklar gibi anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Herkes coin'lerini satıp dolara geçti galiba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Dark_Soul said: Mtgox magdurlarina btc leri 2019 dan sonra odenmeye baslanacakmis. Burdan birinde vardi sanki timde vardı eşşek kadar hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Bi ev alir artik londra merkezden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar