barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 GS li arkadaslarin ezik davranmasina gerek yok. Bugun yenersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 kaç tane galatasaraylı arkadaşımla konuştuysam bugün yeneceğiz gibi bir his var içimde dedi bana. ben ise tam aksi düşünüyorum 3-4 yiyecekmişiz gibi geliyor. hayırlısı bakalım inşallah kırarız yıllardır yenememe durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ya bırakın tartışmayı. ben çok güldüm şu okuduklarıma. paylaşayım. APPIAH: G.SARAYLILAR SAMANDIRA'YI BASTI! Eski Fenerbahçeli Stephen Appiah 2006’daki 4-0’lık derbiden önce gördüğü kâbusu anlattı: "O maçın gecesinde Samandıra’da kimse uyumuyordu. Gece 02.00’de bile Daum, futbolcu arkadaşlar ve teknik kadro hâlâ ayaktaydı. Büyük bir heyecan vardı. Galatasaray maçlarına herkes çok farklı bakıyordu. 02.30-03.00 gibi uyumuşum. Ama enteresan bir kâbusla uyandım. Şaşkına dönmüştüm, ter içindeydim. Rüyamda G.Saraylı futbolcular ve taraftarlar Samandıra’yı basmıştı. Hatta birçoğu savaş boyaları bile sürmüştü. En net hatırladığım Hakan Şükür ve Mondragon’du. Herkesin elinde kesici aletler var ama Mondragon’un elinde otomatik büyük bir silah vardı. "BUNU DA KESELİM Mİ?" Ben koridorda en dip tarafa kaçtım. Herkesi doğraya doğraya geliyorlardı. Her yer kan gölü olmuştu. Daum ve teknik kadronun odalarını geçtim yere çömeldim ve beklemeye başladım. Bu arada Murat Kuş, Volkan Ballı ve Daum ile takım arkadaşlarımın çoğu yerde kanlar içinde yatıyordu. Aklıma çocuklarım geldi. Beni de öldürecekler diye büyük bir korku içine girdim. Çömelip kafamı ellerimin arasına aldım. ‘Belki beni görmezler’ diyordum ama herkesi biçip önüme geldiler. Tam kafamın üstünde konuşuyorlardı. ‘Bunu da keselim mi?’ diyorlardı. ’Sağ kalan yok, bunu da öldürelim. Tamamıyla temizlensinler’ diyorlardı. "BEN DE GALATASARAYLIYIM DEMEYE ÇALIŞTIM AMA..." Bir an haykırmak istedim, sesim çıkmadı. ‘Ben de Galatasaraylıyım, ben de Galatasaraylıyım’ demeye çalıştım ama sesim çıkmadı. O anda uyanıverdim. Saat sabah 04.30’u gösteriyordu. Korkudan uyuyamadım. Ama o rüyayı herkese anlattım. Herkes çok güldü. Benim doğamda korkuya yer yok ama bu hiç unutumadığım bir anı. O gün akşam maça gittik. O korkudan eser kalmamıştı. Arkadaşlarım da çok iyi hazırlanmıştı. İlk golü ben attım. Sonra 4 oldu. Rüyamdaki o gecenin intikamını alınca huzura erdim." KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/derbilerin-kahramanlarindan-unutulmaz-anilar-40005697 AHAHAHAHAHAH...süper yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 0-2 bitçek gibi hissediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Aziz birakcam dedigine gore en son, gs yener bizi o da kalir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 "Galatasaray, Kadıköy'deki son galibiyetini 22 Aralık 1999'da aldı. Maçı 2-1 kazandı. Faruk Süren Kadıköy'de son Galatasaray galibiyeti gören başkan olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 17 yıldır kulübün başında. Onun döneminde Galatasaray 9 kez şampiyonluk gördü. Bu dönemde kendi de takımı da 6 kez ligi zirvede tamamladı." Kalsın kalsın. Aziz başgan iyidir. Ya da kalmasın. Önemli olan Galatasaray'ın değil Türkiye'nin iyiliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Laraken said: Hepsinde mi rekor yazar yareppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ibra'nın hafif sakatlığı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Denayer hala sakat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Değil. Tek sakat hamit şu anda herkes iyileşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 cavanagh said: arkadaşlar bugüne özel kampanya yapıyoruz Rew ile birlikte 1 ay yerine 3 ay uzaklaştırma!! linkçi arkadaşları bugün şutlarız büyük ihtimalle, ikili sataşmaları da uzatanları göndeririz. Burdan yazıp özelden isteyebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 özelden sopcast fısıldayana 5 paket malbuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Kjaer, Ba, Caner, Topal, Josef, Nani, Diego, Markovic, RvP. Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Bilal, Yasin, Podolski, Sneijder, Umut. Skor tahminim 2-1. RvP kesin atar. Diğeri sürpriz isim olabilir. Galatasaray'da sanki Podolski atacak gibi golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 4-1 fener alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Komodo said: cavanagh said: arkadaşlar bugüne özel kampanya yapıyoruz Rew ile birlikte 1 ay yerine 3 ay uzaklaştırma!! linkçi arkadaşları bugün şutlarız büyük ihtimalle, ikili sataşmaları da uzatanları göndeririz. Burdan yazıp özelden isteyebiliyo muyuz? Hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Yıllardır mağlubiyetin her cinsini yaşamışız şu stadda. 6 yedik, 7 kişi oynadık, 40 pas yaptırıp gol yedik, tek kale oynayıp yenildik. Psikolojik olarak 2011'den sonra takımın sorunu olduğunu da sanmıyorum. O olay 'bittik biz beyler bittik' maçı ile kırıldı. Bu akşam yenilsek ne olacak? Uheueheue her sene böyle işte böyle diye trollenicez. Yüzde 1'lik ihtimal gerçekleşirse peki? Sdf. Yakarlar Kadıköy'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Kadrolara bakınca da Fernandao oynamalıydı bu maç. Bizim stoperleri ne hale soktuğunu görmek için geçen sene oynanan Bursaspor ziraat finalindeki performansına bakmak yeterli. Biz de ise Sabrinho yine oynuyor. Nani kesin gol atar/attırır bu akşam. Denayer hazırsa oynamalıydı şu maç. Hızı ve kesiciliği ile Nani'yi oyundan düşünebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Niye yakalım Olm üstümüzdeki bu baskı gider en azından, sokarım böyle İstatistiğe afedersin ulan eninde sonunda yenilecez acaba bu sene o sene mi diye diye her sene baskı katlanarak artıyor yenin de bitsin anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 cumhuriyetin son kalahehahashhashdasii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Stoperde Hakan - Denayer çıkıp Chedjou'yu ön libero oynatabilirdik, önceden oynamışlığı da varmış adamın, güzel olurdu. Onun yerine Bilal'le gol arayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Game Over ne ya maç Sonu GSliler paylaşıp durmazlar inş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 "Sandıkta görüşürüz Mesut Bey"'in bu seneki versiyonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mac niye 1 saat geç basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar