Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray @ 25.10.2015 19.00


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

olacaklar belli. her gs'li gibi nasılsa yenilicez psikolojisi ile maça başlıcaz. ilk 15 dakka lan bu sefer oluyor mu ne diyecez. 15. dakkadan sonra saldır kanaryam olacak. o ara fernandao gol atmazsa adam değilim. hop 1-0. sonra ilk yarı biter. 2. yarı beraberlik için oyunun hakimiyetini alırız.

sonra 2-3-4 gider duruma göre

skor 1-0 2-1 veya diğer farklı galibiyetler sdfdsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

Maç berabere bitecek büyük ihtimalle.
Ama Gsyi işaretledim zira Gs oynadığı futbolla 8-10 gömlek daha üstün rakibinden.


Maç berabere bitecek ama gs futbolla 8 10 gömlek üstün. Hani önden bir totemi yapmış, ama ego tavan olduğu için 10 gömlek de sonradan eklemiş adam. Hangi 8 10 gömlek yahu o, gsli arkadaşlarım da benfica maçından sonra şampiyonlar ligine selam kral geri döndü falan yazmışlar, 3 maçtır ordasınız yeni aklınıza geliyor tabi böyle şeyler. Hayır 10 gömlek üstünse çık adam gibi 3 tane atıcaz hiç yemicez diye konuş, yemiyosa laf etmeyeceksin. Traşşş taraftar klasiği. Anca büyük konuş, sıka sıka dolaş.

Fenerbahçe'nin alamazsa Vitor'un ilk yarıyı lider bitirmediği taktirde gideceğini düşündüğüm, alırsa sezon sonunu görür dediğim bir maç. Sahamızd yeneriz diyorum ne olursa olsun, gol yeriz ama fazlasını atarız. 3 1 diyorum. Umut Bulut oynarsa o golü de yemeyiz belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akhisar bile 2 senedir yenilmiyor Kadıköy'de sdfs.

Geçen senelerde de yazmıştım. FB-GS psikoloji o kadar farklı bir boyutta ki aslında bunun yarattığı baskı GS tarafında çok daha büyük. Garip bir şekilde şu son 16-17 herneyse, ilginç istatislikler var:

Mesela hemen hemen her maç ilk yarılarda en az 1, veya 2 gol yiyoruz. Bunun istisna olduğu ve puan alamadığımız 2 maç hatırlıyorum. 2004-2005 ve geçen sene. Demek ki ilk şart ilk yarı gol yemeyeceksin. Puan alma ihtimali güçleniyor.

2. ilginç olan ilk golü atabildiğimiz tüm maçlarda anında en az 1, mutlak 2'yi yemiş olmamız. Hatta bu ilk yarıdan daha 0-1'den 2-1 durumuna dönüşüyor. Yani bir gol atıp 15-20 dk dayanabilsek, baskıyı kırabilsek kimbilir neler olacak. Ama hiç yapamamışız. Demek ki anahtarlardan diğeri gol atarsan ne yapıp edip yemeyeceksin arkadaş. Gerekirse 10dk yat yerde..

3.'sü ise zaten hiç 2 farklı öne geçemedik, bunu söylemeye gerek yok heralde:)

Mesela FB taraftarı veya oyuncusu hiç GS karşısında şöyle bir yarım saat yenik oynamadı. Biz çok oynadık ama kendi sahamızda. Bu nasıl bir sonuç getirir merak ediyorum..

Bunlar benim kafamdan hatırladıklarım elbette istisnalar hatırlayamadıklarım olmuştur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...