Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 başlığı arattım ama çıkmadı. cem yılmaz'ın yeni filminin fragmanı çıkmış. fundamentals ve pek yakında ile baya düşüşteydi cem yılmaz. bu film fragmanı şimdiden çok eleştirilmiş internette ama nedense bana güzel olacakmış gibi geldi. fakat cem yılmaz'ın reklamlarda kullandığı peruk ve yine her filmde yaptığı ses tonu baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 izlenir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ülkenin temeli recep ivedik olduğu sürece cem yılmaz hep düşüşte olur zaten. eleştiriliyorsa iyi iş çıkartıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Yine cemyılmaz yine leş bir yapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 siz cem yilmazin gotunu yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 cem yılmaz ın tüm filmlerini ve şovlarını severim.ancak bu fragman nedir abi.baya kötüye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 adam çıtır çerez film çekiyor neyine bu kadar kafa yorup eleştiriyor millet hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 aquila said: siz cem yilmazin gotunu yiyin. Çok arzuluyorsan git konuş bence, yapmak istediklerini bu şekilde dışa vurma be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ben pek sevemedim. Başkası yazsın cem oynasın. Ama normalde severim cemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 çekmeseydi de olurmuş nafakaya para yetişmiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 aynı kadro benzer şebeklikler. sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 fragman çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Kadroda sikinti yok da baya tirt olmus bu sefer. Bi Gora bi Yahsi Bati olamayacagi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 İzlemek lazım tabi bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 eah yani. sarmadı fragman. gerçi olsun, o kadar ekmeğini yedik adamın bir filmi de kötü olsun. kemal sunal ın bile kötü filmi var lan bu adamın olmasın mı. korsanı çıksın izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 LanzaDelRelampago said: Yine cemyılmaz yine leş bir yapım. hayatta herhangi bir başarın yoksa aynı alanda ülkenin en azından high tier listine laf atma bence, şunu yazdıktan sonra demet akalın dinliyorsundur falan... adam kötünün iyisini yapıyor, izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 fragman kötü duruyor gerçi komik olsa fragman bütün espirileri koymuşlardır derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ormana piknige gidip film cekmis gibi duruyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Peruk ve ses tonu olayına katılıyorum. Niye hep aynı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Film cacık gibi ama Zafer Algöz şive ile yardıracak gibi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 begenmiyorsanız daha iyisini yapınlar başlamış hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Böyle adamlar para kazanıyor da bunlara kazandıranlara ne demeli bir de burada benim yazımı eleştiriyorlar. Seviyeye bak hizaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 SenariouS said: ormana piknige gidip film cekmis gibi duruyor lan Efektler kostümler çekimler baya pro duruyor, hani komedisini seversin sevmezsin o ayrı da orta bütçeli gavur aksyon filmi ayarında geldi bana. Türkiyede böyle sırıtmayan film çekebilen var mı? Sanat filmi hariç bi numaramız yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Daesu said: begenmiyorsanız daha iyisini yapınlar başlamış hemen e yapın? tek işiniz eleştirmek, zaten doğru düzgün bir şey yapan yok ülkede, bende yapmıyorum evet, ama suçu başkalarına yüklemek deniyor yaptığınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar